Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba, konu hakkında bilgiye ihtiyacım var .

eşimin morf 2 çıktı fakat detayları yok. strict styreberg kriterlerine göre değerlendirilmiştir diyor?
tüp bebek merkezi
testi yaptırıdğımız yer aradım sordum detay yok.
neden olabilir ?

Merhaba kızlar biz eşimle 1buçuk senedir evliyiz 6 aydır denemedeyiz.Yaşlarımız 28 30 Bende bir problem görülmedi henüz ama 3 gün önce sperm sonuçlarını aldık

Meraba siz bu değerlerle gebelik elde edebildinizmi ne kullandınız
Evet şuan 3.5 aylık hamileyim yüzde 1 hızla özellikle umudumuz pek yoktu ama Allah nasip ederse tüm bu sebepler kalkıyormuş ortadan. Eşimde varikosel yoktu çocukken geçirdiği fıtık ameliyatı yüzünden testisin biri az gelişmiş ondan düşükmüş değerleri. Biz neler yaptık
*eşim sigarayı bıraktı
*doktor multivitamin klomen verdi
*içeriğinde balık zencefil ceviz satakat et kabak domates nar kuşkonmaz kabakkeçiboynuzu nohut olan bir beslenmeye döndük
*her akşam 2 ay boyunca istinasız keçiboynuzu kürü içtik çayların yanına hep ceviz fındık kabak çekirdeği koyduk
* instagramda alyyasamlokmanhekim gibi bi aktar var ondan macun aldık
Tabi bunlar fiziki tedaviler. Denememizin 5.ayı sperm sorununu öğrendik. Öğrendikten sonra sadece 2 ay bu dediklerimi yaptık ve nasip oldu Bu süreç çok hassas herkes bir şey söylüyor bu işten kar sağlamaya çalışan bi sürü insan doktor vs var. Tedaviler ilaçlar pahalı insan çaresiz ya da ne yapacağını bilmiyor. Bi doktorun dediğini öbürü kötülüyor insan kalakalıyor
*En önemlisi manevi reçete bence
bence umutlu olmak dua etmek ben yavaş Kuran okuyorum diye her gün 1 sayfa Meryem suresi okuyup dualar ediyordum. Rabbim o kadar kaosun testin tedavinin koşturmanın arasında kalıp senin bittiğin yerde yettim diyor.

*Son olarak kesin önerim yumurtlama testi yani ovulasyon testi kullanmanız net yumurtlamayı ben onunla buldum takvimde 2 gün önce gösteriyordu

Son düzenleme:
DÜşük kont. Test sonuçları ne demek oluyor arkadaşlar 2 gün pehriz oldugu içinmi degerlerden anlayan varmı yazarsanız sevinirim

Eklentiler

• CF4B1471-4945-4FA5-ADA3-B81F0AB418B6.jpeg
    CF4B1471-4945-4FA5-ADA3-B81F0AB418B6.jpeg
    227,9 KB · Görüntüleme: 117
Cok
Evet şuan 3.5 aylık hamileyim yüzde 1 hızla özellikle umudumuz pek yoktu ama Allah nasip ederse tüm bu sebepler kalkıyormuş ortadan. Eşimde varikosel yoktu çocukken geçirdiği fıtık ameliyatı yüzünden testisin biri az gelişmiş ondan düşükmüş değerleri. Biz neler yaptık
*eşim sigarayı bıraktı
*içeriğinde balık zencefil ceviz satakat et kabak domates nar kuşkonmaz kabakkeçiboynuzu nohut olan bir beslenmeye döndük
*her akşam 2 ay boyunca istinasız keçiboynuzu kürü içtik çayların yanına hep ceviz fındık kabak çekirdeği koyduk
Tabi bunlar fiziki tedaviler. Denememizin 5.ayı sperm sorununu öğrendik. Öğrendikten sonra sadece 2 ay bu dediklerimi yaptık ve nasip oldu Bu süreç çok hassas herkes bir şey söylüyor bu işten kar sağlamaya çalışan bi sürü insan doktor vs var. Tedaviler ilaçlar pahalı insan çaresiz ya da ne yapacağını bilmiyor. Bi doktorun dediğini öbürü kötülüyor insan kalakalıyor
bence umutlu olmak dua etmek ben yavaş Kuran okuyorum diye her gün 1 sayfa Meryem suresi okuyup dualar ediyordum. Rabbim o kadar kaosun testin tedavinin koşturmanın arasında kalıp senin bittiğin yerde yettim diyor.

