Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende inşallah yakın zamanda mühendis eşi olacağım.. evli arkadaşlar sizce nasıl bir mühendisle evli olmak..???
merhba bende bir muhendis esiyim esim insaat muhendisi.insalalh olursun canim.bence havalli
bende inşallah yakın zamanda mühendis eşi olacağım.. evli arkadaşlar sizce nasıl bir mühendisle evli olmak..???
bende geldim kızlar benimde nişanlım makina mühendisi
Öyle mi :)) benimki de inşaat..şantiye şantiye geziyo :))
Mühendis Sevgilisi Olanlara Altın Öğütler
- Mühendis sevgili genel olarak muhaliftir.
- Mühendis sevgiliye ispat edemeyeceğiniz iddialarla gitmeyin, üzülürsünüz.
- Mühendis sevgili ile tartışırken kullanılmaması gereken kelimeler; "hissediyorum, öyle gibi geldi, bence öyle, içime doğdu, "
- Mühendis sevgili çiçek alsın istiyorsanız "Bana çiçek al" demeyin, "Bana yarın bir buket gül getir ve köşedeki çiçekçiden al" diyin.
- Mühendis sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırıp bir anda kaynaşmalarını beklemeyin. -
- Mühendis sevgilinize kavga anında peşinizde koşup köpek olması için "Seni artık sevmiyorum "demeyin. Beyni komutlarla çalışan bu adam ciddiye alarak bir daha aramayabilir.
- Ve son olarak, Mühendis bir sevgiliniz varsa ve "Seni Seviyorum" diyorsa, kıymetini bilin, adamı kaçırmayın.