arkadaşlar ben de tercih yapcam mühendislik düşünüyorum ama çok kararsızım.hangi müh. daha geçerli biri beni aydınlatsın lütfen ya.bi de bişey sorcam lise hayatımda elektriğk konusunu bile sevmeyerek çalışıyordum benden elektrik elektronik müh. olmaz herhalde dimi.düşündüğüm şeyler endüstri bilgisayar ve yazılım müh. bi de telekominikasyon var ama orayı puanım tutumayacak sanırım.endüstri ve bilgisayar hacettepe tutuyo tvsiye eder misiniz.yazılım da izmir ekonomi üniversitesi tutuyo hem üniversiteler hem de bölümler hakkında bana birileri bilgi verirse çok sevinirim gerçekten ya
merhaba arkadaşlar bnde gıda mühendisi olucam inşallah..bana yardımcı olabilecek gıda mühendisi ablalarımla tanışmak istiorum.emin değilim gıda mühendisliğini seçmekle acaba iyimi yaptım kötümü.. iyi şeyler duymaya ihtiyacım varrr:fisfisfis
soruların olursa takip edebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. ben de haziranda mezun oldum. hangi okuldasın?
çok iyi olur..ben samsun 19 mayıstayım sen nerden mezun oldun??
merhaba arkadaşlar bütün sayfaları okudum hakkaten inşaat mühendisi ne kadar azmış bütün inşaat mühendisi arkadaşlar bu kadar değildir diye düşünüyorum ben baraj mühendisiyim sizler ne yapıyorsunuz görkem yazmış sadece yapı denetiminde çalıştığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?