yok tarımda çalışmıyorum bu yıl memurluk sınavına giremedim ...ama çok istiyorum tarım il müdürlüğünde çalışmayı...okadar rahatlar ki arada gidiyorum..yan gelip yatıyorlar sanki...benim baktığım yerler var..pastahane börekçi bal ve pekmez dolum yeri gibi küçük işletmelerle 1 yıllık sözleşmem var ve oralara denetimlere gidiyorum haftanın birgünü fakat ben 1 günde hepsini çıkartıyorum:) ya sizden ricam beni biraz bilgilendirebilirmisiniz..diğer yazınızıda okudum orayada yazdım..ya tam olarak nelere dikkat etmem gerekiyor..ben her gittiğimde uyarı yapmak zorundamıyım...yani hemen hemen her eksiklerini tamamladım..portör raporlarından paspasa kadar herşeylerini tamamladım fakat her gittiğimdede ne denetliyeceğimişaşırıyorum..tarım il müd. arkadaşlarada sormak istemiyorum..çok tecrübesiz gibi gözükmek istemiyorum..bu yıl mezun oldum ve bunlar benim ilk işim..yardımcı olrsanız çok sevinirim
bende gıda mühendisiyim .bursadayım şuam iş arıyorum.bilginiz olursa haber verirseniz sevinirim
herkese merhaba ben gıda mühendisi adayıyım 2.sınıftayım...gıda mühendislerinden staj konusunda yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kısaca anlatayım staj konusunda küçük bi araştırma yaptım ve mezun olduktan sonra iş ararken staj yaptığım yerlerin önemli olduğunu anladım gönen danonede bu yaz stajımı yapıcam ama bu yeterlimi başka yerdede staj yapmalımıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?