Canım bugün orayla görüşme yaptık. Denemek istiyorum aslında ama rapor konusunda çok takildik. Biz sehir dışından gidiyoruz Ankara'ya rapor orda cikmiyomus dışardan siz getireceksiniz diyo. Bizim bide raporla uğraşacak vaktimiz yok. Rapor çıkarsa sağlık güvencemiz farkli bizim eşimin çalıştığı kurumdan ödediğimiz paranin bi kısmını alıyoruz. O yüzden şuan cok kararsizimCanim lab. Olarak en iyi en gelişmis bahçeci.. İmsi adli bi yontemle sperm seciliyo, 8bin kat buyuterek seciyolar spermi. Ve dış baglantilari var. Dilersen bi ongorusme ayarla arayip,ucretsiz. Gerekli bilgiyi al. Ama burda o kadar çok olumlu dönüsler varkii.. Bende gidecegim, selen hanima. Bahcecide
Varmi aklinda alternatif bi yer?Canım bugün orayla görüşme yaptık. Denemek istiyorum aslında ama rapor konusunda çok takildik. Biz sehir dışından gidiyoruz Ankara'ya rapor orda cikmiyomus dışardan siz getireceksiniz diyo. Bizim bide raporla uğraşacak vaktimiz yok. Rapor çıkarsa sağlık güvencemiz farkli bizim eşimin çalıştığı kurumdan ödediğimiz paranin bi kısmını alıyoruz. O yüzden şuan cok kararsizim
Ama iyi bi merkez istiyosan biseylerden feragat edeceksin iste.baska yerde rapor hakkin olur ama yeterli donanim olmaz..İnş saglikli bi karar verirsin ve en hayirlisini tercih edersin cemre.Canım bugün orayla görüşme yaptık. Denemek istiyorum aslında ama rapor konusunda çok takildik. Biz sehir dışından gidiyoruz Ankara'ya rapor orda cikmiyomus dışardan siz getireceksiniz diyo. Bizim bide raporla uğraşacak vaktimiz yok. Rapor çıkarsa sağlık güvencemiz farkli bizim eşimin çalıştığı kurumdan ödediğimiz paranin bi kısmını alıyoruz. O yüzden şuan cok kararsizim
Insaallah canim cok teşükkür ederimAma iyi bi merkez istiyosan biseylerden feragat edeceksin iste.baska yerde rapor hakkin olur ama yeterli donanim olmaz..İnş saglikli bi karar verirsin ve en hayirlisini tercih edersin cemre.
Canim imsi yonteminde daha derinlemesine seciliyor, 6 bin kat buyutulerek seciliyor, genelde morfoloji bozuklugu olanlar ve hareketlilik sorunu yasayanlarda cok daha etkili sonuç veriyor..kızlar... IMSI tekniği ile mikroçip arasındaki fark nedir ?
bilen varmı yada uygulayan
tşk ederim cnmCanim imsi yonteminde daha derinlemesine seciliyor, 6 bin kat buyutulerek seciliyor, genelde morfoloji bozuklugu olanlar ve hareketlilik sorunu yasayanlarda cok daha etkili sonuç veriyor..
