Benim bir arkadaşım surekli wc ye gider otururmus dakikalarca ve hemen vajinal dus alirmis daha erken cocuk icin olmasin diye ama su an oglu 3 yasindaKızlar ben eşimin önceki sonuçlaarına da baktım dün akşam bizim sayımız önceden de toplamda 130 milyonlardaymış. Şimdi 187 milyona çıkmış. Yani bizim zaten sayıda sıkıntımız yokmuş. Bizim sıkıntımız hareket ve morfolojideydi. Morfoloji değişken bi değer. Yorumlayana göre değişiyor. Yani bugün bi test yapılsa düşük çıkma ihtimalide var. O yüzden ben testin güvenirliliğine pek inanmıyorum. Ama hıza gelince bu kesinlikle proxeed plusla yükseldi. Buna eminim. Nohut yemeği ve bol yeşillik yedik. Birde arada solgarın e vitaminini kullandık. Ya bir şey dha soracağım kızlar çok özel olmaz inşallah ama ilişkiden sonra totoyu kaldırıp yatmama rağmen meni dışarı geliyorÇok üzülüyorum
belki emodextede vardir bu vitamin ve aminoasitler bi icerigine bakayimMuhteşem 3 lü önceki topiklerden araştırdığım öğrendiğim şeyler zinco pharmaton ve solgar l carnitin şurubu daha kullanmaya başlayalı 2 gün oldu zaten bunlar proxeed içinde olan vitaminler ayrıca diğer okuduğum topiklerde Quenzim 10 nun morfoloji ye iyi geldiğini söylemişler onu da aldım olmazsa artık ocak ayında tüp bebek düşünüyoruz
Allahin takdiri demekkiBenim bir arkadaşım surekli wc ye gider otururmus dakikalarca ve hemen vajinal dus alirmis daha erken cocuk icin olmasin diye ama su an oglu 3 yasindaYani bunlar isin detayi takilma
Aynen oyle bazen de tek iliskiyle kaliniyor baska arkadasim ilk gece kalmisti.Rabbim ol desin insallah tum uzuntulerimiz sevince dönsünAllahin takdiri demekki
Canım bu arada geçmiş olsun :)Allahin takdiri demekki
Ya evet canım orası öyle haklısın ama işte takacağım ya bir şeylere kafayı takıyorum ne yapayım elimde değilBenim bir arkadaşım surekli wc ye gider otururmus dakikalarca ve hemen vajinal dus alirmis daha erken cocuk icin olmasin diye ama su an oglu 3 yasindaYani bunlar isin detayi takilma
Çok geçmiş olsun canım. Ben de 29 yaşındayım bu arada.evet o acidan iyi oldu.simdi dr.dan ciktim hepsi dusmus cok sukur
En son özel bi hastaneye gittik biz test için. Orda göründüğümüz doktora dna hasarı varmış bide dedim. Ağzımı açmamla internete çok takılma demesi bir oldu. :) bide morfoloji sinirda cikti bizim 4. Onun için de dedi ki ; 100 hamile kadının eşlerine sperm testi yapmışlar 98 inin morfolojisi düşük çıkmış. Ona takılmayın dedi. Ama kk da nereye baksam morfoloji , nereye dönsem dna hasarı. BilemedimMerhaba bayanlar ben geçen yıl tam bu vakitlerde bir gebelik geçirdim gelişmediği ve kalp atışları alınmadığı için kürtaj oldum 2 ay korundum ocak ayından bu yana korunmuyoruz olmadı sorun benden kaynaklı sanıyorduk çünkü hiçbir dr yönlendirmedi temmuz ayında kendimiz gidip spermiyogram yaptırdık degerler çok kötü çıktı sayı 61 milyon ileri hareket 0 morfoloji %1 çıktı ürolog dr eşime kötü değil 6 aylık tedavi süreci var demiş ilk 3 ay trental ve klomen kullan dedi bende sagolsun kadınlar kulübünden araştırıp keçiboynuzu özü aldım evicap 400 ve 200 kullandık zeytinyağında incir bekletip yedi geçen hafta başka bir özel hastanede spermiyogram yaptırdık oradaki kadın Doğum ilk değerlere hiç demediler mi çok kötü değerleriniz dedi neyse en son yapılan teste göre 103 milyon sayı ileri hareket %2 ve morfoloji %3 olarak gözüküyor merkezler farklı olduğu için artış mı oldu farklı mı yorumlandı bilemedim şimdi muhteşem 3 lüyü aldık ve proxeed aldık trental bitince kullanacak baya bir uzun oldu Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş
Bizim normalde bu ay 3. ayımız ama bir buçuk ay testosteron iğnesi vermişti doktor, o ilaç tüm lh fsh sıfıra indirmiş, hormonlar iyice bozulduğu için sperm de üretilemiyor doğru düzgün. Yeni doktorumuz o ilacı kesinlikle kullanmak yok diye uyardı, şimdi yeni 3 aylık dönemimiz başladı, bir ilaç yüzüne tekrar 3 ay bekleme süresi başlamış oldu. Tezcanlı birisiyim ama bu sorun da olabildiğince sabır gerektiriyor. Rabbim yardımcımız olsuncanım bizim sayı da 8 milyondu, tüp bebeğe kadar ilaç kullanmıştı 5 milyona düştü. İlaçların etkisi 3 ay sonra ortaya çıkıyor, yeni baktırdık 45 milyon olmuş artmış ama hareket yine sıfır. Belki sizinde 3 ay sonra artar.
