Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş cnm bence geç farkedildi. Bakalım ama ameliyattan 3 ay sonra yükseldi biraz bu bile bize umut veriyor

Slm kızlar biz de iki yıllık evliyiz ilk yıl istemedik bu bir yılınız dolunca doktora gittik özele ikimizde de sıkıntı yok dedi,üc ay düzenli gittik,ben güvenmedim fakülteye gittik eşim testi orda verdi doktor tüp bebek başlayalım dedi eşim sayı az ben iki aya yakın,eşime keçiboynuzu kürü,bu ay da kendim soğan kürü yaptım Rabbimden istiyoruz inşallah sağlıkla verir

Merhaba herkese. Bizde 4 yıllık evliyiz.ilk 6 ay olmayınca hemen doktora gittik bende bir skinti olmadığı görüldü.esim test yaptı sonuçlar çok kötüydü varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu.sonra değerler az da olsa duzeldi prokseed plus kullandı 5 ay kadar ama nafile yine olmadı.bi kaç hastanede farklı üroloji doktorlarına gittik hepsi ayrı zaman kaybı oldu . sonra geçen yıl tüp bebek yaptık 17 yumurta toplandı 5 tanesi dollendi ilkinde 1 tane transfer edildi sonuç kimyasal.ikincide iki tane transfer edildi sonuç negatif. Bizde hem sayi hemde hız problemi var.sonra Kaan hocayı duyduk randevu aldık haziran ayında eşim gitti çok güzel motive etti bizi Kaan hoca.ilac tedavisine başladık çok şükür sayı iyi suan ama ileri hız düşük .Kaan hoca 6 ay normal yolla deneyin olur dedi insalalh Rabbim hepimize bize de nasip eder

Slm kızlar burda toplanmıssınız bende geldim ,bizim hikayede söyle 2 yıllık evliyiz 1. Yıl bitince korunmayı bıraktık ama 6 ay olmayınca eşimle dr gittik benim bi sıkıntım cıkmadı şükür tabi sadece muayene olup hormonlara baktırdım.rahim filmi cektirmedim.eşimde hormonlarda yani testesteronda sıkıntı cıkınca sperm degerlerine bakıldı ama sayı 15 milyon civarı geldi toplamda sonra dr bize testesteron iğnesi verdi ki bunu asla vurdurmayın sperm sayımız düştü iyice sonra yükseltmek için başka bi iğneye gecti bu seferde hız düştü testesteron dibe burdu zaten hastanenin labınada güvenmemiştim ve k.k dan kaan hocayı buldum.bi süre araştırdım dr olan akrabalarımdan da kaan hocanın ismini alınca gitmeye karar verdik.temmuz sonunda dna hasar sonucumuz ile gittik( %29) cok ümitli konustu kaan hoca bu da bize umut oldu.eşim spor yapmaya ıstırgan nohut havuç tüketmeye başladı.testestron normal seviyeye cıktı suan inşallah tekrar düşmez.suan dna hasar sonucumuzu bekliyoruz taaa 13 ekimde cıkıcakmış 4. Şişe emodex 2 kutu klomen bitirdik klomeni hoca kesti emodexe devam demişti onda bitti bende cvp gelene kadar proxeede başladım kaan hoca olmaz derse emodexe dönerim ama emodexle sayımız artmadı .suan sayımız toplamda 10 milyon hız orta düzeyde morfolojimize bakılmadı.

Merhaba kaan hocanın hastasıyız bizde sizin sayınız kaçtan kaça cıktı kaç ayda bi yükselme gerçeklesti hangi ilaçları verdi cok soru sordum kusura bakma ama önümü görmek için sormak istedim sayımız düşükte

