- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
Selam kizlar bende doktordaydim bugün pazartesi son kontrolüm var şuan herşey yolunda eğer böyle ilerlerse çarşamba yada perşembe transfer olacak inşallah
amın cnm ınşallh :)
benımmde çok yatınca belım ağrıyo ama o yatmaktan
normalde tık yokbende yawww bızdemı tuhaflık var dersınn :1shok:
nekasık ne gogus ağrım var
aaaa cnm çok sevındım umarım kavuşucaksın bebeklerıne :) cnm benım
ınşallah cnm bebeklerıne budefa kavuşursun
ınsaallah bıtenm benım :CüvCüv:
İnşallah canım inşallah çok sevindim Allah yardımcın olsun Şeniz
Kizlar son kontrolüme 1 gün kaldi ve ben artik yerimde duramiyorum inşallah bukez aksilik olmaz pazartesi belli olacak herşey
insallah bu sefer bir aksilik cikmaz ve transferin basariyla gerceklesir canim..insan zamani gelince stres yapan arkadaslari daha iyi anliyor degilmi???
evet canim fakat inan bende stres yok sadece aşiri heyecan var transfer olacaği kesinleşse heyecanimi atacağim rahatlayacağim ben bunca zamandir hep transferim gerçekleşecekmi diye bekledim
cok haklisin canim zaten oncesinde heyecan oluyor 14 gunluk bekleme surecinde strese giriyor insan bende oyle olmustu...sen elinden geldigince kafani baska seylerle mesgul et transfer sonrasi..zor ama streseten oldukca uzak dur en buyuk dusmaninimiz o biliyorsun....ama olacak ben eminim ...hemde ikiz....
CANIM ÇOK SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUNsevgili rüyameleğim;
inşallah sorun çıkmaz ve transferin gerçekleşir. senin için dua edeceğim. umarım herşey yolunda gider aşırı heyecanlı olmanı anlayabiliyorum. transferden sonra beklemek de çok zor allah kolaylık versin hepimize. benimde sonuç için son 6 günüm...zaman geçmiyor. umarım senin için de burada gün sayarız. bizleri haberdar et kalbimiz seninle..
CANIM ÇOK SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAH 6 GÜNÜN SONUNDA BURADAN BİZLERE HAMİŞİMMM DİYE HAYKIRIRSIN DUALRIM SENİNLE RABBİM DUYSUN SESİMİZİ İNŞALLAHa.s.
Kizlar son kontrolüme 1 gün kaldi ve ben artik yerimde duramiyorum inşallah bukez aksilik olmaz pazartesi belli olacak herşey
canım benim ya umarım hiç bir aksilik çıkmaz hep dua ediyorum inan bana allahın izniyle transferinde olucak sonrasındada hamileyiiim diye bağıracaksın da...burdan güzel haberlerinizi bekliyorum çok öptüm:CüvCüv:hihoyyyt
kizlar sizi benim listeyede ekliyecegim eger isterseniz...
kizlar sizi benim listeyede ekliyecegim eger isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?