Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Erkek infertilitesimde sperm seçimi falan açısından laboratuvar önemliymiş bahçeci Memorial buralar laboratuvar açısından iyi diye biliyorum İstanbul’a gidecekseniz Şişli Memorialda var ben okumuştum burda ora icin de iyi dşyoelar
merkez seçimi çok zormuş..
en zorunu atlatmışsın.. gerisi çorap söküğü gibi gelip
inşallah kucağına alacaksın balım

sordumda sokağa çıkma yasağı var dşye aramadım. whatsaptan yazıdm. Dönmedi doktor. Olmadı arayacağım.. Klomen - teokap- opstraevnt verdi. daha once opstravent yerine proxed plus vermişti..
bence bu sorunun peşini bırakma
bizide haber et hatta
benim dr dediğim gibi söylemişti..
karşılaştıralım doktorları

merkez seçimi çok zormuş..
en zorunu atlatmışsın.. gerisi çorap söküğü gibi gelip
inşallah kucağına alacaksın balım
İnsallah kuzum hayırlısıyla merkezi seçene kadar akla karayı seçtik gittik geldik başka doktorlarla görüştük çok kararsız kaldık en zoru gerçekten insallah hayırlı olmustur hakkımzda 🙏🏽ben başlıyorum Allah’ın izniylekafana takılan bir şey olursa sorabilirsin her zaman🙏🏽☺️

İnsallah kuzum hayırlısıyla merkezi seçene kadar akla karayı seçtik gittik geldik başka doktorlarla görüştük çok kararsız kaldık en zoru gerçekten insallah hayırlı olmustur hakkımzda 🙏🏽ben başlıyorum Allah’ın izniylekafana takılan bir şey olursa sorabilirsin her zaman🙏🏽
başlamadan önce hangi evrakları istiyorlar
acaba hazırlayıp gitsek kabul ederlermi..
istanbulda koşturmak aşırı zor olur :KK43:

benim hormonlara baktılar eşimin hormonlarına baktılar bana rahim filmi çekildi bir de kan testleri sana fotosunu atayım

image.jpg

ileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmiş
ileri hızlı döllermiş yumurtayı
ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr
kime inanacağımı şaıırdık

aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değil
bazen diyorum bahçeciye istanbulamı gitsem :KK43:
İstanbul’a gelme imkanınız varsa Şişli Memorialı tavsiye ederim lab. İyi bir merkez.

teşekkür ederim önereceğiniz dr varmı
Benim Dr gönül Özer memnunum. Fakat baş bir drları var Prof Semra kahraman genelde ilk muayeneye o giriyor sizi inceleyip Notlar aldırıyor sonra ekip drlarıyla devam ediyorsunuz öğleden sonra tüm dosyaları hep birlikte inceleyip tedaviniz yönetiliyor o yüzden farklı drlar da sizi görebiliyor. Erkek infertilitesinde drdan ziyade laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercihinizde ilk sırada lab olsun. Bir de ımsı olan yeri tercih edin mıkroenjeksiyon olacaksa. Spermi maksimum büyütüp seçsinler.

Benim Dr gönül Özer memnunum. Fakat baş bir drları var Prof Semra kahraman genelde ilk muayeneye o giriyor sizi inceleyip Notlar aldırıyor sonra ekip drlarıyla devam ediyorsunuz öğleden sonra tüm dosyaları hep birlikte inceleyip tedaviniz yönetiliyor o yüzden farklı drlar da sizi görebiliyor. Erkek infertilitesinde drdan ziyade laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercihinizde ilk sırada lab olsun. Bir de ımsı olan yeri tercih edin mıkroenjeksiyon olacaksa. Spermi maksimum büyütüp seçsinler.
Çok teşekkür ederim
Sende uzun zamandır uğraşıyordun
Hep görüyordum senide
Sağlıkla inşallah hepimiz :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Şişli memorial de tüp bebek toplamda ne kadar tutar acaba? Bahçeciyle çok farkları varmıdır?
En son 9250 oldu fiyat diye hatırlıyorum. İlaçlarda 2/4 arası tutuyor. Kalan embriyolar oluyor onlarıda sayısına göre ücretle donduruyorlar. Eğer rapor alabiliyorsanız faydası oluyor.

Çok teşekkür ederim
Sende uzun zamandır uğraşıyordun
Hep görüyordum senide
Sağlıkla inşallah hepimiz :KK43:
Teşekkür ederim. Evet ben hala uğraşmaya devam. Elbet gelecekler bu kadar çok istemeye sevmeye kim gelmez. ☺️ Biraz daha sabır. Üzülmeyin bir çoğunuzun sperm test sonuçlarınızı gördüm hiç kötü değiller. Normal olma olasılığı bile var. İleri hıza takılmayın ha ileri hız ha ileri yavaş fark etmiyor bir çok arkadaş öyle hamile kaldı. Tüm arkadaşlar içinizi ferah tutun.

Arkadaşlar eşimde 1. Çocukdan sonra varikosel çıktı. ameliyat oldu. 2020 Mart 9 da sperm testi yapıldı. İleri 3 yavaş 51 morfoliji 1 sayı 75 milyon çıktı. 2019 nisan da düşük yaptım. 1 senedir hamile kalamıyorum. :KK43: eşim impryl e vitamini havuç nohut üzüm incir kullanıyor. Artık ümitsizliğe düşmeye başlıyorum. Yaşım 37 ne yapmalıyım sizce? Varikosel ameliyatı olalı tam 5 ay oldu. 6. Aydan sonra iyileşme olur diyorlar sizce ne yapmalıyım? Tüp bebek sürecine mi başlılayım yoksa iyileşme sürecini mi bekleyelim. Bu arada amh değerim 1 in altında

X