Mühendis eşleri

kızlar pek ugramıyorsunuz sanırım bu taraflara :uhm: ne zaman gelsem kimseyi bulamıyorum :çok üzgünüm: gelin sohbet edelim:1hug:a.s.

evet ya kimse Yookk umuda yolculuk izmirde misiniz? nerde çalışıyo nişanlın benim eşim de ben de elektronik müh.üz ama ankarada yaşıyoruz ben izmirliyimm

Merhaba, benim eşim de elektronik müh. aynı işyerinde tanışıp evlendik. Ben ayrıldım o devam ediyor.

bende yazayim ozaman hazir esimi cok özlemisken :çok üzgünüm: esim makina mühendisi..Katar'da 3 ayligina senağlama napalim hayirlisi inşaAllah senağlama

merhaba benim eşimde bilgisayar mühendisi .Çok yoğun çalışıyor evde olduğu zamnlardada sevgili kumam laptopuyla beraber 1.5 yıllık evliyiz alışmaya başladım ama onu çok özlüyorum.

benimde koçiş elektirik mühendisi
şu görevlerine sinir oluyorum
şehir dışına iş için gidiyor 1 hafta 10 gün falan
daha yeni evliydik 2 aylık.bi göreve gitti 1 ay dan uzun kaldı.
bende ist annemin yanına gitmiştim
ama şimdi bu kadar uzun gitmiyor.

[SIZE="3"]benim nişanlımda elektrik elektronik mühendisi imam nikahımız var eşim sayılır demiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey[/SIZE]

benim eşim çevre mühendisi antalyada oturuyoruz.arada bende eşimşle göreve gidiyorum.işi hiç kolay değilmiş.yaz gelsin disko bar denetlemeye onunla gidecem.bakalım oraları nasıl denetliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…