• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ani evlilik teklifi , sevgilimin dengesiz annesi

Kusursuz aile yok gibi.flört dönemi başka evlililik çok başka oluyor canım.ALLAH yardımcın olsun.iyi düşün.

Peki şimdi kararinizdan memnun musun? Bu erkeklerin aileside
Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biriymiş. Bunu tabiki zaman geçince anlayabiliyorsunuz ancak. Tek bir saniye bile pişman olmadım çünkü o insanlarla mutlu olamayacağımdan emindim. Hayata bir kere geliyoruz, kompleksli saçma insanlarla geçirmeye değmeyecek kadar kısa hem de

Ahh be yavrum daha 22 yaşındasın okulyn yeni bitmiş hayat yeni başlıyor bu kadar erken evlenirsen başın göğe erecek. Canım ben 36 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum, 27 yaşında evlendim 33 yaşında anne oldum hala çalışıyorum ve sabahın 6.30 dan beri ayaktayım şimdi popom yer gördü, nezleyim topuğumda ödem var ayakta durmak nasıl acı veriyor bana anlatamam sonuçta evin annesisin ve hasta olma lüksün yok oğlum oyun ister kocan çay ister
Niye yazdım bilmiyorım ama daha çok çok gençsin derdin evlilik değil kariyer gezme alışveriş olmalı canım benim

Ahh be yavrum daha 22 yaşındasın okulyn yeni bitmiş hayat yeni başlıyor bu kadar erken evlenirsen başın göğe erecek. Canım ben 36 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum, 27 yaşında evlendim 33 yaşında anne oldum hala çalışıyorum ve sabahın 6.30 dan beri ayaktayım şimdi popom yer gördü, nezleyim topuğumda ödem var ayakta durmak nasıl acı veriyor bana anlatamam sonuçta evin annesisin ve hasta olma lüksün yok oğlum oyun ister kocan çay ister
Niye yazdım bilmiyorım ama daha çok çok gençsin derdin evlilik değil kariyer gezme alışveriş olmalı canım benim
Ablacim o kadar içten yazmışsın ki cidden teşekkür ederim. :)

Madem içten buldun sen dinle ablanı çok gençsin.
haklısın ablacim bir anda 4 senedir hoslandigim adamdan böyle bir teklif gelince heyecana kapildim her şey çok güzel olacak falan zannettim bende hemen evlenmek istemiyorum ama karşı taraftan gelen acele yüzünden böyle oldu sanırım bu sorunun çözümü zamana bırakmak sanırım

Ben eşimle 6 yıl flört edip evlendim bekle boşver acelen ne daha iyisi çıkar belki. Bak ben bu arada oğlumu kontrol ettim çiş yaptı su içti bana masaj yaparmısın dedi yaptım beğenmedi:KK48: ya hayat evlenince çokkk yorucu

Ben eşimle 6 yıl flört edip evlendim bekle boşver acelen ne daha iyisi çıkar belki. Bak ben bu arada oğlumu kontrol ettim çiş yaptı su içti bana masaj yaparmısın dedi yaptım beğenmedi:KK48: ya hayat evlenince çokkk yorucu
Haha :) cidden kadınlar için öyle. Bu arada çok geçmiş olsun. Hasta hasta dinlenememek gerçekten çok kötü. Tavsiyen için de çok teşekkürler :)

Neyse anneme danistim pat diye evlilik olmaz dedi. Bende hak verdim biraz birbirimizi taniyalim dedim sonra ki gün yani o acı gün, dun yaşandı annemle seni tanistirmak istiyorum dedi. tamam dedim aman tanismaz olaydım.

annenizi dinlemek ertesi gun evlenmemek mi oluyor?
madem annenizi haklı buldunuz, daha ahmetle birbirinizi tam tanımadan kv adayıyla neden hemen tanıstınız?

tanımaya (!) devam mı edersiniz yoksa ilişkiyi mi sonlandırırsınız bilemem,
ancak gorusucu usulu dusunmuyorsanız agırdan alın ve partnerinizi tanımaya oncelik verin herzaman.

annenizi dinlemek ertesi gun evlenmemek mi oluyor?
madem annenizi haklı buldunuz, daha ahmetle birbirinizi tam tanımadan kv adayıyla neden hemen tanıstınız?

tanımaya (!) devam mı edersiniz yoksa ilişkiyi mi sonlandırırsınız bilemem,
ancak gorusucu usulu dusunmuyorsanız agırdan alın ve partnerinizi tanımaya oncelik verin herzaman.
Hayır hayır annemle ahmet le ilgili anneme sorduğum şey acaba bir ilişkiye başlayayım mi ya da sence uygun mudur çünkü tanışıyorlar. O benim annemi tanıyorsa ben de onun annesini tanıyayim dedim. Aynı şekilde annemin biraz onu tanı demesi bir de sevgili olarak degerlendir anlaşabilir misiniz demesindendir. Ayrıca tanışma nedenleri de mesleki bir projede ben ve ahmet anne ve babamdan yardım aldık. Ben inşaat mühendisiyim annem mimar babam inşaat muh öyle yani. Kadinin daha ben kabul etmedenbeni gelin olarak değerlendireceği.ne ihtimal vermedim.

