merkez seçimi çok zormuş..Erkek infertilitesimde sperm seçimi falan açısından laboratuvar önemliymiş bahçeci Memorial buralar laboratuvar açısından iyi diye biliyorum İstanbul’a gidecekseniz Şişli Memorialda var ben okumuştum burda ora icin de iyi dşyoelar
bence bu sorunun peşini bırakmasordumda sokağa çıkma yasağı var dşye aramadım. whatsaptan yazıdm. Dönmedi doktor. Olmadı arayacağım.. Klomen - teokap- opstraevnt verdi. daha once opstravent yerine proxed plus vermişti..
iyi olur valla bence de :)yoksa insanın kafası karışıyor...bence bu sorunun peşini bırakma
bizide haber et hatta
benim dr dediğim gibi söylemişti..
karşılaştıralım doktorları
aynen bakalım dr ne diyecek merak ettmiyi olur valla bence de :)yoksa insanın kafası karışıyor...
İnsallah kuzum hayırlısıyla merkezi seçene kadar akla karayı seçtik gittik geldik başka doktorlarla görüştük çok kararsız kaldık en zoru gerçekten insallah hayırlı olmustur hakkımzdamerkez seçimi çok zormuş..
en zorunu atlatmışsın.. gerisi çorap söküğü gibi gelip
inşallah kucağına alacaksın balım
başlamadan önce hangi evrakları istiyorlarİnsallah kuzum hayırlısıyla merkezi seçene kadar akla karayı seçtik gittik geldik başka doktorlarla görüştük çok kararsız kaldık en zoru gerçekten insallah hayırlı olmustur hakkımzdaben başlıyorum Allah’ın izniylekafana takılan bir şey olursa sorabilirsin her zaman ☺
benim hormonlara baktılar eşimin hormonlarına baktılar bana rahim filmi çekildi bir de kan testleri sana fotosunu atayımbaşlamadan önce hangi evrakları istiyorlar
acaba hazırlayıp gitsek kabul ederlermi..
istanbulda koşturmak aşırı zor olur
başlamadan önce hangi evrakları istiyorlar
acaba hazırlayıp gitsek kabul ederlermi..
istanbulda koşturmak aşırı zor olur
teşekkür ederim canım
İstanbul’a gelme imkanınız varsa Şişli Memorialı tavsiye ederim lab. İyi bir merkez.ileri hızlının en az 10-20 olması civarında beklenirmiş
ileri hızlı döllermiş yumurtayı
ama yavaş ileride vajina içersindeki sıvı iyise.. ileri hareket ettiriyormuş.. ikisi bir değerlendiriliyorr
kime inanacağımı şaıırdık
aa antalyadasın sen.. anladım kuzum.. ben hataydayım.. burada hiç bir hastane iyi değil
bazen diyorum bahçeciye istanbulamı gitsem
teşekkür ederim önereceğiniz dr varmıİstanbul’a gelme imkanınız varsa Şişli Memorialı tavsiye ederim lab. İyi bir merkez.
merhaba rahim filmini anestezili mi çektiler size ?benim hormonlara baktılar eşimin hormonlarına baktılar bana rahim filmi çekildi bir de kan testleri sana fotosunu atayım
Yok canım ateStezisiz cekildimmerhaba rahim filmini anestezili mi çektiler size ?
Benim Dr gönül Özer memnunum. Fakat baş bir drları var Prof Semra kahraman genelde ilk muayeneye o giriyor sizi inceleyip Notlar aldırıyor sonra ekip drlarıyla devam ediyorsunuz öğleden sonra tüm dosyaları hep birlikte inceleyip tedaviniz yönetiliyor o yüzden farklı drlar da sizi görebiliyor. Erkek infertilitesinde drdan ziyade laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercihinizde ilk sırada lab olsun. Bir de ımsı olan yeri tercih edin mıkroenjeksiyon olacaksa. Spermi maksimum büyütüp seçsinler.teşekkür ederim önereceğiniz dr varmı
Çok teşekkür ederimBenim Dr gönül Özer memnunum. Fakat baş bir drları var Prof Semra kahraman genelde ilk muayeneye o giriyor sizi inceleyip Notlar aldırıyor sonra ekip drlarıyla devam ediyorsunuz öğleden sonra tüm dosyaları hep birlikte inceleyip tedaviniz yönetiliyor o yüzden farklı drlar da sizi görebiliyor. Erkek infertilitesinde drdan ziyade laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercihinizde ilk sırada lab olsun. Bir de ımsı olan yeri tercih edin mıkroenjeksiyon olacaksa. Spermi maksimum büyütüp seçsinler.
En son 9250 oldu fiyat diye hatırlıyorum. İlaçlarda 2/4 arası tutuyor. Kalan embriyolar oluyor onlarıda sayısına göre ücretle donduruyorlar. Eğer rapor alabiliyorsanız faydası oluyor.Merhaba arkadaşlar. Şişli memorial de tüp bebek toplamda ne kadar tutar acaba? Bahçeciyle çok farkları varmıdır?
Teşekkür ederim. Evet ben hala uğraşmaya devam. Elbet gelecekler bu kadar çok istemeye sevmeye kim gelmez.Çok teşekkür ederim
Sende uzun zamandır uğraşıyordun
Hep görüyordum senide
Sağlıkla inşallah hepimiz
Benim Dr gönül Özer memnunum. Fakat baş bir drları var Prof Semra kahraman genelde ilk muayeneye o giriyor sizi inceleyip Notlar aldırıyor sonra ekip drlarıyla devam ediyorsunuz öğleden sonra tüm dosyaları hep birlikte inceleyip tedaviniz yönetiliyor o yüzden farklı drlar da sizi görebiliyor. Erkek infertilitesinde drdan ziyade laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden tercihinizde ilk sırada lab olsun. Bir de ımsı olan yeri tercih edin mıkroenjeksiyon olacaksa. Spermi maksimum büyütüp seçsinler.