Müge Anlı daki Olaylar

birde kaç gündür prog açılışında kayınvalide ve gelin gösteriliyor kocası kayıp kızın babasından şüpheleniyor hep açılışta
aynı şu mustafa olayı gibi urfada kayınbabası tarafından azmettirilip öldürülen
ama hep açılışta kalıyor konu

Çıksın istiyorum kezban gibi konu kapatılmasın
kadın ölü belli
bence boğdu ve uçurmdan attı
her şey ortada esasında
Aynen evde kan yok bende öyle düşünüyorum elimi sürmedim diyor ya yastıkla yada ip eşarp gibi biseule boğdu

Röportajda. Kıskanan adam fotoğrafla deliye döner

Katil %99 kocası gibi duruyor, ama ya servisten inmeden (özellikle fotoğraflarla ilgili) telefonla konuştuysa ve telefonda konuştuğu kişi de bir şeyler yaptıysa!
Ben eve girip cinnet geçirdiğini düşünüyorum Tayfur un ya kadını çarptı duvara kadin bayıldı öldü sanıp goturdu bir yere gömdü yada boğdu sinir harbi ile

Ben bu konuyu izlemedim ama sabah verilen kısımda belli zaten doğanın yaptığı..programın başına bakamadım da bir kaç gündür de parça parça izliyorum Müge anlı ekibi filistin için biraz geç kaldı sanki daha önceki günlerde filistin konuslmusmuydu

Bende şimdi izliyorum ama doğanda büyük şüphe koca kişisi kendinden çok emin duruyor ilk defa böyle bir koca garip duruyor

2 gündür filistini diyor müge hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…