- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 39
Bende öğretmenim kızlar okulda cocuk görmeyi geçtim arkadasların biri bitio biri hamile kalıo bayılcam artık hamile görmektenMerhaba cnm nasılsın, biz Kaan Aydos hocadan kadım sonu randevu aldık. Gidicez. Aradık konuştuk tüp bebek yapsan bile sperm kaliteli değilse düşük olur dedi. Paranız çöpe gider dedi hayal kırıklığı da cabası. Buarada hepimiz öğretmeniz galiba. Ne garip çocuk hasretiyle yanıyoruz ama işlerimizde hep çocuk üzerine
Ya söyle düşünsene en azından döllenme oldu demekki yine olabilir bu bence seni mutlu edebilir.ya Allah korusun daha büyük bi sorun cıksaydı doğumda yada sonrasında canm her işte bi hayır vardırKızlar bebeğimi tam anlamıyla düşürdüm
Agladim... Benden koca bir parça gitti
Sağlıksızdi ama benimdi
gitti
Ağlamak bir şeye fayda saglamiyor
icim bomboş kaldi...
Amin canım.. Çok geçmiş olsun. Allahım tekrar yaşatmasın. Bidahaki pozitifin sonunda sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.Kizlar cok siddetli agrim oldu oluyorum sandim
Ambulans geldi acile gittik
Dr bakti dusurmussun bisey kalmamis dedi dr
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Cok zor
Allah kimseye yasatmasin
Gecmis olsunMerhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Hoşgeldiniz hepimizin kucaklari bebeklerle dolar insallahmeraba kızlar ben de uzaktan hep takip ediyorum forumları hatta bazılarını hatim ettim. Biz de evliliğimizde 3.yılı bitirdik ilk yıl ben çok çocuk düşünmemiştim ama korunmadık olursa da sevinirim diye olmadı tabi sonra düştük doktor kapılarına tahliller filmler derken bu zamana geldik bir kez bile hamile kalamadımeşim de cok kez tahlil verdi 3 farklı doktor ve hepsinin söylediği aynı bizim hız haricinde bir problemimiz görünmüyor ama doktorlar bu değerle bile normal yolla olur diyor eşimin değerleri çok değişken hız bir bakmışsın çok iyi bir bakmışsın biraz düşmüş keçiboynuzu,evicap,incir,havuç... daha unuttuğum neler denedik ama malesef olmuyor ben de değişik ruh hali içindeyim çok çok üzülüyorum artık tüp bebek yolculuğuna başlayacağız aralık gibi galiba ama o süreçten de çoook korkuyorum hem süreçten hem de sonuçtan işte benim hikayem de bu inşallah bizler de buraya hamileyin yazıp umut oluruz birilerine bu yazdıklarımızı okuyarak vay be neler yapmışız deriz amin
bende bazen çok duaya yöneliyorum sonra bırakıyorum ipin ucu kaçıyor Allah'a karşı kendimi mahçup hissediyorum...bazen kendimi dualara veriyorum sadece hayırlısını istiyorum hep Allahtan artık öyle bir durumdayım ki acaba diyorum dua etmeyi mi bilmiyorum
korunurken oldu diyenleri boguveresim geliyor. Akşam ambulanstaki att.lerden biri Allah'ım böyle isteyenlere vermiyor istemeyenlerde çöp konteyner.ina bırakıp gidiyorlar dedi bende başladım ağlamayakizlar ben de hemsireyim, bebeklere aşi yapiyorum, gebe takibi yapiyorum, bizler gibi hastalarim geliyor onlara da tüp bebek iğneleri yapiyorum. Yani sürekli bebeklerle içiçeyim, aşiyi yapiyorumya dudaklarini büzerek ağlamalari beni bitiriyor. Benim de en sinir olduğum şey biz korunurken yanlişlikla oldu diyenler, korunurken bile kazara olan sey bize neden uğramiyor
canım suyunu içir istersen. Benimkide içmek istemiyor bende içine biraz elma karıştırdım bugün tadı çok güzel oldu.şu an kocami havuç yemeye ikna etmeye çalisiyorum, o da bezdi artik :)
benim esimde yemek içmek istemiyor burun kiviriyordu bugünku çektiğim acıları görünce 'elimden birşey gelmiyor seni öyle görünce' dedi. Bende eğer bana çare olmak istiyorsan o verdiğim şeyleri yiyip içeceksin dedim. Tamam dedi tatlı kocam :)Benimki de istemiyor yemeyi bi bağırıyorum sen benim ne kadar üzüldüğümü görmüyor Musun ? Bu ne bencillik falan filan hemen yiyor. Ya havuç nohut fındık fıstık vs normalde yer ama sperm için çok iyi dediğimden beri paşam yemiyor. Bunların Naz'ı niyazı da hiç bitmez.