evet tek gecede kaliniyor hatta tupleri baglattirdiklari halde kaliniyor. Amin bu aradaAynen oyle bazen de tek iliskiyle kaliniyor baska arkadasim ilk gece kalmisti.Rabbim ol desin insallah tum uzuntulerimiz sevince dönsün
cok gecmis olsun Allah kimseye yasatmasinCanım bu arada geçmiş olsun :)
Neden takiyosun bu normalde olan bisey herkesin geri geliyorYa evet canım orası öyle haklısın ama işte takacağım ya bir şeylere kafayı takıyorum ne yapayım elimde değil
tesekkur ederim yasimiz yakinmisÇok geçmiş olsun canım. Ben de 29 yaşındayım bu arada.
sorma buradaki kadinlar takmis morfolojiye bide biraz kaan aydosEn son özel bi hastaneye gittik biz test için. Orda göründüğümüz doktora dna hasarı varmış bide dedim. Ağzımı açmamla internete çok takılma demesi bir oldu. :) bide morfoloji sinirda cikti bizim 4. Onun için de dedi ki ; 100 hamile kadının eşlerine sperm testi yapmışlar 98 inin morfolojisi düşük çıkmış. Ona takılmayın dedi. Ama kk da nereye baksam morfoloji , nereye dönsem dna hasarı. Bilemedim
gec olsun guc olmasin canimBizim normalde bu ay 3. ayımız ama bir buçuk ay testosteron iğnesi vermişti doktor, o ilaç tüm lh fsh sıfıra indirmiş, hormonlar iyice bozulduğu için sperm de üretilemiyor doğru düzgün. Yeni doktorumuz o ilacı kesinlikle kullanmak yok diye uyardı, şimdi yeni 3 aylık dönemimiz başladı, bir ilaç yüzüne tekrar 3 ay bekleme süresi başlamış oldu. Tezcanlı birisiyim ama bu sorun da olabildiğince sabır gerektiriyor. Rabbim yardımcımız olsun
cnm kaan hoca dna hasar paneli istemişti bizden o panelin içinde dna hasar testi, spermde erken yaşlanma(annexin V), ros tayini ve spermiyogram vardı. bunu mikrogen laboratuvarında yaptırmıstık ankara ve istda subesı var. kaan hoca bizi oraya yonlendırmıstı. daha sonra 3 aylık tedavimiz bittikten sonra düzen laboratuvarnda yaptırmamızı istedi. bu bahsettiğim testler düzende tek tek yapılıyor panel halınde değil. düzen laboratuvarının o taraflarda şubesi var sanırım. cunku ista oralardan örnek getirip çalışıyorlarmıs. ama su var spermıyogramdakı hız fln düşüe ugrayablr brz cunku hızlıca ıncelenmesı gereken bırsey. zaman gectıkce degerler dusuyormus. dna hasarı fln sureyle degısen bırsey degıldr muhtemelen. sende düzen labı bir araştır o taraflarda nerde varsa ista spermı gönderiyorlar. bizde kaan hocaya muayeneye gıdıp testlerı yaptrdık ve 2 aya yakın zmn kaybımız oldu. önceden yaptrıp gtmek daha ıyı tabıkı. görüştüğünde dırekt tedavınıze başlarMerhaba kızlar yeni okuldan geldim ama bitik haldeyim nöbetimde vardı. Yarında 7 saat ders üstüne nöbet var yine. Neyse ya ben bu DNA hasar testini sordurdum. Biz Kaan hocaya kadım sonu gidecez. Dedim ki bu testlerde geç çıkıyor ya gitmeden önce yaptıralım eşime. Urfa'da oturuyoruz burda yokmuş o testi yapan yer. Diyarbakır'da ve Antep'te tüp bebek merkezleri yapıyormuş ama fiyatı çok yüksek ya 526 tl dediler DNA hasar testi için. Yaptırsak mı ? Şimdi 2 ay bekliycez Kaan hocayla görüşmek için bide hoca test isterse bi ayda onu bekliycez test sonucunu yolla yorumlayıp dönmesi falan baya uzar süreç. Ne yapsak kızlar ?????? Başka ne gibi testler yapılıyor? Bir kereden yaptıralım
