meraba canım kaan hocaya mı randevu aldınız benm eşim artık sıkıldı doktora gitmekten söylesem de yok der biliyorum dna hasar testi yaptırmadık morfolojimiz iyi çok şükür %8 çıktı bir ara daha da yüksekti isteyen olmadı açıkçası inşallah size kaan hoca faydalı olur. Galiba öğretmeniz hepimiz iki taraf çalışırken doktora gitmek de ayrı zor bir de onun stresi var üstümüzde veliler ellerinde çocuklarla gelince içim sızlıyor birine bakıyoum üç çocuk birine bakıyorum çocuğu umrunda değil içim kan ağlıyor resmen eşime diyorum bu kadar mı kolay hamile kalmak yoksa biz mi beceremiyoruz diye :)Merhaba cnm nasılsın, biz Kaan Aydos hocadan kadım sonu randevu aldık. Gidicez. Aradık konuştuk tüp bebek yapsan bile sperm kaliteli değilse düşük olur dedi. Paranız çöpe gider dedi hayal kırıklığı da cabası. Buarada hepimiz öğretmeniz galiba. Ne garip çocuk hasretiyle yanıyoruz ama işlerimizde hep çocuk üzerine
amiiin amin inşallah canımsen de aramiza hoş geldin, inşallah hepimiz birgün buraya güzel haberler yazacağiz
%8 çıktı en son canım morfoloji hasar testi yaptırmadıkCanim dna hasarina baktirmis miydiniz morfoloji kac
Canim belki hasardan olmuyor vakit kaybetmeden yaptirin kaan hocaya gitseniz o da bunu isteyecek sonuc hemen cikmiyor guvenilir bir yerde yaptirmalisiniz.Biz hic Kaan Hocaya gitmedik ama dr umuz onla iletisim kurup hasar sonucunu yolladi.Proxeed i emodex e cevirdi . Esim ayni anda iki urologa gidiyor.Sebebi testler ve dr goruslerinin farklılık gostermesi.Mesela ilk dr surekli proxeed dedi dna hasarini ben forumdan ogrendim baska dr a gittik o direk dna testi istedi ve hasar cikti.2.dr hemen tup dedi cunku tup bebek merkeziydi ve cozum odaklı degil para odakliydi ...Ilk dr a gidip soyledik hasari gösterdik hatta esim demis ki Kaan Aydos ismini cok duyuyoruz bir fikriniz var mi dr tanıdığını soylemis waptan atti sonucu hemen yanıtladı Allah razi olsun .Emodex kullancak 3 ay .Esimin ayni sehirde bile dr a gitmesi cok zor oluyor izin acısından Allah yardimcimiz olsunmeraba canım kaan hocaya mı randevu aldınız benm eşim artık sıkıldı doktora gitmekten söylesem de yok der biliyorum dna hasar testi yaptırmadık morfolojimiz iyi çok şükür %8 çıktı bir ara daha da yüksekti isteyen olmadı açıkçası inşallah size kaan hoca faydalı olur. Galiba öğretmeniz hepimiz iki taraf çalışırken doktora gitmek de ayrı zor bir de onun stresi var üstümüzde veliler ellerinde çocuklarla gelince içim sızlıyor birine bakıyoum üç çocuk birine bakıyorum çocuğu umrunda değil içim kan ağlıyor resmen eşime diyorum bu kadar mı kolay hamile kalmak yoksa biz mi beceremiyoruz diye :)
Merhaba cnm nasılsın, biz Kaan Aydos hocadan kadım sonu randevu aldık. Gidicez. Aradık konuştuk tüp bebek yapsan bile sperm kaliteli değilse düşük olur dedi. Paranız çöpe gider dedi hayal kırıklığı da cabası. Buarada hepimiz öğretmeniz galiba. Ne garip çocuk hasretiyle yanıyoruz ama işlerimizde hep çocuk üzerine
kizlar ben de hemsireyim, bebeklere aşi yapiyorum, gebe takibi yapiyorum, bizler gibi hastalarim geliyor onlara da tüp bebek iğneleri yapiyorum. Yani sürekli bebeklerle içiçeyim, aşiyi yapiyorumya dudaklarini büzerek ağlamalari beni bitiriyor. Benim de en sinir olduğum şey biz korunurken yanlişlikla oldu diyenler, korunurken bile kazara olan sey bize neden uğramiyormeraba canım kaan hocaya mı randevu aldınız benm eşim artık sıkıldı doktora gitmekten söylesem de yok der biliyorum dna hasar testi yaptırmadık morfolojimiz iyi çok şükür %8 çıktı bir ara daha da yüksekti isteyen olmadı açıkçası inşallah size kaan hoca faydalı olur. Galiba öğretmeniz hepimiz iki taraf çalışırken doktora gitmek de ayrı zor bir de onun stresi var üstümüzde veliler ellerinde çocuklarla gelince içim sızlıyor birine bakıyoum üç çocuk birine bakıyorum çocuğu umrunda değil içim kan ağlıyor resmen eşime diyorum bu kadar mı kolay hamile kalmak yoksa biz mi beceremiyoruz diye :)