Oncelikle Allah hepimize anne olmayı nasip etsin kizlar .
2015 kasımda evlendik rahmimdeki perde yüzünden hic aklimda yokken vajinusmus oldum.2016 subatta ameliyat oldum sonra vajinusmus tedavim basladi 2016 mayista başarmıştım. Sonra korunmaya basladim. Cunku esim 2016 kasimda askere gidecekti .Hemen olur sandik.2017 nisanda kimyasal gebelik yasadim ve esim hala askerdeydi gecenin bir vakti yapayalnız agri sizi icinde sabahladim .Haftasonuydu ptesi hemen doktora gittim ve kimyasal oldugunu ogrendim.Zaten forumu takip ediyordum bir seyler ters gidince kimyasal yasadigimi hemen anladim.2 gunde olsa hamileyim diye mutlu dolaştım.
Bu arada esim askerdeyken rahatsizlandi ve varikosel teshisi konuldu hatta dr hemen ameliyat yoksa kısır kalirsin dedi.O kaosun icinde dunya basimiza yikildi.Esim orda hic bir sey yapamiyordu .Neyse test istemisler test sonucunu bana gonderdi ben burda uroloji uzmanina gittim sonucu gosterdim ileri hiz 0 ama varikosel cok küçük ameliyatlik bir durum yok dedi.O an tatmin olmadim ama yapacak bir sey yoktu.Nisanda esim geldi ayni dr a gittik ozel bir merkezde yine test verdik ama ordaki gibi kotu cikmadi hiz yine 0 di.Proxeed verdi. Ben keciboynuzu kuru ve incir kuru yaptim.Mayista ayagim kirildi yatalak olunca kür yapacak kimse de kalmadi Temmuzda ayaga kalktim dna hasar testi yaptirdik %48cikti.Baska dr a da gittik Bir şekilde Kaan Hocayla iletisim kurduk Emodex e basladik.Su an emodex Nac 600 (ikisini de Kaan Hoca soyledi) evicap propolis karışımı ve keciboynuzu pekmezi kullaniyor esim.Her gun cantasina ceviz kuru üzüm ve hurma koyuyorum.Bazen yemiyor bunaliyor ama cogunlukla yiyor.Bu da bizim hikayemiz insallah hamile kaldığımızda bu yazdiklarimizla birilerine umut oluruz kizlar.Allah cok bekletmesin ve evlat hasretiyle sağlığıyla imtihan etmesin.Bu arada ozel egitim ogretmeniyim zihin engelli ogrencilerime bakip vardir bir hayir diyorum .Dna hasari ve morfoloji bozukluklarinda gebe kalinsa bile anormallikler olabiliyormus o yuzden hep saglikla hayirla diye dua ediyorum

Bence de canim karalar baglayip oturmak yok hepimiz genciz birbirimize destek vererek bu yukun altindan Allahin izni ile kalkacagiz insallah
Hayır canım Kaan Aydos a falan gitmedik. Üroloji doktoru proxeed plus verdi onu kullandık bi kaç ay 2 aya yakında keçiboynuzu kaynattım. İncir falan yedik. Bende bu kadar beklemiyordum.
aslinda kaan aydosa gitmis kadar olmussunuz oda kullandiginiz seyleri veriyor cogu hastaya

Canim buradan bildiklerimizi paylasalim hep dr un soyledikleriniz bize de umut olur
Rabbim insallah en kisa zamanda kucaklarimizi bebeklerle doldursun canim. Bu arada bende ogretmenim meslektasiz

aynen canim her seyine baktir atlamadan

incir kuru yap bide canim hiz azsa havuc kuru yapin

insallah bu 6 ay icinde bebeginiz olur canim

Seni de cagiracaktim gorursunuz diye yazmadim canim gelmenize sevindim
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah canim

Kizlar cok siddetli agrim oldu oluyorum sandim
Ambulans geldi acile gittik
Dr bakti dusurmussun bisey kalmamis dedi dr
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Cok zor
Allah kimseye yasatmasin

Kizlar ben keciboynuzu ozunu sabah
Aksamda havuc kuru veriyorum esime
Ikisi ayni anda olmaz diye bisey okumustum ama ben yinede veriyorum
Siz nasil yapiyosunuz??

