Mühendis eşleri

Bazı bayanlar eşleri ne meslekdense kendilerinide aynı meslekdenmiş gibi görüyorlar,
ve eşim mühendissss diye övünen çok bayan tanıtım ben şunu savunuyorum,eşim mühendis topluluğundan çok mühendis bayanlar toplulugu için caba gösterilseydi....ve kendi eşimizin diplomasıyla değil kendi diplomamızla övünseydikk....biliyorum şimdi bir çoğunuz bana kızdınız
ama ne demek istediğimi anlamaya çalışın..MESELA .kocam doktor diye övünmek yerine BEN doktorum demek daha doğru olmazmıydı.kocalarımızın diplomalarını mesleklerini benimsemeyelim,bunlar övünç kaynağı degil...

tinsel ne kadar doğru bir tespitte bulunmuşsun.Yazdıklarının bu başlığı açan ve altına övünerek yazı yazan herkese ders olmasını umut ediyorum..Başlığı gördüğümde bu ne acaba demiştim ama yazılanları okuduğumda şaşkınlığım daha da arttı.Hiçbir zaman birey olduğunuzu unutmayın lütfen..

arkadaşların bu konuyu açmalarında ki amaç kocalarının diplomalarıyla övünmek olduğunu sanmıyorum...bence yanlış düşünüyorsunuz... hepimiz birer birey olarak amacımız olsa olsa zaman zaman eşlerimizin mesleklerinden dolayı yaşadığımız sıkıntıyı paylaşmak ve sohbet etmek olabilir...yasakkelime

bu başlık altında konuyu acan bayanın önceki mesajlarını okudum ve hemen hemen her mesajında eşinin uçak mühendisi oldugu vurgulamışş...
sizin söylediginiz gibi eşlerinin mesleklerinden dolayı sıkıntıslarını paylaşan bayanlar görmedimmm..ya aslında söylemek istediğim eşlerin mühendis olmasının kendi övünç kaynagıymış gibi aksettirmek....

Tinselciğim sana katılıyorum .Meğer bu mühendis eşlerinin ne çok sorunları varmışşş ((-:

Eşinin mesleğinden başka övünç kaynagı olamayan bayanlar grubu olsaydı bu konunun başlığı ozaman söze gerek yoktu.....oraya daha çok yakışırdı egeden hn......
DÜNYADA DİKİLİ AĞAÇIM YOK EŞİMİN MESLEĞİNDEN BAŞKA....
süpersinizzzz.......

benımde nısanlım muhendıs bendede hep sole bır sey oldu her duydugumdada sınır olurum aaaaaaa oglan muhendısmıs ıyı yere gıtmıssın sankı ben hıc bırseyım.babası bıle hava atar sankı ben ogluyla muhendıs dıye cıktım sevdım benım ıcın muhendıs olmus mımar olmus onemlı deıl arkadaslar haklııııı kocam muhendıs dıye deılde ben suyum dıye bılmek onemlııııııııııı bır ısım olmasa suanlık

mızmız evet sana teşekkür ederimmmkiii beni anladınnn hepimiz insanız hangimizin mezar taşında mühendis,doktor .avukat yazıyor..... önce insanlığımızla övünelim aramıza hoşgeldin mız mız.....

burda eşşleri muh olanlar dıye acılmamıs mı
onemlı olan benım erkek ark olması tabii kide
anlayışlı olması
sadece jeolojı muh okudunu soylemek ıstedım sen bana ne demek ıstedın bende senı anlayamadım

bende senden bunu duymak istedimmmm teşekkür ederim tabiki ........öncelikle insan olması dogru olanda bu bende burda sadece müh. olmasını ön plana çıkaranlara tepkiliyimmmm....umarım yanlış anlamadınn..

aslında ılk başta ne dıyor dedım
ama benım ıcın muh olmuş olmaması onemlı degıl
ınsanları mesleklerı ıle degerlendırılmesınde nerfret edıyorum sana da katılıyorum cevrem var oyle bırı bılgısayar muh dıye cok zekı goruyorlar yere göğe sıdıramıyorlar esıde muh oldugu ıcın ve parası fazla oldugu ıcın onuna evlendıgıne ınanıyorumama ıste
ben sevmıyorum hatta nefret edıyorum
ben sevgılımde 4 yıldır cıkıyorum onu ılk tanıdgımda
lısede ıdı ne olacagı bellı bıle degıldı belkı suan bırtezgahtarda olabılırdı ama ona olan askım
hıc degısmezdıundan emınım

evet canımmm ...
Benim kocam mühendis diye sağda solda caka satan tipler var ...Ben bunlardan rahatsızımmm..
Aslında komik duruma düşdüklerinin farkında bile degiller.....
NEYSEE belki,hayatta birey olarak hiç başarıları yoksa ,kocalarının başarısının altına sığınarak teselli buluyorlar....onlarıda alkışlıyalımkiii belkiii birazzzz egolarını tatmin ederlerrrr....

esinin bisi olmasi ile hava atmak cok komik sen mi emek verdin allah askina sen mi okuttun sanki onu kendi hava atsa neyse..

ehem neyse bizimki de muhendis olacak insallah :)

herkes kendı başarıları ıle ovunsun yaa
o unı okumak kolay mı ya gecelerı ders calısmak snv sterslerı
ben kocmı overım kendımı degıl sacma gelıyor bana ve nefret edıyorum

evet adalayda bende bundan bahsediyorum ilerki sayfaları okusan neler yazıyor****
sanki eşleri mühendis olunca cenneti garantilemişlerrr....hahahahaha
adalaydaaaaa thank youu

kızlar noluyo burda yahu? :uhm:
başlığı görünce eşi mühendis olanlar girip burda dertleşcek sandım, ben de anlatim paylaşim dedim ama konu nerelere gelmiş....ilginççç!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…