• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

Mühendis Sevgilisi Olanlara Altın Öğütler
- Mühendis sevgili genel olarak muhaliftir. - Mühendis sevgiliye ispat edemeyeceğiniz iddialarla gitmeyin, üzülürsünüz. - Mühendis sevgili siz gözünün önünde bir halt yemedikçe kıskanmayacaktır, boşuna kıskandırmaya uğraşmayın. - Mühendis sevgili ile t...artışırken kullanılmaması gereken kelimeler; "hissediyorum, öyle gibi geldi, bence öyle, içime doğdu, " - Mühendis sevgili çiçek alsın istiyorsanız "Bana çiçek al" demeyin, "Bana yarın bir buket gül getir ve köşedeki çiçekçiden al" diyin. - Mühendis sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırıp bir anda kaynaşmalarını beklemeyin. - Mühendis sevgilinizin üniversiteden tanıştığı, küfürleşerek konuştuğu, saatlerce anlamadığınız kelimelerle bezenmiş ders muhabbetleri yaptığı birtakım arkadaşları olacaktır. Sevin onları, kabullenin. Mümkünse arkadaşlarınızla tanıştırın. Çünkü onlardan asla kurtulamayacaksınız. - Mühendis sevgilinize kavga anında peşinizde koşup köpek olması için "Seni artık sevmiyorum "demeyin. Beyni komutlarla çalışan bu adam ciddiye alarak bir daha aramayabilir. - Güzel kız görünce bakacaktır, kızmayın, kötü bir niyeti yok, sadece tanımadığı bir türü inceliyor. - Ve son olarak, Mühendis bir sevgiliniz varsa ve "Seni Seviyorum" diyorsa, kıymetini bilin, adamı kaçırmayın
.

Bayanlar size özel (:

Hepsi benim eşime uyuyor ya :))

Kızlar benim eşimde mühendis.Eşimin işinden gurur duyuyorum ama bazen işinin getirdiği sorumluluklar fazla oluyor hem ona karşı hem bana karşı.Mesela her zaman bakımlı olmak zorundasınız her zaman şık giyinmek zorundasınız her zaman kendinize her anlamda dikkat etmek zorundasınız vs.gibi sizinde böle oluyormu?

prenssevgilisi
cok pis evlenesim var...

Giriş tarihi
Apr 2011

seneye evlenicemmm ama benim askimda mühendisss jeoloji mühendisii
merhaba benım erkek ark. jeoloji müh. :)
iş var mı bu meslekte :) sende mi mühandisin

Son düzenleme:
selaaam bende bir müh eşiyim fakat işi cok asırı bildiğimiz normal müh değil anlayacagınız kendi iş yerleri var sabah aksam yok teleonu düt düt bu gün pazar yanımda bile yok Eki Görüntüle 429306

bizimki de orman endüstri mühendisi,bi kereste fabrikasında,telefonda 5e10 10a10 konuşmalarından ağaca döneceğim yakında :1:

mühendis sevgilisi olanlara altın öğütler
- mühendis sevgili genel olarak muhaliftir. - mühendis sevgiliye ispat edemeyeceğiniz iddialarla gitmeyin, üzülürsünüz. - mühendis sevgili siz gözünün önünde bir halt yemedikçe kıskanmayacaktır, boşuna kıskandırmaya uğraşmayın. - mühendis sevgili ile t...artışırken kullanılmaması gereken kelimeler; "hissediyorum, öyle gibi geldi, bence öyle, içime doğdu, " - mühendis sevgili çiçek alsın istiyorsanız "bana çiçek al" demeyin, "bana yarın bir buket gül getir ve köşedeki çiçekçiden al" diyin. - mühendis sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırıp bir anda kaynaşmalarını beklemeyin. - mühendis sevgilinizin üniversiteden tanıştığı, küfürleşerek konuştuğu, saatlerce anlamadığınız kelimelerle bezenmiş ders muhabbetleri yaptığı birtakım arkadaşları olacaktır. Sevin onları, kabullenin. Mümkünse arkadaşlarınızla tanıştırın. çünkü onlardan asla kurtulamayacaksınız. - mühendis sevgilinize kavga anında peşinizde koşup köpek olması için "seni artık sevmiyorum "demeyin. Beyni komutlarla çalışan bu adam ciddiye alarak bir daha aramayabilir. - güzel kız görünce bakacaktır, kızmayın, kötü bir niyeti yok, sadece tanımadığı bir türü inceliyor. - ve son olarak, mühendis bir sevgiliniz varsa ve "seni seviyorum" diyorsa, kıymetini bilin, adamı kaçırmayın
.

bayanlar size özel (:

yaaa inanmıyorummm bu kadar net mi anlatılır okurken şoook oldum aynı benim sözlümm amann allahım koptum resmen:)heheheheeheh

merhabalar..benim eşim de elektrik-elektronik mühendisi!! ben de katılıyım dedim :27:
herşeye mantıklı bir açıklaması olan ve herşeye matematiksel yaklaşan,gerçekten çok zeki biricik kocam benim:16:

merhaba kızlarr benım eşimde inşaat mühendisi.. aranıza yenı katıldım henuz 5 aylık evliyimmmm...

Back