Bizim de değerler kullandıklarımızla biraz da olsa yükseldi. Keçiboynuzu pekmezi,emodex, evicap, arısütü-bal-polen-propolis (ısırgan otu çayı aldım ama yapmadım ben de yapayım.benim de yaptıklarım şunlar:
evicap,savuç salatası.karışık çerez ,çiğ badem ,yeşillik ve çakşır suyu sipariş vereceğim bakalım onu da ekleyelim listeye ha bir de keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz tabi bunları hergün düzenli yapmak malesef mümkün olmuyor bazıları aksıyor mutlaka
Cok hikaye okudum ne zaman kafamdan attim o ay hamile kaldim diye zor ama kendimizi ise verecegiz yazin yeterince kafa yorduk buna sosyal medyada bebekleriyle tatil yapan es dostu gordukce zehir oldu tatilim ha birnde düğünlerde sizin yok mu bebek diye laf sokan bebekli kadınlar3 yıl da bitince elimde olmadan stres yapıyorum galiba artık
ay evet nereye gitsem sende yok mu bebek diyor karnıma bakarak güler misin ağlar mısın :) evet yazın kafam çok doluydu çalışırken evet yoruluyoruz ama en azından düşünmüyoruz eve gelene kadarCok hikaye okudum ne zaman kafamdan attim o ay hamile kaldim diye zor ama kendimizi ise verecegiz yazin yeterince kafa yorduk buna sosyal medyada bebekleriyle tatil yapan es dostu gordukce zehir oldu tatilim ha birnde düğünlerde sizin yok mu bebek diye laf sokan bebekli kadınlar
Aynen canım takmadığında hamile kalan çok var. Benim her an aklımda. Yalnız değilsiniz kızlar. Hepimiz deliyizCok hikaye okudum ne zaman kafamdan attim o ay hamile kaldim diye zor ama kendimizi ise verecegiz yazin yeterince kafa yorduk buna sosyal medyada bebekleriyle tatil yapan es dostu gordukce zehir oldu tatilim ha birnde düğünlerde sizin yok mu bebek diye laf sokan bebekli kadınlar
Bende çakırı suyu yada otunu kullanmayı düşündüm ama çok ürün kullandırılacak sorun olur mu diye düşünüp vazgeçtim. Ayın 11 de tekrar test yapıp ona göre ekleme yada çıkarmalar yaparım.bizim eşimle aynı anda evde olduğumuz zamanlar o kadar az denk geliyor ki canım onda da kafa dağıtmak için geziyoruz aslında spor yapmak çok iyi gilr ama ona da hal kalmıyor ki okuldan sonra :) mutsuz kadın saçıyla uğraşırmış ya bu ara saçıma ne yapsam diye düşünüyorum
siz düzenli olarak test veriyor musunuz canım valla bizim öyle bir şeyimiz de yok adam ona da yanaşmıyor artık gerçi vakit de bulamıyo daBende çakırı suyu yada otunu kullanmayı düşündüm ama çok ürün kullandırılacak sorun olur mu diye düşünüp vazgeçtim. Ayın 11 de tekrar test yapıp ona göre ekleme yada çıkarmalar yaparım.
Ben de bakıyorum o topiğe ama yorum yazmıyorum hiç. Ama maşallah gerçekten çok iyi bir liste olmuş. Baya şanslılar. İnşallah burdan da senin güzel haberlerini alırız canım benim.Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler topigine takiliyorum masallah cogu arkadas hamile kaldi 2 3 kisi kaldi cok sabirsizlaniyorum basari hikayemi burda paylaşabilmek icin
Veriyoruz cnm ameliyattan önce 1 milyon 800 bindi ameliyattan sonra 3 milyon 650 bin oldu morfoloji de düzeldi biraz. Ama yani ameliyat öncesi sonrası artmış. Her ay vericez kullandıklarımız işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için.siz düzenli olarak test veriyor musunuz canım valla bizim öyle bir şeyimiz de yok adam ona da yanaşmıyor artık gerçi vakit de bulamıyo da
maşallah canım güzel ve bariz bir düzelme var inşallah daha da iyi olurVeriyoruz cnm ameliyattan önce 1 milyon 800 bindi ameliyattan sonra 3 milyon 650 bin oldu morfoloji de düzeldi biraz. Ama yani ameliyat öncesi sonrası artmış. Her ay vericez kullandıklarımız işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için.
İnş cnmmaşallah canım güzel ve bariz bir düzelme var inşallah daha da iyi olur
Evet ben de dediğiniz gibi duydum. O yüzden 3 aylık keçiboynuzu kürü bitince havuç suyu içirmeye başlayacağım. Tabi inşallah gerek kalmazkizlar herseyi de birarada kullanmayin diyorlar, incir havuc keciboynuzu hep sekerli, ona da dikkat etmek lazim
keçiboynuzunu 1 ay yapiliyor diye biliyorum, fazlasinin zarari olabilir, bir de her gün taze yapmak lazimEvet ben de dediğiniz gibi duydum. O yüzden 3 aylık keçiboynuzu kürü bitince havuç suyu içirmeye başlayacağım. Tabi inşallah gerek kalmaz
keçiboynuzunu 1 ay yapiliyor diye biliyorum, fazlasinin zarari olabilir, bir de her gün taze yapmak lazim
pardon canim baktim tekrar evet senin dedigin gibiymiş. Kaan hoca bize keçiboynuzunu birakin dedi bizde hareketsizlik ve morfoloji sıkıntılı, havuç ve incir ye dediBen 3 ay diye duydum, ilk bir hafta sabah akşam. Sonrası 3 ay boyunca sadece akşamları.
Bizim normalde sayı azlığı sorunu vardı. Bir doktorun verdiği ilaç yüzünden hareket 0 oldu, morfolojisi de bozuldu. Başka doktora gittik, ilacın etkisi geçince eski haline döner dedi. Eğer eski haline dönerse sadece sayı sıkıntımız kalacak ama sayı maalesef çok düşükpardon canim baktim tekrar evet senin dedigin gibiymiş. Kaan hoca bize keçiboynuzunu birakin dedi bizde hareketsizlik ve morfoloji sıkıntılı, havuç ve incir ye dedi