Kizlar ben keciboynuzu ozunu sabah
Aksamda havuc kuru veriyorum esime
Ikisi ayni anda olmaz diye bisey okumustum ama ben yinede veriyorum
Siz nasil yapiyosunuz??
Ben sadece keciboynuzu kullaniyorum havucu yiyor zaten meyve skacagimiz yok Havuc salatasina basliycam zeytinyagli

Canim vardır bir hagir kurtaja gerek kalmadi oyle düşün. Rahim temizleyici kurler var bir arastir hemen kendini toparlarsin
Kizlar cok siddetli agrim oldu oluyorum sandim
Ambulans geldi acile gittik
Dr bakti dusurmussun bisey kalmamis dedi dr
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Cok zor
Allah kimseye yasatmasin

meraba kızlar ben de uzaktan hep takip ediyorum forumları hatta bazılarını hatim ettim. Biz de evliliğimizde 3.yılı bitirdik ilk yıl ben çok çocuk düşünmemiştim ama korunmadık olursa da sevinirim diye olmadı tabi sonra düştük doktor kapılarına tahliller filmler derken bu zamana geldik bir kez bile hamile kalamadım eşim de cok kez tahlil verdi 3 farklı doktor ve hepsinin söylediği aynı bizim hız haricinde bir problemimiz görünmüyor ama doktorlar bu değerle bile normal yolla olur diyor eşimin değerleri çok değişken hız bir bakmışsın çok iyi bir bakmışsın biraz düşmüş keçiboynuzu,evicap,incir,havuç... daha unuttuğum neler denedik ama malesef olmuyor ben de değişik ruh hali içindeyim çok çok üzülüyorum artık tüp bebek yolculuğuna başlayacağız aralık gibi galiba ama o süreçten de çoook korkuyorum hem süreçten hem de sonuçtan işte benim hikayem de bu inşallah bizler de buraya hamileyin yazıp umut oluruz birilerine bu yazdıklarımızı okuyarak vay be neler yapmışız deriz amin

İyi akşamlar kızlar. Ben de 13 aylık evliyim. 7 aydır deniyoruz. Haziranda ilk testini eylülde de 2. Testini yaptırdı eşim. İlkinde mlde 12 milyonken 2. De 25 milyon. Toplamda ilki 48 milyonken 2. De 87,5 milyon çıktı. Morfolojiye gelecek olursak ilk testte who’ya göre yapılmıştı ve normal yapı %61 di (30dan büyük olması yeterliymiş whoda). İkincide %4 çıktı krugere göre. Hızlı ileri 4ken 12 oldu. Yavaş ileri 12yken 20 oldu. Ben de adetimin 3. Gününde hormon testi yaptırdım ve ultrasonda yumurtalıklarıma baktı doktor. Bende bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Her ay bir umutla bekliyoruz biz de bakalım. Ne zamana nasipse artık.

Merhaba cnm nasılsın, biz Kaan Aydos hocadan kadım sonu randevu aldık. Gidicez. Aradık konuştuk tüp bebek yapsan bile sperm kaliteli değilse düşük olur dedi. Paranız çöpe gider dedi hayal kırıklığı da cabası. Buarada hepimiz öğretmeniz galiba. Ne garip çocuk hasretiyle yanıyoruz ama işlerimizde hep çocuk üzerine

Canim dna hasarina baktirmis miydiniz morfoloji kac

Canim dna hasarina baktirmis miydiniz morfoloji kac
meraba canım kaan hocaya mı randevu aldınız benm eşim artık sıkıldı doktora gitmekten söylesem de yok der biliyorum dna hasar testi yaptırmadık morfolojimiz iyi çok şükür %8 çıktı bir ara daha da yüksekti isteyen olmadı açıkçası inşallah size kaan hoca faydalı olur. Galiba öğretmeniz hepimiz iki taraf çalışırken doktora gitmek de ayrı zor bir de onun stresi var üstümüzde veliler ellerinde çocuklarla gelince içim sızlıyor birine bakıyoum üç çocuk birine bakıyorum çocuğu umrunda değil içim kan ağlıyor resmen eşime diyorum bu kadar mı kolay hamile kalmak yoksa biz mi beceremiyoruz diye :)

sen de aramiza hoş geldin, inşallah hepimiz birgün buraya güzel haberler yazacağiz

bu arada yanlış mesajı yazmışım pardon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…