Eşinizde varikosel durumu var mıydı bizim değerlerimiz de çok düşükYardımcı olurum sorun yok
Ben raporlu başladım raporsuz tamamladım benim iş biraz karışıkmuayene için 650 tl tedavi için 10.500 ödedik (raporsuz) ilaçlara 1900 ödedik(raporlu) + Olarak rahim dinlendirme için 1750 tl transfer sonrası geride kalan embriyoyu dondurmak için 2200 tl ödedik. Transfer sonrası da 12 haftaya kadar kullandığım ilaçlar oldu onları bittikçe yazdırdım uyguna geldi. Gebelik oluşunca ilk muayeneye 750 tl verdim zam gelmişti başta 650 ödemiştim. Tedavide tek sefer muayene ücreti veriliyor 6 ay geçerli, gebelik oluşunca muayene ücreti 21 gün geçerli oluyor ben 1 defa gittim kontrole zaten doktorum gebelik takibi yapmıyor ayrıca eşimle tedavi öncesi uzun bir zaman vitamin kullandık bizim bu yolda harcadığımız tutar 25.000 tl oldu belki geçmiştir bile.
Bizde varikosel yoktu ameliyat vs olmadı hiçEşinizde varikosel durumu var mıydı bizim değerlerimiz de çok düşük
Yardımcı olurum sorun yok
Ben raporlu başladım raporsuz tamamladım benim iş biraz karışıkmuayene için 650 tl tedavi için 10.500 ödedik (raporsuz) ilaçlara 1900 ödedik(raporlu) + Olarak rahim dinlendirme için 1750 tl transfer sonrası geride kalan embriyoyu dondurmak için 2200 tl ödedik. Transfer sonrası da 12 haftaya kadar kullandığım ilaçlar oldu onları bittikçe yazdırdım uyguna geldi. Gebelik oluşunca ilk muayeneye 750 tl verdim zam gelmişti başta 650 ödemiştim. Tedavide tek sefer muayene ücreti veriliyor 6 ay geçerli, gebelik oluşunca muayene ücreti 21 gün geçerli oluyor ben 1 defa gittim kontrole zaten doktorum gebelik takibi yapmıyor ayrıca eşimle tedavi öncesi uzun bir zaman vitamin kullandık bizim bu yolda harcadığımız tutar 25.000 tl oldu belki geçmiştir bile.
Rapor kabul oluyor raporlu tedavi ücreti 7300 tlteşekkür ederim canım ... rapor kabul ediliyorsa önce onu çıkartmaya çalışacağım bu arada para biriktireyim bari :)
Rapor kabul oluyor raporlu tedavi ücreti 7300 tl
Merhaba ,ben pek cok doktorun videosunu izledim bu konuda....cunku ben de imsi mi mikrocip mi diye arada kalmostim ama doktorlar 2 yontem farkli diyor....ve doktorlarin %80i mikrocip daha etkili diyor...cunku imsi 6000-8000kat buyutuyormus ve sadece sekil olarak duzgun mu degil onun secimine yariyormus...mikrocipte ise dogal seleksiyona yakinmis yani genetigi duzgun olmayan sperm zaten mikro kanallara dusme ihtimali yok denecek kadar azmis bu da dnasinin iyi oldugu sperm anlamina geliyormus...sonucta her sekli duzgun olan sperm kaliteli olmuyirmus veya sekli duzgun olmayan her sperm kalitesiz degilmis....gunlerce arastirdim hatta yabanci kaynaklara da baktim...iki yontemi bi arada uygulamak en mantiklisi ama velev ki bir yontem secmemiz lazim ise mikrocip en iyisiymis...dogan cocuklara da cip bebek diyorlarCanim imsi yonteminde daha derinlemesine seciliyor, 6 bin kat buyutulerek seciliyor, genelde morfoloji bozuklugu olanlar ve hareketlilik sorunu yasayanlarda cok daha etkili sonuç veriyor..
Balık yemek iyi geliyor bol bol e vitamini tuketsin promen gibi bişey vardı ondanda kullanabilir bı arastirabikirsiniz adını yanlış yazmış olabilirimArkadaş lar baş anomalisine iyi gelen kullandığınız ilaç veya kür varmı ?
