- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.558
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bence boşuna oyalaniyorlar .Gülcan uçunca bile ağladı adam biseyleri anlattı..Bu tayfuru sepetlemediler mi daha
Programda dökülsün istiyorlardırBence boşuna oyalaniyorlar .Gülcan uçunca bile ağladı adam biseyleri anlattı..
Çapraz ifade de biraz sevse polis abiler bence herseyi dökülür anlatır.
Ben hala daha Muhammed ve karısından şüpheleniyorum.Bence boşuna oyalaniyorlar .Gülcan uçunca bile ağladı adam biseyleri anlattı..
Çapraz ifade de biraz sevse polis abiler bence herseyi dökülür anlatır.
Hadi bir aldırdın ikinci nasıl olur tuhaf gerçekteno çocuğunun annesinden gıcık kaptı müge anlı
nazandan
aile fotosu çekilmek istemedi
haklıda
doğurmuş doğurmuş atmış
çok güzel da laf oturttu 2 sene tecavüz olmaz diye
Bugünkü bölümü izlemedim ama çocuk çok yalnız kalmışAnnesini bulan çocuğa da kızdım. Evladı gibi bakan büyütene dirsek göstermiş gibi oldu hemen. Ama bence de sonradan bulduğuna çok güvenmesin
İnşallah öyledir yaşuan bi gelişme var gibi başlangıç yapıyorlar tayfur bedriye de inş vardır bir gelişme
Konya EGM den
Ne dedi ben toplantıdaydım en başı dinleyemedim?şuan bi gelişme var gibi başlangıç yapıyorlar tayfur bedriye de inş vardır bir gelişme
Konya EGM den
açılışta bir gelişme var gibi gösterdilerNe dedi ben toplantıdaydım en başı dinleyemedim?
aynen aynenArtık bu adam araştırılsın dedikçe televizyona bir şey fırlatmaya başlayacağım sinirden