N
nazlim159
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nero_angelo
-
merhaba astraea cevabın için çok teşekkürler ne zamandan beri birinden cevap bekliyordum sesimi duydun sağol:) birşey daha sormak istiyorum bana önerebileceğin biyer varmı staj yapmak için istanbul çanakkale izmir civarında şimdiden teşekkürler...
ben izmirde Pastavilla'da ve Pınar Süt'te yaptım stajlarımı.Ayrıca 2 ay da Tukaş-Turgutlu fabrikasında çalıştım. İzmirde yapabileceğin çok yer var.Efes Pilsen,Tuborg,Pınar-et falan aklıma gelenler. İstanbulda da yapan arkadaşlarımdan Kent,Divan,Maret falan geliyor aklıma. Ama dediğim gibi, kurumsallaşmış ve kaliteli üretim yaptığına inandığın yerlerde yap bence stajını. Mümkün olduğunca otomasyona dayalı üretimler olsun ki sana daha çok şey katsın. Ben bunların arasında en çok Pınar'ı öneririm,orada gördüklerim,öğrendiklerim benim için hep çok faydalı olmuştur. Bir firma ne kadar çok ihracat yapıyorsa o kadar iyi üretim yapıyordur diye düşünüyorum,bu da senin için bir kriter olabilir belki..
Sorularına zevkle cevap veririm yine :)
hmmm çok teşekkürler bu yaz danonede yapıcam ama eğer zamanı geçmediyse pınarıda bi araştırayım umarım kabul ederler bu yaz ordada staj yapayım inş olur neyse çok teşekkürler bide ben bazı kişilerden duydum gıda mühendisliğinde iş bulman çok zor dediler hatta bazıları gıda mühendisliğinde okuyorlarmış ve onları dinleyince okulu bırakmaya kalkmışlar ben inanmıyorum buna sen ne düşünüyorsun?sence iş bulma alanı genişmi???
selam bend emühendisim öle böyle değil inşaat mühendisiyim bana da annem çokd ediydi ne işin var orda ama iyi ki dinlememişim : ) işimi çok seviyorum paylaşım yapmak isteyen her arkadaşımızla paylaşıma hazırım bilgi paylaştıkça artak kocaman olur : )
setenaycım ben makina mühendisiyim ve doğalgazla bi süre uğraştım.çok iyi bi getirisi yok para olarak bıraktım.şimdi ev hanımıyım.doğalgaz sektöründe çalışan makina mühendisi varmı aranızda
canım stajyını kaliteli bir yerde yapmanı tavsiye ederim.inan bana çok faydasını görüceksin..ben ilk stajyımı fritoly-uzay cips duymuşsundur orada yaptım..ve oradan öğrendiğim bilgiler bana bir çok alanda faydalı oldu diyebilirim.yani staj deyip geçme ve bir çok şeyler kapmaya çalış..ayrıca mesleğimizle ilgili bir çok seminerler oluyor haccp hijyen ve sanitasyon sorumlu yöneticilik eğitimleri gibi eğitimlerde oluyor..onlarada katıl ve orada öğrendiğin bilgileri ciddiye al canımben şuan bir yemek şirketinde sorumlu yönetici olarak çalışıyorm.mesleğimden çok memnunum..he bazı zor yanlarıyla karşılaştım tabi ama her mesleğin zor bir tarafı vardır sonuçta..ve o seminerlerde öğrendiğim bir çok bilgiler benim çok işime yaradı diyebilirim.yani kendini şimdiden geliştirmeye başla canım..ilerleyen zamanlarda gıda mühendislerine daha çok ihtiyaç olacağına eminim..çünkü tarım il müdürlüğü artık bu konulara gıda denetimlerine daha çok ağırlık veriyor..şuan tek hedefim kpss yi kazanıp tarım il müdürlüğüne atanmak..oraya her gidişimde içim gidiyor resmen okadar rahatlar ki anlatamam..gıda mühendisi oldun mu orada çalışıcaksın vallahi süper ya.umarım bu yıl kazanır ve oraya atanırım..sana da önce derslerinde sonrada mesleğinde başarılar dilerim canım..ve şunu söyleyim bence mesleğimiz gerçekten çok zevkli bir meslek..umarım tarım bakanlığı bu konularda işi daha çok sıkılaşırır ve gıda üretimi gibi konulardaki denetimlere daha çok ağırlık verir ve bu sayede de gıda mühendislerine daha çok ihtiyaç olur..herkese merhaba ben gıda mühendisi adayıyım 2.sınıftayım...gıda mühendislerinden staj konusunda yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kısaca anlatayım staj konusunda küçük bi araştırma yaptım ve mezun olduktan sonra iş ararken staj yaptığım yerlerin önemli olduğunu anladım gönen danonede bu yaz stajımı yapıcam ama bu yeterlimi başka yerdede staj yapmalımıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
canım stajyını kaliteli bir yerde yapmanı tavsiye ederim.inan bana çok faydasını görüceksin..ben ilk stajyımı fritoly-uzay cips duymuşsundur orada yaptım..ve oradan öğrendiğim bilgiler bana bir çok alanda faydalı oldu diyebilirim.yani staj deyip geçme ve bir çok şeyler kapmaya çalış..ayrıca mesleğimizle ilgili bir çok seminerler oluyor haccp hijyen ve sanitasyon sorumlu yöneticilik eğitimleri gibi eğitimlerde oluyor..onlarada katıl ve orada öğrendiğin bilgileri ciddiye al canımben şuan bir yemek şirketinde sorumlu yönetici olarak çalışıyorm.mesleğimden çok memnunum..he bazı zor yanlarıyla karşılaştım tabi ama her mesleğin zor bir tarafı vardır sonuçta..ve o seminerlerde öğrendiğim bir çok bilgiler benim çok işime yaradı diyebilirim.yani kendini şimdiden geliştirmeye başla canım..ilerleyen zamanlarda gıda mühendislerine daha çok ihtiyaç olacağına eminim..çünkü tarım il müdürlüğü artık bu konulara gıda denetimlerine daha çok ağırlık veriyor..şuan tek hedefim kpss yi kazanıp tarım il müdürlüğüne atanmak..oraya her gidişimde içim gidiyor resmen okadar rahatlar ki anlatamam..gıda mühendisi oldun mu orada çalışıcaksın vallahi süper ya.umarım bu yıl kazanır ve oraya atanırım..sana da önce derslerinde sonrada mesleğinde başarılar dilerim canım..ve şunu söyleyim bence mesleğimiz gerçekten çok zevkli bir meslek..umarım tarım bakanlığı bu konularda işi daha çok sıkılaşırır ve gıda üretimi gibi konulardaki denetimlere daha çok ağırlık verir ve bu sayede de gıda mühendislerine daha çok ihtiyaç olur..
herkese merhabaaaa ben gıda mühendislerine birşey sormak istiyorummm ben gıda mühendisliği 2.sınıftayım ve açıköğretim işletme okuyup okumamakta kararsızım yani arkadaşlarım falan okuyorlar ama neden okuduklarını pek bilmiyorlar acaba bana yardımcı olurmusunuz??? sizce işletme okumalımıyım siz nedersiniz yada siz okudunuz mu ne gibi avantajları var...??? eğer bana yardımcı olursanız çooookkk sevinirimm şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?