• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

eşim endüstri müh. ben de inşaat mühendisiyim meslekler bizim için biraz ters olmuş bazen eşime keşke sen benim işimi yapsan şantiyede olsan diyorum

eşim endüstri müh. ben de inşaat mühendisiyim meslekler bizim için biraz ters olmuş bazen eşime keşke sen benim işimi yapsan şantiyede olsan diyorum

benim eşimde inşaat mühendisi canım
ne kadar zor oludugunu biliyorum eger şantiyedeysen
allah kolaylık versinn

merhabalar..benim eşim de jeoloji mühendisi ben de öğretmenim...Mühendis eşi olmak zor heleki özel şirketse eşim yüzünü pek göremiyorum işten kafasını kaldıramıyor:çok üzgünüm:

Merhaba herkese . Benim de sevgilim inşaat mühendisi aynı zamanda mimarlık çift anadal'lı sengözlerimebaksanab zekasının hızına yetişmem çok zor oluyor. Herşey planlı ve kontollü bi şekilde gidiyor yaaaaa :)))

benim nişanlımda inşaat mühendisi ben bilgisayar ve kontrol öğretmenliği okuyorum :)

Son düzenleme:
benim nişanlım da inşaat mühendisi. 3 yıl deneyimi var ama askerden geldi 4 aydır işsiz delirmek üzereyim benneyaptımki

Son düzenleme:
slm hanımlar. bnim eşim de kadastroda harita mühendisi. ben serbest calızıyorum. eskiden hafta içi 8'lere kadar calısırken simdi memur gibi 5 oldu mu büroyu kapatıyorum:) en güzel yanı da bu. ben de memur mesaisi yapıyorum ve mutluyum hihoyyyt

selamlar benim eşimde elektrik müh.
istanbuldayız özel sektörde çalışıyor
bende ev hanımıyım;)

benim eşimde benim gibi inşaat mühendisi .Ben devlette çalışıyorum eşim de özel sektörde.Birbirimizi dengeliyoruz benim garantim onun da iyi bir maaşı var

Son düzenleme:
inşaat mühendisi.. mesleği için maalesef mi diyeyim iyi ki mi , bilemedim .. :1:

niye yaw merak ettim şimdi niye maalesef niye iyiki yani

maalesef.. çünkü mesela bizim bulunduğumuz yerler imara kapalı,bundan 15-20 sene önce inş müh çok parlak bir meslekmiş ama şimdi pek öyle değil-miş(çok inş müh arkadaşımız var yurtiçi yurtdışı çalışan, eşimin de diğerlerinin de izlenimi bu).şantiyecilik desen ona keza.proje bitti mi işsiz kal yeni proje ara

Back