Canım ben bişeyler yaparım ekleme falan yaparsınız bende coguseyi bilmiyorum çünküKızlar liste yapalım hız için ne iyi geliyor?
Sayı için ne iyi geliyor?
Morfoloji için ne iyi geliyor?
DNA için ne iyi geliyor? Vs
Hem ilaç olarak hemde yiyecek içecek olarak??? Faydalı olabilir.... naçizane fikrim
bende en kısa zamanda pedikür yaptırmak istiyorum. Bide eşimle spora yazılmıştık dondurdüm bu ay devam etmeyi düşünüyoruz insallahkendinize vakit ayirin kizlar, ev, iş kendimizi yiyip bitiriyoruz ama daha üstüne bebek olunca da nasil yetiseceğiz, bizim bu beyleri kaldirip spora yürüyüse de götürmemiz lazim ama o kadarina ben de üşeniyorum, başta gidiyorduk havalar soğuyunca kaldi
Haklısın canım buna da şükür kendiliğinden oldu ama yinede insan küçücük kan yumagiyla bir bağ kuruyor...Ya söyle düşünsene en azından döllenme oldu demekki yine olabilir bu bence seni mutlu edebilir.ya Allah korusun daha büyük bi sorun cıksaydı doğumda yada sonrasında canm her işte bi hayır vardır
Allah razı olsun canım. İnşallah kısa zamanda toparlarim dediğin gibiAmin canım.. Çok geçmiş olsun. Allahım tekrar yaşatmasın. Bidahaki pozitifin sonunda sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Her kötülüğün içinde bi iyilik var işte. En azından kürtaj stresini yaşamadın. Bian evvel toparlarsın inşallah...
Allah razı olsunGecmis olsun
canım bizim sayı da 8 milyondu, tüp bebeğe kadar ilaç kullanmıştı 5 milyona düştü. İlaçların etkisi 3 ay sonra ortaya çıkıyor, yeni baktırdık 45 milyon olmuş artmış ama hareket yine sıfır. Belki sizinde 3 ay sonra artar.Bizim normalde sayı azlığı sorunu vardı. Bir doktorun verdiği ilaç yüzünden hareket 0 oldu, morfolojisi de bozuldu. Başka doktora gittik, ilacın etkisi geçince eski haline döner dedi. Eğer eski haline dönerse sadece sayı sıkıntımız kalacak ama sayı maalesef çok düşük
canım çok geçmiş olsun en azından kürtaja gerek kalmamış, rahmin zarar görmemiş. İnşallah hemen toparlarsın eşine yedirdiklerinden kendinde ye, sana da faydası olurKızlar başladınız kaç?
Ben 30um
Meni illaki dışarı cıkıcak canm spermler o sırada yol alıyor zaten ama mümkün mertebe wcye gitme ve ayağa uzun süre kalma cok kayıp olmasınKızlar ben eşimin önceki sonuçlaarına da baktım dün akşam bizim sayımız önceden de toplamda 130 milyonlardaymış. Şimdi 187 milyona çıkmış. Yani bizim zaten sayıda sıkıntımız yokmuş. Bizim sıkıntımız hareket ve morfolojideydi. Morfoloji değişken bi değer. Yorumlayana göre değişiyor. Yani bugün bi test yapılsa düşük çıkma ihtimalide var. O yüzden ben testin güvenirliliğine pek inanmıyorum. Ama hıza gelince bu kesinlikle proxeed plusla yükseldi. Buna eminim. Nohut yemeği ve bol yeşillik yedik. Birde arada solgarın e vitaminini kullandık. Ya bir şey dha soracağım kızlar çok özel olmaz inşallah ama ilişkiden sonra totoyu kaldırıp yatmama rağmen meni dışarı geliyorÇok üzülüyorum
Canım kalkmıyorum zaten ama ister istemez yatağın içinde harekette ediyoruz. Psikolojik galiba hepsi dışarı gitti sanıyorumMeni illaki dışarı cıkıcak canm spermler o sırada yol alıyor zaten ama mümkün mertebe wcye gitme ve ayağa uzun süre kalma cok kayıp olmasın
evet o acidan iyi oldu.simdi dr.dan ciktim hepsi dusmus cok sukurcanım çok geçmiş olsun en azından kürtaja gerek kalmamış, rahmin zarar görmemiş. İnşallah hemen toparlarsın eşine yedirdiklerinden kendinde ye, sana da faydası olurben 28 yaşındayım