Ben de hep dua ediyorum hatta duayi bir sisteme oturttum ve asla ihmal etmiyorum gunluk zikirlerimi yapiyorum. Bol bol Hz Ibrahim in evlat sahibi olmak icin ettigi duayi okuyorum benim de topigim var dua zinciri inceleyip katilabilirsin bizebazen kendimi dualara veriyorum sadece hayırlısını istiyorum hep Allahtan artık öyle bir durumdayım ki acaba diyorum dua etmeyi mi bilmiyorum
nolacak bu halimiz bilmiyorum eşime hasar testi yaptıralım desem bu defa da onu mu bekleyeceğiz diyecek artık doktora gitmekten de vazgeçti ben de o böyle yaptıkça sinirleniyorumCanim belki hasardan olmuyor vakit kaybetmeden yaptirin kaan hocaya gitseniz o da bunu isteyecek sonuc hemen cikmiyor guvenilir bir yerde yaptirmalisiniz.Biz hic Kaan Hocaya gitmedik ama dr umuz onla iletisim kurup hasar sonucunu yolladi.Proxeed i emodex e cevirdi . Esim ayni anda iki urologa gidiyor.Sebebi testler ve dr goruslerinin farklılık gostermesi.Mesela ilk dr surekli proxeed dedi dna hasarini ben forumdan ogrendim baska dr a gittik o direk dna testi istedi ve hasar cikti.2.dr hemen tup dedi cunku tup bebek merkeziydi ve cozum odaklı degil para odakliydi ...Ilk dr a gidip soyledik hasari gösterdik hatta esim demis ki Kaan Aydos ismini cok duyuyoruz bir fikriniz var mi dr tanıdığını soylemis waptan atti sonucu hemen yanıtladı Allah razi olsun .Emodex kullancak 3 ay .Esimin ayni sehirde bile dr a gitmesi cok zor oluyor izin acısından Allah yardimcimiz olsun
Ben de yeni bir okula gectim seminerde 100 kisiydik 60 i bayansa 10 tanesi hamileydi artik cok bunalmistim cok sukur teneffus yapmadigim icin karşılaşmıyorumkizlar ben de hemsireyim, bebeklere aşi yapiyorum, gebe takibi yapiyorum, bizler gibi hastalarim geliyor onlara da tüp bebek iğneleri yapiyorum. Yani sürekli bebeklerle içiçeyim, aşiyi yapiyorumya dudaklarini büzerek ağlamalari beni bitiriyor. Benim de en sinir olduğum şey biz korunurken yanlişlikla oldu diyenler, korunurken bile kazara olan sey bize neden uğramiyor
olabilir aslında canım adetim de yeni bitti şansımaBen de hep dua ediyorum hatta duayi bir sisteme oturttum ve asla ihmal etmiyorum gunluk zikirlerimi yapiyorum. Bol bol Hz Ibrahim in evlat sahibi olmak icin ettigi duayi okuyorum benim de topigim var dua zinciri inceleyip katilabilirsin bize
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cin-dua-zinciri.1021651/page-88#post-53006786
Son dersin hasar cabuk düzeliyormus ve eger sadece hasar engelse dusunsene tedavi olunca olma ihtimali bile yukselecek.10 gunde filan çıkıyornolacak bu halimiz bilmiyorum eşime hasar testi yaptıralım desem bu defa da onu mu bekleyeceğiz diyecek artık doktora gitmekten de vazgeçti ben de o böyle yaptıkça sinirleniyorum
ben o tüp bebek iğnelerinden çok korktuğum için kaçıyorum hep tüp bebektenkizlar ben de hemsireyim, bebeklere aşi yapiyorum, gebe takibi yapiyorum, bizler gibi hastalarim geliyor onlara da tüp bebek iğneleri yapiyorum. Yani sürekli bebeklerle içiçeyim, aşiyi yapiyorumya dudaklarini büzerek ağlamalari beni bitiriyor. Benim de en sinir olduğum şey biz korunurken yanlişlikla oldu diyenler, korunurken bile kazara olan sey bize neden uğramiyor