*Son olarak kesin önerim yumurtlama testi yani ovulasyon testi kullanmanız net yumurtlamayı ben onunla buldum takvimde 2 gün önce gösteriyordu
teşekkür ederim güle güle büyütün inşallah ben kmyasal gebelk yaşadım bu ay tekrar denicem

Cok

teşekkür ederim güle güle büyütün inşallah ben kmyasal gebelk yaşadım bu ay tekrar denicem

İnşallah sağlıkla nasip olur ilerler ve tamamlanır gebeliğiniz imtiham hiç bitmiyor ben ilk gittim kese yok dediler sonra gördüler 5cm kistin var bebege zarar verebilir dediler onu da atlattım şimdi ense kalınlığı var down sendromu riski var dediler sonra testi sonucu risk düşük çıktı şimdi kalbini takip ettirmem lazım. Sağlıklı olması çok önemli sizlere de dua ediyorum

Merhaba benim eşimde de testesteron hormonu düşük çıktı sayımız çok yüksekti son testte yarı yarıya düşmştü yine yüksek bir sayıda ama doktor iğne yazı eşime 3hafta kullancak sonra tekrar test yapcaklar bizim sorunumuz ileri hareketlilikte %7 çünkü ve morfolojide %4 ,eşime verilen iğnenin adı Sustanon 250mg ampul umarım işe yarar bu ay proxdeed plus vitamin,l arginine başladık ve keçiboynuzu kürü incir kürü yapıoruz bakcaz inş yarar bunlar bir sonuç alırsak yazacağım sizde yazın lütfen bu sorunu yazan herkes okumuş olur.
sonuç ne oldu peki?

Herkese merhaba arkadaşlar bizde aynı sorunları yaşıyoruz eşimle ve doktora gittik ben de bir sıkıntı gözükmedi ama eşimin sperm morfolojisi bozuk dendi ve bir hormonumda düşüklük olduğu için doktor klomen ve proxeec verdi kullanın sonra gelin dedi ama bir bitkisek ürün ya da ayrıca vitamin vermedi 🙄 oluruna bıraktık yani anlıyacağınız ama başka bir öneriniz varsa yada eşi bu sıkıntıları yaşayıp sonra güzel haber alanlarınız varsa nolur bana yazın 🙏🏻🙏🏻İnanın eşime nasıl moral vericeğimi şaşırdım :KK43: umarım hepimiz güzel haberler alırız

Herkese merhaba arkadaşlar bizde aynı sorunları yaşıyoruz eşimle ve doktora gittik ben de bir sıkıntı gözükmedi ama eşimin sperm morfolojisi bozuk dendi ve bir hormonumda düşüklük olduğu için doktor klomen ve proxeec verdi kullanın sonra gelin dedi ama bir bitkisek ürün ya da ayrıca vitamin vermedi 🙄 oluruna bıraktık yani anlıyacağınız ama başka bir öneriniz varsa yada eşi bu sıkıntıları yaşayıp sonra güzel haber alanlarınız varsa nolur bana yazın 🙏🏻🙏🏻İnanın eşime nasıl moral vericeğimi şaşırdım :KK43: umarım hepimiz güzel haberler alırız
Merhabalar, sorun sadece morfoloji de mi? Kaç cıktı morfoloji..sayive ileri hız iyiyse morfoloji kötü olsada sağlıklı gebelik mümkün oluyor.. doktorunuz zaten ilaç vermiş 2 3 aya değeri duzelicektir.. spermler çok değişken malesef hemen hemen herkesin sorunu. Bu yüzden canınızı çok skmayin.
Bizimde hız sayı idare eder ama morfoloji 2 idi.. promen k kullanmaya başladık 4.ay gebe kaldım.. takviye bi ürün. Ilaç değil. Ama bunu kullanın diyemem, doktorunuz ilaç vermiş madem önce o şekilde tedavi olun, sonra doktorunuza danışarak promen k da kullanabilirsiniz..

