• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tarımda çalışmıyorum bu yıl memurluk sınavına giremedim ...ama çok istiyorum tarım il müdürlüğünde çalışmayı...okadar rahatlar ki arada gidiyorum..yan gelip yatıyorlar sanki...benim baktığım yerler var..pastahane börekçi bal ve pekmez dolum yeri gibi küçük işletmelerle 1 yıllık sözleşmem var ve oralara denetimlere gidiyorum haftanın birgünü fakat ben 1 günde hepsini çıkartıyorum:) ya sizden ricam beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..diğer yazınızıda okudum orayada yazdım..ya tam olarak nelere dikkat etmem gerekiyor..ben her gittiğimde uyarı yapmak zorundamıyım...yani hemen hemen her eksiklerini tamamladım..portör raporlarından paspasa kadar herşeylerini tamamladım fakat her gittiğimdede ne denetliyeceğimişaşırıyorum..tarım il müd. arkadaşlarada sormak istemiyorum..çok tecrübesiz gibi gözükmek istemiyorum..bu yıl mezun oldum ve bunlar benim ilk işim..yardımcı olrsanız çok sevinirim

Selam kıvılcım. Ben de senin gibi çalışıyorum. Ben mevzuatta gıda işyerlerinin taşıması gereken özellikleri esas alarak işyerinin durumuna göre form hazırladım ona göre denetliyorum istersen sana formları yollarım. :enbuyukkk:

Ben de elektrik mühendisiyim. yerimseniben

selam bend emühendisim öle böyle değil inşaat mühendisiyim bana da annem çokd ediydi ne işin var orda ama iyi ki dinlememişim : ) işimi çok seviyorum paylaşım yapmak isteyen her arkadaşımızla paylaşıma hazırım bilgi paylaştıkça artak kocaman olur : )

elektrik-elektronik mühleri nerelerdesiniz bakiim nerelerde çalışıyonus???

bende gıda mühendisiyim .bursadayım şuam iş arıyorum.bilginiz olursa haber verirseniz sevinirim

bende makina mühendisiyim arkadaşlar ,bazen o kadar söyleniyorum ki başka iş yokmuyduda gittim mühendis oldum diye ,ama sonra kızıyorum kendime ,her nekadar zorlansamda işimi seviyorum.....

Selam arkadaslar ben de makina yük. mühendisiyim aranıza katılmak istiyorum.

bende elektrik mühendisi nişanlısıyım işiniz çok zor Allah kolaylık versin:kahve:

Amma çok meslektaş varmış :) Ayrı bir başlık mı açsak ne :P Ben de gıdacıyım. Haftada bir gün fırınlara bakıyorum.

ya herkes ne olduğunu yazıp gidiyo bi daha gelmiyo yaa ben de mühendisim kocam da mühendis on kere yazmışımdır heralde :))))

ban de kimya mühendisi adayıyım bi de kimya lisansı da okuyorum bi sene sora çift diplomalı olca yanee:) çift diploma işe yaramıo tabi bi de iş bulmak gerekcek okulu bitirmek istemioruuuum:((( işsiz mühendis olmam işallaaaah

Merhaba arkadaşlar,
Ben gruba yeni üye oldum.Ben de Gıda Mühendisiyim.Bizim de işimizin pek çok zorlukları var.Bunları zaman zaman sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.Herkese iyi çalışmalar.

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 yıldır işsiz Kimya Mühendisiyim..
mesleğimi çok seviyorum ama birde işim olsa çok sıkıldım artık evde booş boş oturmaktan artık işe yaramak istiyorum ve protesto ediyorum bu ülkeyi...

herkese merhaba ben gıda mühendisi adayıyım 2.sınıftayım...gıda mühendislerinden staj konusunda yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kısaca anlatayım staj konusunda küçük bi araştırma yaptım ve mezun olduktan sonra iş ararken staj yaptığım yerlerin önemli olduğunu anladım gönen danonede bu yaz stajımı yapıcam ama bu yeterlimi başka yerdede staj yapmalımıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhabalar;bende makina mühendisiyim.Meslekte 5. senemdeyim yıllar ne kadar çabuk geçiyor Bütün mühendis arkadaşlara allah kolaylık versin

Selam arkadaslar ben de makina mühendisiyim. Eşim de makina mühendisi

herkese merhaba ben gıda mühendisi adayıyım 2.sınıftayım...gıda mühendislerinden staj konusunda yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kısaca anlatayım staj konusunda küçük bi araştırma yaptım ve mezun olduktan sonra iş ararken staj yaptığım yerlerin önemli olduğunu anladım gönen danonede bu yaz stajımı yapıcam ama bu yeterlimi başka yerdede staj yapmalımıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

merhaba
ben de gıda mühendisliği okuyorum ve haziranda bitiyor okulum.
Öncelikle bizim sektörde yaptığın stajların işe alım sürecinde çok da büyük bir etkisi olmadığını düşünüyorum. Ama senin teoride gördüğün şeylerin pratikte nasıl uygulandığını -ve hatta uygulanmadığını vs- görmen, bir fabrikada isler nasil yurur,kim hangi gorevi ustlenir gibi bilgileri edinmen adina yaptigin stajlar cok onemli olacaktir,asla es gecme,naylon staj ya da herhangi bir yerde yapayim dusuncesine girme bence..
okulumun 2 zorunlu staji var ve ben bu ikisi haricinde bir de 2 aylik vardiya muhendisligi tadinda bir deneyim yasadim ve bu 3 deneyimin de faydasini hep gordum,bakis acimda olsun,kariyer planlarimda olsun,derslerimde olsun.. ve stajlarini kurumsallasmis bir firmada yapmani tavsiye ederim,cok daha fazla yararini gorursun.
kolay gelsin calismalarinda

Back