Teşekkürler cnm ben araştırayım bunu. Ne kadar süre sonra çıktı ve fiyatı ne kadardı?cnm kaan hoca dna hasar paneli istemişti bizden o panelin içinde dna hasar testi, spermde erken yaşlanma(annexin V), ros tayini ve spermiyogram vardı. bunu mikrogen laboratuvarında yaptırmıstık ankara ve istda subesı var. kaan hoca bizi oraya yonlendırmıstı. daha sonra 3 aylık tedavimiz bittikten sonra düzen laboratuvarnda yaptırmamızı istedi. bu bahsettiğim testler düzende tek tek yapılıyor panel halınde değil. düzen laboratuvarının o taraflarda şubesi var sanırım. cunku ista oralardan örnek getirip çalışıyorlarmıs. ama su var spermıyogramdakı hız fln düşüe ugrayablr brz cunku hızlıca ıncelenmesı gereken bırsey. zaman gectıkce degerler dusuyormus. dna hasarı fln sureyle degısen bırsey degıldr muhtemelen. sende düzen labı bir araştır o taraflarda nerde varsa ista spermı gönderiyorlar. bizde kaan hocaya muayeneye gıdıp testlerı yaptrdık ve 2 aya yakın zmn kaybımız oldu. önceden yaptrıp gtmek daha ıyı tabıkı. görüştüğünde dırekt tedavınıze başlar
Yaa evet 1 ay sonra cevap geliyor fln ben bekleyemem dayanamam Kaan Aydosa gitsem. Ben de işyerindeyim bu arada. Çalışasım yok hiç zaten ya. Benim bat 11 ekim olduğu için kendi kendime belirtiler yaratıyorum işte.evet tek gecede kaliniyor hatta tupleri baglattirdiklari halde kaliniyor. Amin bu arada
cok gecmis olsun Allah kimseye yasatmasin
Neden takiyosun bu normalde olan bisey herkesin geri geliyor
tesekkur ederim yasimiz yakinmis
sorma buradaki kadinlar takmis morfolojiye bide biraz kaan aydosAllahtan internet var dr.lar bizi kandirip gonderecekler yoksa
gec olsun guc olmasin canim
mikrogendeki panel 800 tl idi 1 aya yakın surdu. düzende sadece canlılık testı ve spermıyogram yaptdık.10 gune cıktı canlılık testı. düzende tüm testlerın toplamı 600 tl flnmış. dna hasarı da 3 haftaya kdr cıkıyor sanırımTeşekkürler cnm ben araştırayım bunu. Ne kadar süre sonra çıktı ve fiyatı ne kadardı?
O zaman düzen labaratuarda yaptıralım. Kasım ayının başında test yaptırırız doktora gidene kadar anca çıkar.mikrogendeki panel 800 tl idi 1 aya yakın surdu. düzende sadece canlılık testı ve spermıyogram yaptdık.10 gune cıktı canlılık testı. düzende tüm testlerın toplamı 600 tl flnmış. dna hasarı da 3 haftaya kdr cıkıyor sanırım
gec olsun guc olmasin canim
ben kaan hocanın hemşiresini aradığımda hiçbirsey kullanma hiçbir testte yaptırma, boşa para harcama dedi.Kullandığımız kürler ilaçlar da sayıları etkiliyor, acaba hangisi etki etmiş bilemiyoruz öyle. Bazen her testi istemiyor ya da bir kaç ay tedaviden sonra o testi istiyor dedi hemşire. Az para değil bence önce hocayla görüş. Evet zaman kaybı oluyor ama ne yapalımMerhaba kızlar yeni okuldan geldim ama bitik haldeyim nöbetimde vardı. Yarında 7 saat ders üstüne nöbet var yine. Neyse ya ben bu DNA hasar testini sordurdum. Biz Kaan hocaya kadım sonu gidecez. Dedim ki bu testlerde geç çıkıyor ya gitmeden önce yaptıralım eşime. Urfa'da oturuyoruz burda yokmuş o testi yapan yer. Diyarbakır'da ve Antep'te tüp bebek merkezleri yapıyormuş ama fiyatı çok yüksek ya 526 tl dediler DNA hasar testi için. Yaptırsak mı ? Şimdi 2 ay bekliycez Kaan hocayla görüşmek için bide hoca test isterse bi ayda onu bekliycez test sonucunu yolla yorumlayıp dönmesi falan baya uzar süreç. Ne yapsak kızlar ?????? Başka ne gibi testler yapılıyor? Bir kereden yaptıralım
Öyle mi diyorsun cnm. Kafam karıştı. Düzen laboratuvarını aradım 260 tl dedi. Bizde aradık ilaç kullanalım mı diye??? Yok kullanmayın hiçbirşey dedi.ben kaan hocanın hemşiresini aradığımda hiçbirsey kullanma hiçbir testte yaptırma, boşa para harcama dedi.Kullandığımız kürler ilaçlar da sayıları etkiliyor, acaba hangisi etki etmiş bilemiyoruz öyle. Bazen her testi istemiyor ya da bir kaç ay tedaviden sonra o testi istiyor dedi hemşire. Az para değil bence önce hocayla görüş. Evet zaman kaybı oluyor ama ne yapalım