Merhabalar, sorun sadece morfoloji de mi? Kaç cıktı morfoloji..sayive ileri hız iyiyse morfoloji kötü olsada sağlıklı gebelik mümkün oluyor.. doktorunuz zaten ilaç vermiş 2 3 aya değeri duzelicektir.. spermler çok değişken malesef hemen hemen herkesin sorunu. Bu yüzden canınızı çok skmayin.
Bizimde hız sayı idare eder ama morfoloji 2 idi.. promen k kullanmaya başladık 4.ay gebe kaldım.. takviye bi ürün. Ilaç değil. Ama bunu kullanın diyemem, doktorunuz ilaç vermiş madem önce o şekilde tedavi olun, sonra doktorunuza danışarak promen k da kullanabilirsiniz..
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻Morfolojinin düşük olmasının sebebi fsh hormonu düşüklüğü dedi doktor ama tahlileri almadık biz Doktorda kaldını o yüzden değerleri net bilmiyorum :KK43: ama tüp bebek için başvurabilirsiniz dedi biz de beklemeye karar verdik . Bir de arı sütü öneriliyor bilginiz var mı ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻Morfolojinin düşük olmasının sebebi fsh hormonu düşüklüğü dedi doktor ama tahlileri almadık biz Doktorda kaldını o yüzden değerleri net bilmiyorum :KK43: ama tüp bebek için başvurabilirsiniz dedi biz de beklemeye karar verdik . Bir de arı sütü öneriliyor bilginiz var mı ?
Bizede direkt tup bebek dedi, sonra bu takviyeyi kullandik gebelik olustu hemen. Evet aru duruu faydalı diyorlar ama ondan ziyade bu tarz takviye kullanmak daha mantıklı içinde sperm kalitesi için birsuru madde oluyor..morfoloji tek başına gebeliğe engel değil eğer diğer değerleri eşinizin iyiyse, morfoloji sorun olmuyor, burda bir sürü okudum bu konuda

Biz macun tarzı tatlı şeyleri şimdilik yapamyrz büyük bir lökosit problemimizi aşmak üzere oldğmz içün o sorunu da bitrdik gibi Allah a şükür şu an hızımız 0.bazı topiklerde sabah akşam 2 defa diye okyrm hep kafama takıldı
İyi günler siz nasıl hamile kaldınız acaba bizimde sperm hareketimiz hiç yok

*eşim sigarayı bıraktı

İyi günler sizin hamileliğiniz doğal yolla mi oldu degerleriniz kaçtı bizimde sperm hareket sorununuz var, bu günler hiç gecmeyecek gibii spermde hiç hareket yok 0 morfolojimiz %8, eşimde varikosel de yok hormonlarida gayet iyi durumda düşünmekten sabahları kalktığımda başım ağrıyor, geçtiğimiz senelerde çift taraflı fıtık ameliyatı olmuş onunla mi ilgisi var yoksa ak cigerlerinde hasar var onunla mi ilgili bilemiyorum siz hangi Dr a gittiniz acaba

evet serenita iyice kader ortagi olduk basindan beri canim. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Merhaba, bizimde spermin şekil ve hareketinde problem vardı. Hem üroloji hem kadın doğum bir çok hekime gittik. Birçok gıda takviyesi denedik olmadı. Sonra üniversite hastanesinde bir hocaya danışdik. Özellikle gıda takviyeleri ise yarar mı ve hangi besin daha faydalı bunu öğrenmek istedik. Doktorumuz PROVETAPLUS adında bir ürün önerdi. Aldık ve 1. Ay son sonunda mutlu sona ulaştık :) Hem erkek hem bayanda en etkili içerik ' Astaksantin ve inositol' muş ve Koenzim Q10 de çok etkiliymis. Ve bir kaç yerde daha duydum tesadüfen, bu ilaç sayesinde gebe kalanları. Mutlaka araştırın ve deneyin. Tabi ki doktorunuza danışmayi unutmayın.

X