• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben de tercih yapcam mühendislik düşünüyorum ama çok kararsızım.hangi müh. daha geçerli biri beni aydınlatsın lütfen ya.bi de bişey sorcam lise hayatımda elektriğk konusunu bile sevmeyerek çalışıyordum benden elektrik elektronik müh. olmaz herhalde dimi.düşündüğüm şeyler endüstri bilgisayar ve yazılım müh. bi de telekominikasyon var ama orayı puanım tutumayacak sanırım.endüstri ve bilgisayar hacettepe tutuyo tvsiye eder misiniz.yazılım da izmir ekonomi üniversitesi tutuyo hem üniversiteler hem de bölümler hakkında bana birileri bilgi verirse çok sevinirim gerçekten ya

canım ben bilgisayar müh. okuyorum
şunları söyleyebilirim eğer daha sözel alanda iyiysen endüstri seç yok mantığınla bişeyler yapmayı seviyorsan o zaman bilgisayar yada yazılım seçebilirsin
bana sorarsan evet bölümümü çok seviyorum ama çok zor ve yorucu bunu bilerek seç canım

bilgisayarda neler zor mesela ya da nelr yorucu.bi de mantıkla ne alakası var ya kusura bakma pek bilmiyorum da o yüzden soruyorum sen nerde okuyorsun

Orman End. Müh. mesleğimi yapmadım ben :) boşa okumuşum gamyoncuiremsu

Elektronik ve Haberlesme Muhendisiyim. mezun olali bir yil oldu ve 9 aydir calisiyorum.

Bir bayana gore garip bir meslek ama diger muhendislik dallarina bakildiginda is bulmanin cok daha kolay oldugu bir bolum

elktronik ve haberleşme müh. hakkında bilgi verebilir msiin nerde okudun zor mu kolay mı nerelerde ne iş yapıyolar falan

burdaki konuşmaları da baz alarak tüm tercihlerimi endüstri mühendisliği ile doldurdum :lepi: inşallah hayırlı olur :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bnde gıda mühendisi olucam inşallah..bana yardımcı olabilecek gıda mühendisi ablalarımla tanışmak istiorum.emin değilim gıda mühendisliğini seçmekle acaba iyimi yaptım kötümü.. iyi şeyler duymaya ihtiyacım varrr:fisfisfis

merhaba arkadaşlar bnde gıda mühendisi olucam inşallah..bana yardımcı olabilecek gıda mühendisi ablalarımla tanışmak istiorum.emin değilim gıda mühendisliğini seçmekle acaba iyimi yaptım kötümü.. iyi şeyler duymaya ihtiyacım varrr:fisfisfis

soruların olursa takip edebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. ben de haziranda mezun oldum. hangi okuldasın?

soruların olursa takip edebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. ben de haziranda mezun oldum. hangi okuldasın?

çok iyi olur..:utangac: ben samsun 19 mayıstayım sen nerden mezun oldun??

mühendislik fakültesi okudum ama işimin adının sonu mühendis diye bitmiyor
şehir ve bölge plancısıyım

Ben de jeofizik mühendisiyim. Ama kendi mesleğimi yapar mıyım hiç bilmiyorum. Çok zor ve yorucu....

Merhaba Arkadaşlar, ben de Gıda Mühendisiyim.. Ondokuz Mayıs Üni'den mezunum.. Şuan bir catering firmasında işe başladım, daha 1 ay olmadı..Çok şey öğrenmem gerekiyor çokk..Yardımlarınızı bekliyorum..Gıda mühendislerine slmlar ve sevgiler..Gıda bilinciyle...a.s.

merhaba arkadaşlar bütün sayfaları okudum hakkaten inşaat mühendisi ne kadar azmış bütün inşaat mühendisi arkadaşlar bu kadar değildir diye düşünüyorum ben baraj mühendisiyim sizler ne yapıyorsunuz görkem yazmış sadece yapı denetiminde çalıştığını

bu kadar inşaat mühendisi gördüğüme bile çok sevindim valla abla diyorum çünü daha öğrenciyim kızmassanız tabi yerimseniben siz deneyimli ablalarımla gerçekten paylaşımlarda bulunmayı çok isterim çnkü herşeye rağmen gözüm yinede korkuyor şantiyede nasıl olcak diye:sm_confused:

gül kokusu ablacım ben degil kızım inşaat müh. okuyor.bilgin için teşekkürler zaten kızımda memenun bölümünden bende onun severek yapıcagı her meslegi desteklerim canım hazırlık bu sene daha yeni görüşmek üzre.

bu arada ankara tılım ünv.de okuyor paralı degil ama burslu canım yani puanları iyiydi.biz orayı tercih ettik. gülkokusu görüşürüz.

Ben de Gıda Mühendisiyim.. Ne kadar çok sayıda meslekdaşım varmış bu sitede.. şaşırdım doğrusu.. Ben kamuda çalışıyorum.. Fakat mesleğimle ilgili değil.. Ayrıca bir arkadaşımız Tarım İl Müdürlüğündeki meslekdaşlarımızın rahat olduklarından , yattıklarından falan bahsetmiş, çok şaşırdım..Benim 2 arkadaşım farklı il müdürlüklerinde çalışıyor, bahsedildiği gibi yatmıyorlar, işleri yetişmiyor, yeterli eleman yok , bütün gün antrepolarda numune alıyorlar, denetimlere gidiyorlar vs. Ayrıca lütfen ya, bi işin iyi bir iş olması rahat olması , bütün gün boş oturmakla tanımlanmamalı..İnşallah ben yanlış anlamışımımdır meslekdaşımı..

Merhaba arkadaşlar. Forumda bu kadar gıda mühendisinin olacağını ummuyorum, ama bayağı meslektaşım var anlaşılan bu beni çok mutlu etti.
ben haziran ayında mezun oldum, ve hala iş bulamadım :( bu durum canımı çok sıkıyor. bir an önce işe başlamak istiyorum artık. Mesleğimi çok ama çok seviyorum ve hakkını vererek yapabileceğime de inanıyorum ama başvurularıma cevap bile gelmiyor :'( biyerlerde bir yanlışlık var ama nerde. çalışan gıda müh. ablalarım lütfen yardımcı olun :(

Back