- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
kızlar ben nezamandır gıremedımmm 27 ekımde trasnferım olduuu
3tane bebiş trasfer edıldı bakalım 8kasımda test gunu neler olcak
pek bı belırtım yok benım allah buyuk ınşallah tutar
inşallah canım güzel haberlerini alırız burdan.mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum transferim oldu 9 embriyoma pgt yapıldı ve 2 tanesi sağlıklı çıktı. 7 kasımda test yapıcam.umarım size iyi haberlr veririmm
merhaba arkadaşlar bebişkocum benim sonuç negatif, şu an çok üzgünüm çok umutluydum ama olmadı işte............
allahım benim tadamadığım sevinci sizlere yaşatsın.
Selam kizlar bende doktordaydim bugün pazartesi son kontrolüm var şuan herşey yolunda eğer böyle ilerlerse çarşamba yada perşembe transfer olacak inşallah
Selam kizlar bende doktordaydim bugün pazartesi son kontrolüm var şuan herşey yolunda eğer böyle ilerlerse çarşamba yada perşembe transfer olacak inşallah[/QUOT
canım hayırlısı olsun herşeyin yolunda olası çok güzel senin adına çok sevindim. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
Selam kizlar bende doktordaydim bugün pazartesi son kontrolüm var şuan herşey yolunda eğer böyle ilerlerse çarşamba yada perşembe transfer olacak inşallah
hayirlisi olsun insallah ilk ve son denemen olur...
canım hayırlısı olsun herşeyin yolunda olası çok güzel senin adına çok sevindim. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
canım benim dualrım hep seninle olacak sende meleğine kavuşursun rabbimin izniyle inşallah herşeyden haberdar et bizi öptümŞeniz
canım inşallah herşey yolunda ilerler.allah yardımcın olsun :Saruboceq:
oyyy kuzummm bebişlerin sana sım sıkı tutunacak tam günündesin bu yüzden fazla stres sıkıntı yapma ki rahat rahat gömülsün rahime aaaa bak görürsün ikiz olcekkk senin kuzular öptüm kocaamann:CüvCüv:Şeniz
mrb canım benim de 27 ekim de oldu transferim. benimde belirtim yok belimin ağrısı dışında sanırım o da yatmaktan. umarım ikimiz de güzel haberler alırıza.s.
canım hayırlı olsun sana bol şans diliyorum inş. herşey gönlümüzce olur:CüvCüv:
benimde transferim yarın veya cumartesi olacakmış tel gelmesini bekliyorum
insallah tutacak canim benim gonlu guzel arkadasim sen hic uzulme...:1hug:
arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama yardımınıza çokkkk ihtiyacım var tüp bebeğim tuttu 14.cü gün sonucum 1366 çıktı
normalde araştırdığıma göre çok yüksek bi rakam herkes üçüz olur diyo korkutuyolar beni ben bi tane olsun sağlıklı olsun istiyorum dr a sordum bişi demedi net
siz ne dersiniz çok kafam karıştı
arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama yardımınıza çokkkk ihtiyacım var tüp bebeğim tuttu 14.cü gün sonucum 1366 çıktı
normalde araştırdığıma göre çok yüksek bi rakam herkes üçüz olur diyo korkutuyolar beni ben bi tane olsun sağlıklı olsun istiyorum dr a sordum bişi demedi net
merhaba rüyameleğim
çok emek verdin çok sabrettin
Rabbim inşallah hayırlı bebişler verecek sana, güzel düşün, herşey güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?