- Konu Sahibi nero_angelo
yok tarımda çalışmıyorum bu yıl memurluk sınavına giremedim ...ama çok istiyorum tarım il müdürlüğünde çalışmayı...okadar rahatlar ki arada gidiyorum..yan gelip yatıyorlar sanki...benim baktığım yerler var..pastahane börekçi bal ve pekmez dolum yeri gibi küçük işletmelerle 1 yıllık sözleşmem var ve oralara denetimlere gidiyorum haftanın birgünü fakat ben 1 günde hepsini çıkartıyorum:) ya sizden ricam beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..diğer yazınızıda okudum orayada yazdım..ya tam olarak nelere dikkat etmem gerekiyor..ben her gittiğimde uyarı yapmak zorundamıyım...yani hemen hemen her eksiklerini tamamladım..portör raporlarından paspasa kadar herşeylerini tamamladım fakat her gittiğimdede ne denetliyeceğimişaşırıyorum..tarım il müd. arkadaşlarada sormak istemiyorum..çok tecrübesiz gibi gözükmek istemiyorum..bu yıl mezun oldum ve bunlar benim ilk işim..yardımcı olrsanız çok sevinirim
Selam kıvılcım. Ben de senin gibi çalışıyorum. Ben mevzuatta gıda işyerlerinin taşıması gereken özellikleri esas alarak işyerinin durumuna göre form hazırladım ona göre denetliyorum istersen sana formları yollarım. :enbuyukkk: