- 30 Ekim 2017
- 6.301
- 6.564
Eşinizde problem Yok gibi ileri haraket ve ileri yavaş toplamın %31 olması yeterli. değerler gayet iyi morfolojiye takışmayın. Sizde bir dra görünün yumurta kalitenizi arttırın bence.Arkadaşlar eşimde 1. Çocukdan sonra varikosel çıktı. ameliyat oldu. 2020 Mart 9 da sperm testi yapıldı. İleri 3 yavaş 51 morfoliji 1 sayı 75 milyon çıktı. 2019 nisan da düşük yaptım. 1 senedir hamile kalamıyorum.eşim impryl e vitamini havuç nohut üzüm incir kullanıyor. Artık ümitsizliğe düşmeye başlıyorum. Yaşım 37 ne yapmalıyım sizce? Varikosel ameliyatı olalı tam 5 ay oldu. 6. Aydan sonra iyileşme olur diyorlar sizce ne yapmalıyım? Tüp bebek sürecine mi başlılayım yoksa iyileşme sürecini mi bekleyelim. Bu arada amh değerim 1 in altında
Ben ürologlara cok takılıyorm kızlarTeşekkür ederim. Evet ben hala uğraşmaya devam. Elbet gelecekler bu kadar çok istemeye sevmeye kim gelmez. ☺ Biraz daha sabır. Üzülmeyin bir çoğunuzun sperm test sonuçlarınızı gördüm hiç kötü değiller. Normal olma olasılığı bile var. İleri hıza takılmayın ha ileri hız ha ileri yavaş fark etmiyor bir çok arkadaş öyle hamile kaldı. Tüm arkadaşlar içinizi ferah tutun.
Kaan Aydosa mı gittin. Bizde gittik ama keşke gitmeseydik dedim. Bizde %1 bile ilerleme hiç olmadı ama eşimin değerleri Baya düşük. Genelde takviyelerle düzelmeler oluyor. Buradan öğrendiklerinizi yapsanız yeterli. Doktorlara para harcamayın bence. Azosperliler hariç tabi. Onların takibi daha farklı oluyor.Ben ürologlara cok takılıyorm kızlar
Biri öylr derken biri öyle diyor
Bir test öyle çıkarken öbür test öyle çıkıyor
Yani en son özel klinik olan dr gittik onca para verdik
3 ay snra sizin geleceğiniz seviye bu kdar dedi
İleri hız oynamaz kolay kolay dedi..
Hep sıfırda kaldık.. Yani artık sanki hasta psikolojisi cok önemsenmiyor
Yok canm kaan aydos izinde giden bir doktora gittikKaan Aydosa mı gittin. Bizde gittik ama keşke gitmeseydik dedim. Bizde %1 bile ilerleme hiç olmadı ama eşimin değerleri Baya düşük. Genelde takviyelerle düzelmeler oluyor. Buradan öğrendiklerinizi yapsanız yeterli. Doktorlara para harcamayın bence. Azosperliler hariç tabi. Onların takibi daha farklı oluyor.
ileri hızınız hiç yok. asıl yumurtayı dölleyen ileri hızlı spermdir. normal yolla bebek olma ihtimali çok düşük zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmanızda fayda var.selam kızlar,
bizimde varikosal ameliyatı sonraso 9. ay sonraki testimiz bu şekilde. Sizce ne yapmalıyız. Doktor ilaç takviyesi veriyor. (üroloji)
Tüp bebekçiler gelin beklemeyin uğraşmayın yapalım gitsin diyorlar (evlilik 3.senemize yaklaştık) zaman kaybetmeyin diyolar. Sizce ne yapmalı. Sonuçlar düzelir mi acaba? Havuç suyu değildedirek havuca da başladık bu arada :):)
Sen yüne tüp bebeğe geç ama ilerinyavaş %20 morfoloji 0 olan arkadaşlar vardı normal yolla gebe kalıp Doğum yaptılar. İçini ferah tut değerleriniz kötü değil. Ansızın hamile kalabilirsin. İlk bebeği tüp bebek olup sonra hamile kalan bir çok arkadaşta var burada. Değerleri de görünürde pek parlak değil.Yok canm kaan aydos izinde giden bir doktora gittik
İleri hız yükselmez kolay kolay dedi
Hep 0
Morfolojimiz 1-2 değişiyor...
