• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendis eşleri

Kizlaaaar ooo baya ilerlemis bu baslikta almis yürümüs yahuuu....

Bende Mphendis sevgilisinden mühendis nisanlisina terfi etti myaklasik 10 ay kadar önce fakat is bulamiyoruz is evlilik askida yani:26:

Bende Mphendis sevgilisinden mühendis nisanlisina terfi etti myaklasik 10 ay kadar önce fakat is bulamiyoruz is evlilik askida yani:26:

Tebrik ederim tatlim nişanlılik donemi ayrı bı güzeldir oZeldir fazlasıyla tadını çıkarmanı tavsiye ederim :34:
Umarım nişanlın bir an önce is bulabilir kavuşursunuz :nazar:

Cok sevindim bende yeni evliyim :16:
Allah yuvanıza mutluluk huzur bereket versin tatlım :16:

kızlar bende 16 gün sonra mühendis nişanlısı olucam:9::9: yalnız bu mühendisler her olaya çok düz matematiksel bakıyor ya...:9: ama tabi alıştım ben ona... mesleğini çok seviyorum çünkü genelde bilgisayar başından iş yapıyor.

Allah tamamına erdirsin şimdiden canım :34: evet cetvel gibi dümdüzler maşallah 40 gün sonra düğün var sıfır telaş,neymiş,herşeyi düşünüyormuş o çaktırmadan :9:

yürümüyor tatlım koşuyooor hobaaaa :21:

Sıkma canını tatlım,inşallah yakın zamanda hayırlı bi kapı açılır,ne mühendisi nişanlın?

Allah yuvanıza mutluluk huzur bereket versin tatlım :16:

Allah tamamına erdirsin şimdiden canım :34: evet cetvel gibi dümdüzler maşallah 40 gün sonra düğün var sıfır telaş,neymiş,herşeyi düşünüyormuş o çaktırmadan :9:

Sıkma canını tatlım,inşallah yakın zamanda hayırlı bi kapı açılır,ne mühendisi nişanlın?

Teşekkür ederim tatlim :16:

jeoloji, makina veya elektrik cok istiyo evlenince benimde meslek fena sayilmaz o tekrar okuyacak sanirim:43:
Tebrik ederim tatlim nişanlılik donemi ayrı bı güzeldir oZeldir fazlasıyla tadını çıkarmanı tavsiye ederim :34:
Umarım nişanlın bir an önce is bulabilir kavuşursunuz :nazar:

sagol bitaneeeeem :38:

jeoloji, makina veya elektrik cok istiyo evlenince benimde meslek fena sayilmaz o tekrar okuyacak sanirim:43:

sagol bitaneeeeem :38:

sevdiceginle meslektaşız canım:3:
ama işsiz olmasına şaşırdım bizim meslekte erkekler pek işsiz kalmazlar çünkü :26: biran önce bi iş bulur inşallah...

sevdiceginle meslektaşız canım:3:
ama işsiz olmasına şaşırdım bizim meslekte erkekler pek işsiz kalmazlar çünkü :26: biran önce bi iş bulur inşallah...

bende sasiriyorum istanbul disi istemiyor onunda etkisi var sanirim bilmiyorum ama gerildim artik askerden geleli bi yil olacak issiz:52: eger bildigin bir yer varsa fikirlerine acigim tatlim

bende sasiriyorum istanbul disi istemiyor onunda etkisi var sanirim bilmiyorum ama gerildim artik askerden geleli bi yil olacak issiz:52: eger bildigin bir yer varsa fikirlerine acigim tatlim

istanbulda nerde oturuyorsunuz? sözlüm sanırım birini arıyordu yanında çalışacak almadıysa bir sorayım.. birde ne mühendisi? bilgisayardan anlar mı site dizaynı yazılım falan?

merhaba kızlar benım eşimde inşaat mühendisi...aranıza yeni katılıyorumm...

benim sözlümde yüksek gemi inşaat mühendisi ve acayip planlı birisi.bazen diyorum ki bu planla nasıl yaşanır diyeD:birde işinle ilgili bir konu açılmaya görsün amann allahımm susmak bilmes ki çok konuşmaya sevmeyen adam.yok bir gemi şöyle üretili yok mikronlar yok desler bilmem ne bende mal mal bakıyorum ama aklımda onla ilgili binlerce tilki dolaşıyor ama o garibim beni dinliyor sanıyor.birgün bölye oturuyoruz bende hayy sormaz olaydım bana imal süreci ile ilgili hiç anlamadığım resimler yollamıştı üşenmeden bende yanlışlıkla sordum nasıl yapiyorsunuz kocaman gemileri diye kiiiiiiii bir baktım akşam saat 8 olmuş ve ben eve geç kaldım:)aynen abartmıyorum yani adam kendinden geçti anlatırken.ama gerçekten zeki oluyorlar aahhh o zekiliklerini birazda bayan ruhundan anlamaya yönelik geliştirseler sorun olmucak ama nato mermer nato duvar..ama seviyorum yinede beya:)))

Merhabalaaar hosbuldum :-) benim de nisanlim da yuksek muhendis olmak icin ter dokuyo yurtdisinda kizlar Allah muhendislerimizi bize bagislasiiiin aminnnn :-) :-)

sözlüm jeoloji müh ve iş bulamıyorum ... bu insanlar işleri nerede buluyorlar ben anlamıyorum

Back