• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ani evlilik teklifi , sevgilimin dengesiz annesi

Ahmet i de Ahmet in annesini de boşver.Sen henüz 22 yaşındasın ve sevgili olmadan evlenme teklifi etmiş.Eden çocukta daha 22 yaşında.22 yaşında bir çocuktan evlilik anlamında ne bekliyorsun.Sen çocuğu tanımadan annesiyle tanışmaya gitmişsin.Yaşın biraz olgunlaşsın kimse sana çocuk muamelesi yapp kilona boyuna şuyuna buyuna karışamayacak zaman evliliği düşünürsün.
Doğru haklısınız henüz 22 yaşında olduğum için böyle yapıyor olabilir

Doğru haklısınız henüz 22 yaşında olduğum için böyle yapıyor olabilir
Sadece o değil,sen de 22 yaşında olduğun için böyle bir yol seçiyor,22 yaşında bir çocuğun pat diye evlilik teklifini normal karşılıyor bir de annesiyle tanışmaya gidiyorsun.Hee şunu da unutma.Bazı anneler,istersen 35 ol,aynı davranış biçimini gösterebilir.

açıkçası evlilik teklifi ertesi hemen annesiyle buluşma ayarlayan çocuk sinyalleri baştan vermiş. siz neden anneyle buluştunuz bence gereksiz olmuş. neyse artık. Bundan sonra Ahmet i gözlemle bakalım nasıl bir yapısı var. sana vadettiği çorba bi evlilikse de arkana bakmadan kaç.
Aynen öyle yapicam ama annesinin yaptıklarını söyleyip rest çekme konusunda kararsizim şu an için bu hakkım var daha henüz kesin bir şey yok

Sadece o değil,sen de 22 yaşında olduğun için böyle bir yol seçiyor,22 yaşında bir çocuğun pat diye evlilik teklifini normal karşılıyor bir de annesiyle tanışmaya gidiyorsun.Hee şunu da unutma.Bazı anneler,istersen 35 ol,aynı davranış biçimini gösterebilir.
olabilir tabi kadını da anlamıyorum sabahın 9 unda arayıp bugün sen ben ahmet akşam yemeği yiyelim dedi galiba o günkü ayarı yetmedi :)

annesini bırak da önemli olan ahmet nasıl biri sonradan görme zengin gibi mi davranıyor yoksa mütevazi mi? parası ile sana hava atmaya çalıştı mı? elindeki parası ile hayır işleri yapıp etrafına yardımda bulunuyor mu?
Ahmet in bu kadar zengin olduğundan şahsen haberim yoktu. Ha belliydi arabasi falan vardı Dedim durumları düzeltilmiş demekki ama annesinin arabasi takılarını görünce mal dan mülkten bahsederlerken anladım. Eli de boldur. Yani hic cimrilik gorm3dim ama birine yardim etti mi etmedi mi vallahi habe4im yok Konuşma sırasında bana da sorarak işte bizim şurada arsalar var ne yapalım falan da dedi şimdi düşündükçe oğluna karşı iyi görünmek istiyor sanırım onu anladim.

O kadar tezat ki yazdıklarınız. Mesajlaşırken canım cicim bile olmazdı diyorsunuz bir kere görüşmüşsünüz evlilik teklif etmiş tamam üni de arkadaşmışsınız ama insan hemen daha sevgili olmadan ne evlilik teklifi, canım cicim yoktu diyorsunuz sonra da zaten her gün evlilikten söz edip iltifat ediyordu diyorsunuz siz de hemen kabul etmiş annenize açmışsınız konuyu ve zaten ondan sonraki gün dediğinize göre o buluşmadan sadece bir gün sonra anlamsız bir şekilde annesiyle tanıştırmış sizi bu ne acele sen daha çocuğa ne ara aşık oldun ne ara görüşüp birbirinizi tanıdınız da bu aşamaya geldiniz de ben bu kaynanayla yapabilir miyim diye soruyorsunuz. Bir de sonradan görme yaptınız insanları. 22 yaşında mühendisim diyorsunuz üniversite yıllarında ki arkadaşım diyorsunuz sanki seneler oldu okulu bitireli zaten 19 yaşında başladıysan ancak bitmiştir o okul yani hele bir mesleğini al eline anneye açmalar, kaynana adayıyla buluşmalar hey Allahım yaa.

O kadar tezat ki yazdıklarınız. Mesajlaşırken canım cicim bile olmazdı diyorsunuz bir kere görüşmüşsünüz evlilik teklif etmiş tamam üni de arkadaşmışsınız ama insan hemen daha sevgili olmadan ne evlilik teklifi, canım cicim yoktu diyorsunuz sonra da zaten her gün evlilikten söz edip iltifat ediyordu diyorsunuz siz de hemen kabul etmiş annenize açmışsınız konuyu ve zaten ondan sonraki gün dediğinize göre o buluşmadan sadece bir gün sonra anlamsız bir şekilde annesiyle tanıştırmış sizi bu ne acele sen daha çocuğa ne ara aşık oldun ne ara görüşüp birbirinizi tanıdınız da bu aşamaya geldiniz de ben bu kaynanayla yapabilir miyim diye soruyorsunuz. Bir de sonradan görme yaptınız insanları. 22 yaşında mühendisim diyorsunuz üniversite yıllarında ki arkadaşım diyorsunuz sanki seneler oldu okulu bitireli zaten 19 yaşında başladıysan ancak bitmiştir o okul yani hele bir mesleğini al eline anneye açmalar, kaynana adayıyla buluşmalar hey Allahım yaa.
Biz gece gündüz ders çalışmaktan başka bir şey bilmeden 4 sene görüştük.ayni zamanda babalarimiz in yaninda calistik her gun mesaj lastik. Benim her derdime o koştu aslında bizim ilişkiye bakış tarzımız farklı size garip gelen o bir iki görüşme değil ilk mesajda uzunca he4 şeyi anlatsaydim o zaman sıkıcı olurdu. Uni sevgili olsak birbirimize karşı zorunluluklarimiz olacaktı. Beraber kurslara gittik o birinci ben ikinci bitirdim bölümü yani onceligimiz o değildi. Hasta olduğum zaman gece gidip ilaç getirdiği olmuştur bizim aramızdaki şey öyleydi 4. Sinifta o Ales e hazırlandı ben lys ye. Hani açılırken de bana dediği şey cidden 4 sene birbirimizi hiç bir şey olmadan idare ettik artık birbirimizi tanıyoruz sevgili olmadan zorunluluk olmadan neler yapabiliriz iyi anladık dedi aslında önemli olan da benim için o. Iltifat lafı da insanlar sürekli iltifat alıyorlar eğer ilgi de varsa yanlış anlaşılır. Fakat adam bir anda 40 yasinda dogmus gibi. Romantik degil ama cidden uzuldugumde uzulurfu.Benim bu şekilde soğuk bir dille biri vardı falan dememim sebebi içsel olarak ona kapilmak istemiyorum. Yoksa ben o işin ucunu alamam. Yazdıklarınız da haklısınız evlilik mevzusu da şöyle idi. Sence 22 yaş evlenmek için erken mi? Erkenden evlilik olursa tüm çabalar boşuna gider mi? Şeklindeydi. Hala da aramızda canım cicim çok nadir ahmet ben sürekli canım cicim demekten hoslanmiyorum da dedi mesela :) çünkü biz evin en buyukleriyiz ve okula başlar başlamaz hadi bi mezun olda işe başla kafasında buyuduk. Yoksa bi gün hadi gel evlenelim demedi. Bende aman söylesin demedim biz de böyle soğuk anormal bir çiftiz işte :)

Back