Kadın çok akıllı
seni beğenmedi şuna 2 laf söyleyeyim benden korksun oğlumun peşini bıraksın dedi
yada bakalım bu söylediklerimi oğluma anlatacak mı diye sana malzeme verdi

Kadın çok akıllı
seni beğenmedi şuna 2 laf söyleyeyim benden korksun oğlumun peşini bıraksın dedi
yada bakalım bu söylediklerimi oğluma anlatacak mı diye sana malzeme verdi
Ben de öyle düşündüm ama sürekli paradan bahsedince bu kadar patavatsiz bir kadının dusunecegi şey değil gibi

Hayır hayır annemle ahmet le ilgili anneme sorduğum şey acaba bir ilişkiye başlayayım mi ya da sence uygun mudur çünkü tanışıyorlar. O benim annemi tanıyorsa ben de onun annesini tanıyayim dedim. Aynı şekilde annemin biraz onu tanı demesi bir de sevgili olarak degerlendir anlaşabilir misiniz demesindendir. Ayrıca tanışma nedenleri de mesleki bir projede ben ve ahmet anne ve babamdan yardım aldık. Ben inşaat mühendisiyim annem mimar babam inşaat muh öyle yani. Kadinin daha ben kabul etmedenbeni gelin olarak değerlendireceği.ne ihtimal vermedim.

o ailenizle yardım alacagı insanlar olarak mesleki anlamda tanısmıs,
ya siz?
sevgilinizin ailesi olarak tanısmıssınız, sonucta kadın da bu niyetle tanısıldıgını biliyor...

annesi agırdan almak isteyip herhangi bir arkadası ile tanısmıs gibi davranabilirdi ama bu durumu onun inisiyatifine bırakan yine sizsiniz.
(belki kilo sac vs onerileri de o niyetle yaptı. ama konumunuz icabi siz kv nin gelin adayına gereksiz konusması olarak degerlendirdiniz...? )
gelin olarak gormese bu sefer "evlilik teklifi aldım buna ragmen annesi herhangi bir ilişkiymis gibi davrandı" diyebilirdiniz...

tekrarlıyorum, bu tur diyaloglara girmek icin acele etmeyin...
gonlunuz varsa normal arkadasınız olan ahmetle duygusal bir iliski yurutup yurutemeyeceginize bakın, önce onu tanıyın...

o ailenizle yardım alacagı insanlar olarak mesleki anlamda tanısmıs,
ya siz?
sevgilinizin ailesi olarak tanısmıssınız, sonucta kadın da bu niyetle tanısıldıgını biliyor...

annesi agırdan almak isteyip herhangi bir arkadası ile tanısmıs gibi davranabilirdi ama bu durumu onun inisiyatifine bırakan yine sizsiniz.
(belki kilo sac vs onerileri de o niyetle yaptı. ama konumunuz icabi siz kv nin gelin adayına gereksiz konusması olarak degerlendirdiniz...? )
gelin olarak gormese bu sefer "evlilik teklifi aldım buna ragmen annesi herhangi bir ilişkiymis gibi davrandı" diyebilirdiniz...

tekrarlıyorum, bu tur diyaloglara girmek icin acele etmeyin...
gonlunuz varsa normal arkadasınız olan ahmetle duygusal bir iliski yurutup yurutemeyeceginize bakın, önce onu tanıyın...
Doğru haklısınız biraz düşüncesi davrandım ne yapacağımı bilmiyordum

Doğru haklısınız biraz düşüncesi davrandım ne yapacağımı bilmiyordum
eger ilişkiyi bitirmeyecekseniz annesiyle sıkı fıkı olmayın yeterli,
ilerde mesafe koymakta zorlanabilirsiniz.

para muhabbeti de ailenizi ahmet ovduyse o yuzden olmus olabilir,
biz de boş degiliz babında... : ))
hos bir konusma degil ancak annesinin anlatacak baska birseyi yok demek ki,
anneniz babanız gibi meslekten olmayınca muteahhitlikten ortak nokta yakalamaya calısmıstır,
cok art niyetle bakmayın ama her bir yakaladıgınız ayrıntı da ceplerinizde dursun...

eger ilişkiyi bitirmeyecekseniz annesiyle sıkı fıkı olmayın yeterli,
ilerde mesafe koymakta zorlanabilirsiniz.

para muhabbeti de ailenizi ahmet ovduyse o yuzden olmus olabilir,
biz de boş degiliz babında... : ))
hos bir konusma degil ancak annesinin anlatacak baska birseyi yok demek ki,
anneniz babanız gibi meslekten olmayınca muteahhitlikten ortak nokta yakalamaya calısmıstır,
cok art niyetle bakmayın ama her bir yakaladıgınız ayrıntı da ceplerinizde dursun...
Iyi düşünmek isterdim lakin kolunda 10 15 bilezik vardı. :)) iki kolye üst üste takmis ti kadın gormemiste master yapmış :)

Back