Mühendis eşleri

zeynepcim şu imam nikahı olunca eşim sayılıyo demişsin ya.aslında sayılmıyo.imam nikahından sonra 3 ay için de karı koca olmanız gerekiyomuş.yoksa nikah düşermiş.ve aynı adamla nikah kıymam için hülle yapman gerekiyomuş.bunuda yapıcanı hiç sanmam.bence 1 an önce resmi nikahı kıy canım sana abla tavsiyesi

hey ben de geldim Allahın izniyle ilerde güzel bi kimya mühendisi eşi olcem e o da kimya mühendisi bir eşe sahip olcak yani biz sözlümle meslektaş olcaz hehehe:))

merhaba kıslaaaaaaar bende muhendıs (bılgısayar) esıyım ve 15hafta 4 gunluk hamıleyım hayırlısıyla ekım 22 bebısımı dunyaya getırıcem insallah :sm_cool:
benımde esım ısınden dolayı cok streslı oluyor suan calıstıgı özel sektorde proje muhendılıgı de yapıyor toplantılardan esım bualmıs durumda bıde baba olma heyecanı dahada bır stres yaptı etkılerıde sanırım en kısa zaman da gecer cunkı ben hamıle hamıle cekemem vallahı ben de streslıyım canm laelaelaelaelaeKötü Kazen

Selam kızlar benimde eşim inşaat mühendisi. Bende katılıyorum aranıza :)

benim eşim de elektronik mühennndizzzi

Son düzenleme:
kızlar meraba benide aranıza alırmısınız benimde nişanlım makine mühendisi

benim askitom da makine mühendisi ama ve su anda benden baya bi uzakta santiyede

selamlar benim eşimde maden mühendisi.aranızda var mı madenci eşi olan?benim kocacıkımda benden uzakta.her gün 2 ayrı şantiyeye gidiyor.geçen gün göçük olmuş ocakta eline taş düşmüş.allahtan parmakları kırılmamış.tırnağı kopmak üzere.ekmek parası işte ne yapacan.ekmeğimzi taştan çıkarıuoz biz...

Benim eşim de eLEktrik Elektronik mühendisi kızlar...Güzel olmuş burası,yaşasın=))

slm kızlar benim eşimde makine mühendisi şantiye mühendisi aslında iğrençç nefret ediyorum benden uzakta olması yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…