öyle mi o zaman bir konuşayım eşimle bu konuyu bakalım ne diyecek insan onun sonucundan da korkuyor gerçeklerle yüzleşmek de istemiyor insanSon dersin hasar cabuk düzeliyormus ve eger sadece hasar engelse dusunsene tedavi olunca olma ihtimali bile yukselecek.10 gunde filan çıkıyor
Allah onlari oyle bir imtihan eder ki o zamsn her sey icin gec olur .Benim de ogrencim engelli ikiz kardesleri var biri daha engelli. Onlari gorunce de gec olsun guc.olmasin demekten kendimi alamiyorumben o tüp bebek iğnelerinden çok korktuğum için kaçıyorum hep tüp bebektenbenm çevremdekiler de cinsiyet beğenmiyor biri var iki oğlu var üçüncüye hamile şimdi de erkek olacak bu sinirim çok bozuluyor diyor kız istiyormuş da olmamışmış da
Ama morfoloji gibi degil duzelmesi daha kolay eger sorun oysa kurtulursunuz her bünyeye gore degisiyor ama olsun bu yolda her sey mübahöyle mi o zaman bir konuşayım eşimle bu konuyu bakalım ne diyecek insan onun sonucundan da korkuyor gerçeklerle yüzleşmek de istemiyor insan
evet öyle bir durum da var de mi Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah .Ya bir de artık söylemesi ayıp sadece çocuk üzerine yaşıyorum artık bazı şeyleri acaba ben normal değil miyimAllah onlari oyle bir imtihan eder ki o zamsn her sey icin gec olur .Benim de ogrencim engelli ikiz kardesleri var biri daha engelli. Onlari gorunce de gec olsun guc.olmasin demekten kendimi alamiyorum
aslinda infertilite de çok artti, mesela şu an 23 gebe takibi yapiyorum, 6-7 tanesi tüp bebek yoluyla gebe kalmiş, artik yediklerimizden mi içtiklerimizden mi bu konu çok zorlaşti, birde insanlar bu konuyu çok paylaşmiyor o yuzden doğal yoldan saniyoruz ama coğu bebek tedaviyle geliyor artikBen de yeni bir okula gectim seminerde 100 kisiydik 60 i bayansa 10 tanesi hamileydi artik cok bunalmistim cok sukur teneffus yapmadigim icin karşılaşmıyorum
evet canım çok haklısın artık bu sorun o kadar fazla ki ben artık normal yoldan gebe kalanlara çok şaşırıyorum ve dediğin gibi çoğu tedaviyle ama dillendirilmiyor nerde hamile görsem acaba normal yolla mı olmuştur diyorum kendi kendimeaslinda infertilite de çok artti, mesela şu an 23 gebe takibi yapiyorum, 6-7 tanesi tüp bebek yoluyla gebe kalmiş, artik yediklerimizden mi içtiklerimizden mi bu konu çok zorlaşti, birde insanlar bu konuyu çok paylaşmiyor o yuzden doğal yoldan saniyoruz ama coğu bebek tedaviyle geliyor artik
Evet cnm Kaan hocadan randevu aldık. Acaba Urfa'da DNA hasar testi yapan ver var mı ? Bunu bi araştırmak lazım. Hiç güvenim kalmadı buradaki laboratuvarlara 2 sene oyaladılar bizi 2 test yaptırdık özelde ikisinde de iyi çıktı. Onun için güvenemiyorum. Testi devlette yapmak en hayırlısı.meraba canım kaan hocaya mı randevu aldınız benm eşim artık sıkıldı doktora gitmekten söylesem de yok der biliyorum dna hasar testi yaptırmadık morfolojimiz iyi çok şükür %8 çıktı bir ara daha da yüksekti isteyen olmadı açıkçası inşallah size kaan hoca faydalı olur. Galiba öğretmeniz hepimiz iki taraf çalışırken doktora gitmek de ayrı zor bir de onun stresi var üstümüzde veliler ellerinde çocuklarla gelince içim sızlıyor birine bakıyoum üç çocuk birine bakıyorum çocuğu umrunda değil içim kan ağlıyor resmen eşime diyorum bu kadar mı kolay hamile kalmak yoksa biz mi beceremiyoruz diye :)