Canım tüp bebek tedavisine mi başlıyorsunuz? Biz Memorial seçtik laboratuvar iyi olduğu icinkızlar merhaba..
Erkek infertilitesinde iyi olan önereceğiniz tüp bebek merkezi nereler ?
bir kaç aya kadar başlarız diye düşünüyorum canımCanım tüp bebek tedavisine mi başlıyorsunuz? Biz Memorial seçtik laboratuvar iyi olduğu icin
Tekrarladınız mı testi peki canım bizim düşüş okmustu başladık bizbir kaç aya kadar başlarız diye düşünüyorum canım
merkez araştırıyorum
tekrarladıkTekrarladınız mı testi peki canım bizim düşüş okmustu başladık biz
Anladım kuzum sayınız iyiymiş ama hız problem iştetekrarladık
ml'de 15 milyon sayımız var
ileri hız%0
yavaş ileri %25
morfoloji 1-2 arası oynuyor
tşkler kuzumAnladım kuzum sayınız iyiymiş ama hız problem iştebizim sayı 8 milyondan 5 milyona düşmüştü başladık memoriali öneririm erkek infertilitesi olduğu icin laboratuvar iyi olsun dediler bize orayı tercih ettik aklında bulunsun
selamtekrarladık
ml'de 15 milyon sayımız var
ileri hız%0
yavaş ileri %25
morfoloji 1-2 arası oynuyor
Antalya memorialde Murat özekinci canımtşkler kuzum
zaten bizim gibiler için önemli olan erkek infertilitesinde uzman yerler
hangi dr başladınız
ileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmişselam
ileri hız 0 olunca kesinlikle hamilelik durumu imkansız mı acaba ?
Doktor bize tam net açıklama yapamdı?
yavaş ileri (b) + ileri hız (a) büyük %40 olursada normal değer olarak gözüküyor test kağıdında ama ileri hız bizimde hep sıfır. İlaçlarla çıksın diye bekliyoruzBilen var mı 0 olsada hamilelijk olma durumu olur mu acaba?
aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değilAntalya memorialde Murat özekinci canım
sayınız iyi.. sizinde bizim gibi yavaş ileriniz var..selam kızlar,
bizimde varikosal ameliyatı sonraso 9. ay sonraki testimiz bu şekilde. Sizce ne yapmalıyız. Doktor ilaç takviyesi veriyor. (üroloji)
Tüp bebekçiler gelin beklemeyin uğraşmayın yapalım gitsin diyorlar (evlilik 3.senemize yaklaştık) zaman kaybetmeyin diyolar. Sizce ne yapmalı. Sonuçlar düzelir mi acaba? Havuç suyu değildedirek havuca da başladık bu arada :):)
Yakın illere bir bak istersen biz de ıspartadayız burda da kötü diye Antalya’ya gidip geliyoruz bahçeci çok iyi tabi gidip kalma imkanınız varsa gidebilirsiniz tedavi başlayınca bi 15 gün kadargitmek gerekiyormuş cunkuileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmiş
ileri hızlı döllermiş yumurtayı
ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr
kime inanacağımı şaıırdık
aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değil
bazen diyorum bahçeciye istanbulamı gitsem
ileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmiş
ileri hızlı döllermiş yumurtayı
ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr
kime inanacağımı şaıırdık
evet ya üroloji bekleyin diyor ilaç takviye veriyor tüp bebekçiler gelin yapalım zaman kaybetmeyin diyolar.
Birazda ticaret haline gelmiş bu tüp işi. Doktorlar olmadı bir daha istersneiz yaptırın dicek olmayınca da hem maddi hemde manevi bir yıpranma süreci. Allah herkese kendiliğinden olmasını nasip etsin...
acaba erkek infertilitesinde iyimi.. aklım hep orda tıkalı kalıyorYakın illere bir bak istersen biz de ıspartadayız burda da kötü diye Antalya’ya gidip geliyoruz bahçeci çok iyi tabi gidip kalma imkanınız varsa gidebilirsiniz tedavi başlayınca bi 15 gün kadargitmek gerekiyormuş cunku
Sayınız iyi aynen bizim sayımız 8 milyondu %62.5 hareketliydi ama gebelik olmadı sayımız az olduğu icin belki takviyelerle artar sizinBenim testime de analayanlardan yorum please :)
sordunuzmu dr ileri hız ve yavaş ileriyi.. farkı... yavaş ileri yeterlimi değilmi diyeBenim testime de analayanlardan yorum please :)
Yakın illere bir bak istersen biz de ıspartadayız burda da kötü diye Antalya’ya gidip geliyoruz bahçeci çok iyi tabi gidip kalma imkanınız varsa gidebilirsiniz tedavi başlayınca bi 15 gün kadargitmek gerekiyormuş cunku
Erkek infertilitesimde sperm seçimi falan açısından laboratuvar önemliymiş bahçeci Memorial buralar laboratuvar açısından iyi diye biliyorum İstanbul’a gidecekseniz Şişli Memorialda var ben okumuştum burda ora icin de iyi dşyoelaracaba erkek infertilitesinde iyimi.. aklım hep orda tıkalı kalıyor
sordunuzmu dr ileri hız ve yavaş ileriyi.. farkı... yavaş ileri yeterlimi değilmi diye