• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bend emühendisim öle böyle değil inşaat mühendisiyim bana da annem çokd ediydi ne işin var orda ama iyi ki dinlememişim : ) işimi çok seviyorum paylaşım yapmak isteyen her arkadaşımızla paylaşıma hazırım bilgi paylaştıkça artak kocaman olur : )

Merhaba, kocaman bir listede bir tane inşaatçı görmek harika oldu. Ben de mesleğimi çok seviyorum ve hep kendi alanımda çalıştım. Sevgiler

bende insaat muhendisim yapı denetimde calısıyorum :) nerde bu insaat mühendisi kızlar yaaa hep gıdacılar toplanmıs sanki:)

selam herkese ben de inşaat mühendisiyim, bu kadar mıyız kızlar ne kadar az inşaatçı warmıs..

merhaba arkadaşlar bütün sayfaları okudum hakkaten inşaat mühendisi ne kadar azmış bütün inşaat mühendisi arkadaşlar bu kadar değildir diye düşünüyorum ben baraj mühendisiyim sizler ne yapıyorsunuz görkem yazmış sadece yapı denetiminde çalıştığını

selam bayanlar..ben de endüstri mühendisiyim..telekomünikasyon sektörünün en büyük şirketinde çalışıyorum...

selam herkese yeni üyeyim, elektrik mühendisiyim ve kamuda çalışıyorum...artık bende buradayım...

ben ktu su urunlerı muhendısı olucam ınsallah hazıran 20 de sonra yuksek lısansa baslamak ıstıyorum allah ızın verırse :D

yüksek makina muhendisiyim...dogalgaz sektörunde çalışıyorum...

selam arkadaşlar.. benim büyük bir sıkıntım var: meslek seçimi..
uzun süredir endüstri mühendisliği düşünüyorum ama ne kadar araştırma yaptıysam da tatmin olamadım. yeterli bilgi toplayamadım. tanıdığım endüstri mühendisi de yok :1no2: aranızdaki endüstri mühendislerinden ve bu konuda bilgisi olanlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. tam olarak nerelerde ve ne şekilde çalışılabiliyor ? ders içeriği bakımından işletmeye yakın bir bölüm mü ? şimdiden teşekkürler..:uhm:

kimse okumadı mı :sm_confused: yoksa hıcbırınızın bu konuda fıkrı yok mu fisfisfis
:1no2:

selam arkadaşlar.. benim büyük bir sıkıntım var: meslek seçimi..
uzun süredir endüstri mühendisliği düşünüyorum ama ne kadar araştırma yaptıysam da tatmin olamadım. yeterli bilgi toplayamadım. tanıdığım endüstri mühendisi de yok :1no2: aranızdaki endüstri mühendislerinden ve bu konuda bilgisi olanlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. tam olarak nerelerde ve ne şekilde çalışılabiliyor ? ders içeriği bakımından işletmeye yakın bir bölüm mü ? şimdiden teşekkürler..:uhm:
canım ben endüstri mühendisiyim...İyi bir okulda kendini de iyi geliştirerek (yabancı dil, bilgisayar bilgisi v.b) hemen hemen her yerde iş bulabilirsin. Evet ben İşletme de master da yapıyordum, ekonomi ve hukuk dersleri hariç ,işletmeye çok yakın endüstri mühendisliği..Allah hakkında hayırlısını versin..

teşekkür ediyorummm firstday a.s. :emir_bebek: peki işte o her yerde yapılan iş neler :) yani ne işe yarıyor bu endüstri mühendislerii :bbo:

teşekkür ediyorummm firstday a.s. :emir_bebek: peki işte o her yerde yapılan iş neler :) yani ne işe yarıyor bu endüstri mühendislerii :bbo:
canım illaki kendi işini yapıcam aldığım eğitimle çalışıcam diyorsan genelde fabrikalarda kalite güvence birimlerinde, montaj bölümlerinde v.s çalışırsın..., ekonomi dersi aldık o yüzden bankada çalışabilirsin.yönetim, organizasyon, denetim dersi aldık bankalarda v.s müfettiş olarak çalışabilirsin...işletme dersi aldık, operasyonda çalışabilirsin... ben telekomünikasyon sektöründe çalışıyorum.aldığım hiç bir dersle uyuşmuyor ama aynı işi biz elektrik elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi , iktisat ve istatistik bölümü arkadaşımla yapıyoruz..yani sana ne iş verilirse onu da yapabilirsin

Sanırım çok yönlü bir meslek bu endüstri mühendisliği. Şüphelerim vardı bu konuda rahatlattın beni çook teşekkür ediyorum firstday :hooray: gönül rahatlığı ile tercih edebilirim :dance:

canım hakkında hayırlısı olsun..ben bu sene üniversiteye giriyor olsaydım yazılım mühendisliği,bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği yazardım...önemli olan üniversite okumuş olmak değil, iş alanı geniş bir meslek seçmek...

ama firstday şimdi bana yeni bir soru sorma hakkı doğdu :) yanlış bilmiyorsam bu yazılım mühendisliği ankara atılım üni.de var. peki bunlar ne iş yapıyor tam olarak ? onu da araştırmıştım bıraz. şimdiden bilgilerin için teşekkürler :1hug: inşallah hepimiz için hayırlısı olur.. a.s

ben ktu su urunlerı muhendısı olucam ınsallah hazıran 20 de sonra yuksek lısansa baslamak ıstıyorum allah ızın verırse :D

yaşasın benden bi tane dahaaa:dance: ben de su ürünleri mühendisi olcam:sm_cool: şu denizcilik bakanlığı açılsada rahatlasak artıkşakkıdı

slm ben daha mühendis değilim ama son sınıftayım:utangac: hacettepe nükleer enerji müh. a.s.

mühendis olsunda çamurdan olsun. :içelim:
mühendis olmak bir ayrıcalıktır arkadaşlar yerimseniben
tüm mühendislere sevgiler a.s.

slm kızlar bende mühendislik bitirdim ama farklı bir alanda görev yapıyorum.boşuna mı okumuşum ne :)

arkadaşlar ben de tercih yapcam mühendislik düşünüyorum ama çok kararsızım.hangi müh. daha geçerli biri beni aydınlatsın lütfen ya.bi de bişey sorcam lise hayatımda elektriğk konusunu bile sevmeyerek çalışıyordum benden elektrik elektronik müh. olmaz herhalde dimi.düşündüğüm şeyler endüstri bilgisayar ve yazılım müh. bi de telekominikasyon var ama orayı puanım tutumayacak sanırım.endüstri ve bilgisayar hacettepe tutuyo tvsiye eder misiniz.yazılım da izmir ekonomi üniversitesi tutuyo hem üniversiteler hem de bölümler hakkında bana birileri bilgi verirse çok sevinirim gerçekten ya

ben de gıda mühendisliği okuyorum ve bölümümü çok seviyorum...bu ayın 28inde bursa gıda kontrol ve merkez araştırma enstitüsünde staja başlicam...staj defteri konusunda biraz çekincelerim var..çünkü okul staj defterine çok önem veriyor...umarım bursada yapacağım staj faydalı olur...tecrübeli ablalarımdan stajda yapmam veya yapmamam gerekenler hakkında mesajlar bekliyorum..umarım cevap yazan olur..

Back