Durumlarımız benziyor bizde hız daha iyi sizde morfoloji.. biz geçen ay aşılama denedik olmadı. Bu ay tüpe başlayalım diyoruz ama kafada hep bir soru acaba acele mi ediyoruz gerek var mı.. benim annem de düzelir modunda. Eşim sigarayı bırakalı 3 ay oldu düzenli vitaminler kullanıyor aylardır. Ama şu var her ay beklemek ve negatif görmek psikolojimi yıprattığı için bir ay boyunca ilaçlara katlanmayı tercih edeceğim sanırımMerhaba kızlar biz eşimle 1buçuk senedir evliyiz 6 aydır denemedeyiz.Yaşlarımız 28 30 Bende bir problem görülmedi henüz ama 3 gün önce sperm sonuçlarını aldık
*sperm sayımız milde 8
*morfoloji 4
*ileri hız yüzde 1
*yavaş ileri 10
ekte paylaşıyorum size sormak ve danışmak istediğim şeyler var.
1. Varikosel ameliyatı değerleri daha da düşürür mü bundan çok korkuyorum
2. Sizce özel hastane tedavi ilaç vs beklemektense direkt labaratuarı iyi bir merkezde tüp ya da aşılama mı denesek(tabi tüp ya da aşılama için bile tedavi gerekiyor bu süreçlerle birlikte)
3.Ameliyattan sonra 1 sene daha doğal yolla olmasını beklemek yıpratıcı bir süreç ve zaman kaybı mıdır bu değerlerle?
Bu durumdan ailemizde haberdar ama sürekli bir şey söylüyorlar. bilmem kimin şöyleydi kendiliğinden oldu siz de bekleyin daha 2 sene bile olmamış deneyeli değerler değişiyormuç vs vs.. Yani değişir de o kadar da değişir mi bilemiyorum bu hızla aşılama bile sorun çünkühızı halletsek sayı az onu halletsek morfoloji 4
Açıkcası buradan da baktığım kadarıyla tedavi ilaç süreçlerinden sonra da belirgin bir fark olmamış ama böyle direkt tüp yöntemi mantıklı görünüyor bana bunu düşünerek de Allah büyük tevekkül etmiyor muyum acaba diye düşünüyorum
Siz ne öneriyorsunuz?
Bende bir ara buraya bakındım göremedim sizi üzülmüştüm çok şükür bir bir kavuştuk meleklerimizeayllllliiiin35 canim nerelerdesin nasilsin?
hayırlı olsunBende bir ara buraya bakındım göremedim sizi üzülmüştüm çok şükür bir bir kavuştuk meleklerimize
Sağol canımhayırlı olsun
Kruger testine göre %4 'ten fazlası normaldir. Sizin %12 çıkmış. Morfolojik yönden bir sıkıntı yok,değeri iyi.Eki Görüntüle 2757740 Merhaba arkadaşlar anlayanlar bakabilir mi eşimin test sonuçları. Anormal %88 çok mu kötü bu sonuçlarla aşılama olabilir mi?
Meraba siz bu değerlerle gebelik elde edebildinizmi ne kullandınız*sperm sayımız milde 8
*morfoloji 4
*ileri hız yüzde 1
*yavaş ileri 10
ekte paylaşıyorum size sormak ve danışmak istediğim şeyler var.
1. Varikosel ameliyatı değerleri daha da düşürür mü bundan çok korkuyorum
2. Sizce özel hastane tedavi ilaç vs beklemektense direkt labaratuarı iyi bir merkezde tüp ya da aşılama mı denesek(tabi tüp ya da aşılama için bile tedavi gerekiyor bu süreçlerle birlikte)
3.Ameliyattan sonra 1 sene daha doğal yolla olmasını beklemek yıpratıcı bir süreç ve zaman kaybı mıdır bu değerlerle?
Bu durumdan ailemizde haberdar ama sürekli bir şey söylüyorlar. bilmem kimin şöyleydi kendiliğinden oldu siz de bekleyin daha 2 sene bile olmamış deneyeli değerler değişiyormuç vs vs.. