Mühendis eşleri

Hoş buldum. bu siteyi gerçekten seviyorum :) Kadınlar için aranan her şeyin olması harika :)

heey kızlar ben daha önce de gelmiştim ama baya bi olmuş çoğalmışız benim eşim de elektronik müh. ben de öyle o yüzden terimler konusunda soruumuz yok iş konusunda da çok şükür, yani önceki işyerinde biraz daha stresliydi patronuyla uğraşmak zorundaydı ama saatler çok problem değildi, şimdi çok şükür gayet iyi çünkü kurumsal bi şirkette kazancı da iyi, tabi deneyim kazanınca herşey daha iyi olacak, mühendislerin işi lk başta zor olsa da sonrasında deneyim kazandıkça rahatlıyolar bence o yüzden eşlerini pek göremeyen arkadaşlar sabredin inş zamanla herşey iyi olacak :) benim umudum var

ben de yeniyim siteye cok güzel bir siteymiş burası yaaa bayıldım ben de petrol müh. eşiyim ben de geldimmmm

herkese iyi akşamlar. bende mühendis eşiyim.bir buçuk yıllık evliyim ve istanbuldan yazıyorum.yeni üye oldum çok beğendim siteyi

merhaba benim nişanlımda bende makina mühendisiyiz aynı iş yerinde çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…