Yavaş ileri hareketlimiz %25 işe yararmı hiç bilmiyorm
ağrısı dayanılabilir gibi mi ben anestezili çektirmek istedim özel hastanede ama çok pahalı.Anestezisiz nasıl dayanırım merak ediyorumYok canım ateStezisiz cekildim
Canım evet biraz agrı oluyor ama çok kısa süreli 10 saniyelik bir ağrı ben çektirdikten sonra iyi ki anestezisiz çektirdim dedimağrısı dayanılabilir gibi mi ben anestezili çektirmek istedim özel hastanede ama çok pahalı.Anestezisiz nasıl dayanırım merak ediyorum
hayır cnm morfolojinin önemi yok tüp bebekte.kızlar tüp bebekte.. morfolojinin önemi varmı sizce
Teşekkür ederimhayır cnm morfolojinin önemi yok tüp bebekte.
Bize hem IMSI hem mikroçip uygulandı. Imsi de spermler 6000 kat büyütülüp düzgün olanlar seçiliyor. Mikroçipte dna hasarında daha çok tercih ediliyor. Spermleri birşeyin içinde yüzdürüp güçlü olanlar seçiliyor. Ben böyle biliyorum.kızlar... IMSI tekniği ile mikroçip arasındaki fark nedir ?
bilen varmı yada uygulayan
çok teşekkür ederimBize hem IMSI hem mikroçip uygulandı. Imsi de spermler 6000 kat büyütülüp düzgün olanlar seçiliyor. Mikroçipte dna hasarında daha çok tercih ediliyor. Spermleri birşeyin içinde yüzdürüp güçlü olanlar seçiliyor. Ben böyle biliyorum.
Merhaba sperm dna hasarı yaptırdınız mi acaba?Bende size durumumu anlatayim belki birileride beni duyar5 senelik evliyim 2 kere kalp durmasinsan kaybettim bebeklerimi gelisimi sıkıntılı dediler kurtaj materyalinden hic bisey cikmadi.sonrasi filmler tahliller genetikler derken heo bana bakildi asilama mi denesek demisken esimin sayi 20 milyon harekette dusuktu tam hatirlayamadim morfoloji de %1cikti dr ancak tuple hamile kalabilirsin bu sartlarda asilama zaman kaybi dedi ve yaptirdik ondada aynisi oldu ve kaybettik.simdi iyi bi urolog arayisindayiz.artik napcami sasirir oldum sanki hic anne olamicam hissi var neler yapabilirim alkol sigara yok saglikli besleniyo ve spor yapiyoruz cokta dikkatli yasiyoruz ama nasip iste maalesef olmuyo
Adanaya dr gittik fettah tosun belki yakinda olanlar bilir solda minimal varikosrl var ve reflu akim diye bosey varmis o oldugu ocin size ameliyat oneirirm 2 kere aci gercekle karsilasmissiniz dedi tuple de olsa baska boseulede olsa ameliyat dedi simdi kayseride bi prof daha gidip sonra ameliyat olacak esim buyuk ihtimalMerhaba sperm dna hasarı yaptırdınız mi acaba?
Geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun.insallahAdanaya dr gittik fettah tosun belki yakinda olanlar bilir solda minimal varikosrl var ve reflu akim diye bosey varmis o oldugu ocin size ameliyat oneirirm 2 kere aci gercekle karsilasmissiniz dedi tuple de olsa baska boseulede olsa ameliyat dedi simdi kayseride bi prof daha gidip sonra ameliyat olacak esim buyuk ihtimal
Merhaba doktorunuz kimdi acaba irenbede?6 7 genelde 1kurtaj 5 dusuk yapmistim amin isteyen herkesi kavustursun insallah