Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşinizde varikosel durumu var mıydı bizim değerlerimiz de çok düşük

teşekkür ederim canım ... rapor kabul ediliyorsa önce onu çıkartmaya çalışacağım bu arada para biriktireyim bari :)

Canim imsi yonteminde daha derinlemesine seciliyor, 6 bin kat buyutulerek seciliyor, genelde morfoloji bozuklugu olanlar ve hareketlilik sorunu yasayanlarda cok daha etkili sonuç veriyor..
Merhaba ,ben pek cok doktorun videosunu izledim bu konuda....cunku ben de imsi mi mikrocip mi diye arada kalmostim ama doktorlar 2 yontem farkli diyor....ve doktorlarin %80i mikrocip daha etkili diyor...cunku imsi 6000-8000kat buyutuyormus ve sadece sekil olarak duzgun mu degil onun secimine yariyormus...mikrocipte ise dogal seleksiyona yakinmis yani genetigi duzgun olmayan sperm zaten mikro kanallara dusme ihtimali yok denecek kadar azmis bu da dnasinin iyi oldugu sperm anlamina geliyormus...sonucta her sekli duzgun olan sperm kaliteli olmuyirmus veya sekli duzgun olmayan her sperm kalitesiz degilmis....gunlerce arastirdim hatta yabanci kaynaklara da baktim...iki yontemi bi arada uygulamak en mantiklisi ama velev ki bir yontem secmemiz lazim ise mikrocip en iyisiymis...dogan cocuklara da cip bebek diyorlar

Arkadaş lar baş anomalisine iyi gelen kullandığınız ilaç veya kür varmı ?

Arkadaş lar baş anomalisine iyi gelen kullandığınız ilaç veya kür varmı ?
Balık yemek iyi geliyor bol bol e vitamini tuketsin promen gibi bişey vardı ondanda kullanabilir bı arastirabikirsiniz adını yanlış yazmış olabilirim

Durumlarımız benziyor bizde hız daha iyi sizde morfoloji.. biz geçen ay aşılama denedik olmadı. Bu ay tüpe başlayalım diyoruz ama kafada hep bir soru acaba acele mi ediyoruz gerek var mı.. benim annem de düzelir modunda. Eşim sigarayı bırakalı 3 ay oldu düzenli vitaminler kullanıyor aylardır. Ama şu var her ay beklemek ve negatif görmek psikolojimi yıprattığı için bir ay boyunca ilaçlara katlanmayı tercih edeceğim sanırım

Durumlarımız benziyor bizde hız daha iyi sizde morfoloji.. biz geçen ay aşılama denedik olmadı. Bu ay tüpe başlayalım diyoruz ama kafada hep bir soru acaba acele mi ediyoruz gerek var mı.. benim annem de düzelir modunda. Eşim sigarayı bırakalı 3 ay oldu düzenli vitaminler kullanıyor aylardır. Ama şu var her ay beklemek ve negatif görmek psikolojimi yıprattığı için bir ay boyunca ilaçlara katlanmayı tercih edeceğim sanırım

Selamlar, üye olmadan burayi takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak. Sperm testi sonucunda böyle yaziyor. " Semen numunesinin direkt incelenmesi sonucu sperm hücresine rastlanilmamistir. Santrifüj sonrasi incelenmesi sonucu tüm sahada 1d grubu sperm hücresi görülmüştür. " 1d grubu sperm hücresi nedir bilgisi olan var mi ?

Merhaba arkadaşlar anlayanlar bakabilir mi eşimin test sonuçları. Anormal %88 çok mu kötü bu sonuçlarla aşılama olabilir mi?

kızlar selam,

northvital kullanan var mı eşi ?

Merhaba kızlar biz eşimle 1buçuk senedir evliyiz 6 aydır denemedeyiz.Yaşlarımız 28 30 Bende bir problem görülmedi henüz ama 3 gün önce sperm sonuçlarını aldık
Meraba siz bu değerlerle gebelik elde edebildinizmi ne kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…