- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Çıksın istiyorum kezban gibi konu kapatılmasın
Gittiyse nerede neden aramıyorBu Bedriye, serviste eve gelirken fotoğraflarla ilgili bir telefon almış ve ondan sonra eve girmeye korkup gitmiş olamaz mı?
Aynen evde kan yok bende öyle düşünüyorum elimi sürmedim diyor ya yastıkla yada ip eşarp gibi biseule boğduÇıksın istiyorum kezban gibi konu kapatılmasın
kadın ölü belli
bence boğdu ve uçurmdan attı
her şey ortada esasında
Burak kim ben izleyemedimSANKİ O BURAKTAN BİRŞEY ÇIKACAK
MÜGE ANLI BİR BEKLETİYOR GİBİ
BELKİ POLİSLER YOLDA
AY İNŞ ORTAYA ÇIKAR ARTIK
BURAĞI DUYUNCA SESİ İÇİNE KAÇTI
ŞEEE EDİYOZ DEMEYE BAŞLADI
BELKİ BURAĞA ANLATTI O DA DAYANAMADI ANLATTI ARTIK
olay günü kahvehanede görüşmüş arkadaşıymışBurak kim ben izleyemedim
Katil %99 kocası gibi duruyor, ama ya servisten inmeden (özellikle fotoğraflarla ilgili) telefonla konuştuysa ve telefonda konuştuğu kişi de bir şeyler yaptıysa!Gittiyse nerede neden aramıyor
Ben eve girip cinnet geçirdiğini düşünüyorum Tayfur un ya kadını çarptı duvara kadin bayıldı öldü sanıp goturdu bir yere gömdü yada boğdu sinir harbi ileKatil %99 kocası gibi duruyor, ama ya servisten inmeden (özellikle fotoğraflarla ilgili) telefonla konuştuysa ve telefonda konuştuğu kişi de bir şeyler yaptıysa!
Ben bu konuyu izlemedim ama sabah verilen kısımda belli zaten doğanın yaptığı..programın başına bakamadım da bir kaç gündür de parça parça izliyorum Müge anlı ekibi filistin için biraz geç kaldı sanki daha önceki günlerde filistin konuslmusmuydunevrigül şirin yani ölü bulundu intihar süsü verilmiş cinayetmiş
bence doğan öldürdü günahını almayım da kocası değil gibi geldi bana
perihan da bulunaydı bir belli o da ölü de ama nasıl ve nerde
Bende şimdi izliyorum ama doğanda büyük şüphe koca kişisi kendinden çok emin duruyor ilk defa böyle bir koca garip duruyorBen bu konuyu izlemedim ama sabah verilen kısımda belli zaten doğanın yaptığı..programın başına bakamadım da bir kaç gündür de parça parça izliyorum Müge anlı ekibi filistin için biraz geç kaldı sanki daha önceki günlerde filistin konuslmusmuydu
2 gündür filistini diyor müge hanımBen bu konuyu izlemedim ama sabah verilen kısımda belli zaten doğanın yaptığı..programın başına bakamadım da bir kaç gündür de parça parça izliyorum Müge anlı ekibi filistin için biraz geç kaldı sanki daha önceki günlerde filistin konuslmusmuydu
Bugün bende programın sonunu izleyebildim ..kardeşin de de bi işler var ama hala netlesmedi .adlı tip raporu falan diyordu muge onda da sonuç çıkmadı galiba..çıkınca gözaltılar başlar diyordu .Nevrigülün katili bulundu mu okuldan dolayı izleyemiyomTenceresiz kaldim anne
Bence de kizkardesiyle alakalı birseyler cikacakBugün bende programın sonunu izleyebildim ..kardeşin de de bi işler var ama hala netlesmedi .adlı tip raporu falan diyordu muge onda da sonuç çıkmadı galiba..çıkınca gözaltılar başlar diyordu .
Çok boşkatil bulunmadı halen
nazmiye doğan ve uyuşturucu çetesi işine benziyor
bu ara nazmiye yani nazımız sosyal medyada viral oldu
evt güzel kız ama çok eğitimsiz cahil boş
Çok yazık hataya çok açık ilerde çok pişman olacakÇok boş