Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim de değerler kullandıklarımızla biraz da olsa yükseldi. Keçiboynuzu pekmezi,emodex, evicap, arısütü-bal-polen-propolis ( Afilim92 söylemişti sağolsun )bunu da aldık. İlk 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık.

3 yıl da bitince elimde olmadan stres yapıyorum galiba artık
Cok hikaye okudum ne zaman kafamdan attim o ay hamile kaldim diye zor ama kendimizi ise verecegiz yazin yeterince kafa yorduk buna sosyal medyada bebekleriyle tatil yapan es dostu gordukce zehir oldu tatilim ha birnde düğünlerde sizin yok mu bebek diye laf sokan bebekli kadınlar

ay evet nereye gitsem sende yok mu bebek diyor karnıma bakarak güler misin ağlar mısın :) evet yazın kafam çok doluydu çalışırken evet yoruluyoruz ama en azından düşünmüyoruz eve gelene kadar

Aynen canım takmadığında hamile kalan çok var. Benim her an aklımda. Yalnız değilsiniz kızlar. Hepimiz deliyiz

Bende çakırı suyu yada otunu kullanmayı düşündüm ama çok ürün kullandırılacak sorun olur mu diye düşünüp vazgeçtim. Ayın 11 de tekrar test yapıp ona göre ekleme yada çıkarmalar yaparım.

siz düzenli olarak test veriyor musunuz canım valla bizim öyle bir şeyimiz de yok adam ona da yanaşmıyor artık gerçi vakit de bulamıyo da

kizlar herseyi de birarada kullanmayin diyorlar, incir havuc keciboynuzu hep sekerli, ona da dikkat etmek lazim

Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler topigine takiliyorum masallah cogu arkadas hamile kaldi 2 3 kisi kaldi cok sabirsizlaniyorum basari hikayemi burda paylaşabilmek icin
Ben de bakıyorum o topiğe ama yorum yazmıyorum hiç. Ama maşallah gerçekten çok iyi bir liste olmuş. Baya şanslılar. İnşallah burdan da senin güzel haberlerini alırız canım benim.

siz düzenli olarak test veriyor musunuz canım valla bizim öyle bir şeyimiz de yok adam ona da yanaşmıyor artık gerçi vakit de bulamıyo da
Veriyoruz cnm ameliyattan önce 1 milyon 800 bindi ameliyattan sonra 3 milyon 650 bin oldu morfoloji de düzeldi biraz. Ama yani ameliyat öncesi sonrası artmış. Her ay vericez kullandıklarımız işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için.

maşallah canım güzel ve bariz bir düzelme var inşallah daha da iyi olur

kizlar herseyi de birarada kullanmayin diyorlar, incir havuc keciboynuzu hep sekerli, ona da dikkat etmek lazim
Evet ben de dediğiniz gibi duydum. O yüzden 3 aylık keçiboynuzu kürü bitince havuç suyu içirmeye başlayacağım. Tabi inşallah gerek kalmaz

Evet ben de dediğiniz gibi duydum. O yüzden 3 aylık keçiboynuzu kürü bitince havuç suyu içirmeye başlayacağım. Tabi inşallah gerek kalmaz
keçiboynuzunu 1 ay yapiliyor diye biliyorum, fazlasinin zarari olabilir, bir de her gün taze yapmak lazim

Ben 3 ay diye duydum, ilk bir hafta sabah akşam. Sonrası 3 ay boyunca sadece akşamları.
pardon canim baktim tekrar evet senin dedigin gibiymiş. Kaan hoca bize keçiboynuzunu birakin dedi bizde hareketsizlik ve morfoloji sıkıntılı, havuç ve incir ye dedi

pardon canim baktim tekrar evet senin dedigin gibiymiş. Kaan hoca bize keçiboynuzunu birakin dedi bizde hareketsizlik ve morfoloji sıkıntılı, havuç ve incir ye dedi
Bizim normalde sayı azlığı sorunu vardı. Bir doktorun verdiği ilaç yüzünden hareket 0 oldu, morfolojisi de bozuldu. Başka doktora gittik, ilacın etkisi geçince eski haline döner dedi. Eğer eski haline dönerse sadece sayı sıkıntımız kalacak ama sayı maalesef çok düşük

Kızlar bebeğimi tam anlamıyla düşürdüm
Agladim... Benden koca bir parça gitti
Sağlıksızdi ama benimdi
gitti
Ağlamak bir şeye fayda saglamiyor
icim bomboş kaldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…