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, bu süreç çok zor biliyorum. Ümitlendirmek istemem ama ben sanki silikte olsa bir çizgi görüyorum. Bekleyebilirsen eğer adet zamanını bekle ve adetin 1 gün geçince tekrar yap ya da kan ver öyle daha garanti olur.Eki Görüntüle 2673408 arkadaşlar merhaba. Bizde de hem sayı hem hız problemi var eşim 5 ay önce ameliyat oldu promotil keçiboynuzu vs. Kullandık. Promotil hala devam ediyor. Hatta ameliyattan 2 ay sonra daha da kötüye gitti sperm değerlerimiz.Adetime 2 gün var test sonucum böyle çıktı. Var mı sizce gebelik ? Birde adete çok yakın ya kimyasal olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için. yarından sonra tekrar yapıcam tam adet günümde tabi o zamana kadar gelmezse.ben bu anı o kadar çok bekledim ki o yüzden acaba gördüğüm çizgi benim hayal gücüm mü diye kendimden korkmaya başladım düşün yani. eşimin yaşadığı süreçlerin öncesinde bende 3 yıl vajinismusla uğraştım. dua ediyorum artık inşallah pozitiftir ve sağlıklıdır diyeÖncelikle çok çok geçmiş olsun, bu süreç çok zor biliyorum. Ümitlendirmek istemem ama ben sanki silikte olsa bir çizgi görüyorum. Bekleyebilirsen eğer adet zamanını bekle ve adetin 1 gün geçince tekrar yap ya da kan ver öyle daha garanti olur.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım pozitiftir değilse de üzülme belki şimdi yaşanacak üzüntüler yarın yaşanacak mutlulukların habercisidir, bilemeyizçok teşekkür ederim arkadaşım inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için. yarından sonra tekrar yapıcam tam adet günümde tabi o zamana kadar gelmezse.ben bu anı o kadar çok bekledim ki o yüzden acaba gördüğüm çizgi benim hayal gücüm mü diye kendimden korkmaya başladım düşün yani. eşimin yaşadığı süreçlerin öncesinde bende 3 yıl vajinismusla uğraştım. dua ediyorum artık inşallah pozitiftir ve sağlıklıdır diye
İnşallah arkadaşım ya. Ama hamile olsaydım da fena olmazdı haniHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım pozitiftir değilse de üzülme belki şimdi yaşanacak üzüntüler yarın yaşanacak mutlulukların habercisidir, bilemeyiz ☺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama umudunu hiç hiç kaybetmeİnşallah arkadaşım ya. Ama hamile olsaydım da fena olmazdı haniyarın adet günüm sanki her an olacak gibiyim
Randevuyu nasıl aldınız DNA hasarı testi yapıyorlar mı bide sperm testi ayrıntılı yapıyorlar mı yardımcı olursanız çok sevinirimEvet dna hasarı için rande
Evet dna hasarı için randevu aldık dün ege labaratuvarından. İnşallah dna hasarı vardırda ilaçla düzelir. 6 ay daha süre tanıdık kendimize. Olmazsa tüp deneyeceğiz bizde.
Merhaba . Çizgi var gibi ama sonuç nedir merak ettim ? Hakkınızda hayırlısı ...Eki Görüntüle 2673408 arkadaşlar merhaba. Bizde de hem sayı hem hız problemi var eşim 5 ay önce ameliyat oldu promotil keçiboynuzu vs. Kullandık. Promotil hala devam ediyor. Hatta ameliyattan 2 ay sonra daha da kötüye gitti sperm değerlerimiz.Adetime 2 gün var test sonucum böyle çıktı. Var mı sizce gebelik ? Birde adete çok yakın ya kimyasal olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
KİMYASAL GEBELİK OLDU ARKADAŞIM 1 GÜN GECİKMELİ ADET OLDUM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKIYORUZ :)Merhaba . Çizgi var gibi ama sonuç nedir merak ettim ? Hakkınızda hayırlısı ...
Amiiin canım darısı sizlerin başına inşallah
Merhaba, kesinlikle lab. Olarak çok iyi zaten başta sırf lab. Iyi diye orayı seçtik embriyologlar arkada ekip olarak çalışıyor onları seçme şansımız yok hepsi işlerinde profesyonel. Biraz bütçe zorlayan bir klinik tek sıkıntısı bu ama sonuca değer.merhaba erkek infertilitesi için bahçeci umut iyi bir lab mı emriyologunuz kimdi acaba?
Merhaba, kesinlikle lab. Olarak çok iyi zaten başta sırf lab. Iyi diye orayı seçtik embriyologlar arkada ekip olarak çalışıyor onları seçme şansımız yok hepsi işlerinde profesyonel. Biraz bütçe zorlayan bir klinik tek sıkıntısı bu ama sonuca değer.
Yardımcı olurum sorun yoksiz raporsuz başladınız sanırım kaça mal oldu acaba?? Çok soru sormuyorum umarım :)