- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
- 248
- Konu Sahibi MissPeaceful
konu sirf hani eve bisey almiyor degil canim.. evi icin bisey yapmak istemiyor. gamze eve kimseyi davet edemiyor cunku evde hicbisey yok bi tv bi koltuk bi masa hali falan da yok.Bismillah daha ne boşanması, bizim kocalar her pazar kalkıyor hayatım buğün eve ne alınacak aksesuar alınacak mı diye sormuyor en azından benimki sormuyor vardır belki soran, yaşları küçük daha evlilik sabır isteyen bir iş.
ama teyzesinde bi sey oldumu en once kuzenim gidiyomus gecen hatta lambasi takilacakmis teyzesinin kalkmis o yapmis. boyle seyleri gorunce cok kirilmis gamze de iste..
bende gamzeye kuzenimle ilgili bisey soylerken cekiniyorum bak kuzenini nasil koruyo demesin diye, ama bazen benimde diyesim geliyo kuzenim oyle biri degil sirket yuzunden boyle biraz daha sabret falan ama cok alingan bu olaylar yuzunden bende teselli edemiyorum kaldim ortada
yapti onu canim susuyor diyo herseyi denedim sana soyleyemecegim seylerde denedim olmadi dedi canim.. kv de esi yuzunden katlaniyo yani yuz yuze bakicaz diye susuyomus, agzimi acarsam butun ipler kopar oyuzden susmam lazim dedi..Gamze esiyle yumusak bir dille konussun.
Onu cok ozledigini, kendini yalniz hissettigini, bos zamanlarinda beraber olmak istedigini soylesin.
Kayinvalidesine de yani yengenize kesin tavrini koysun ve mesafeli davransin.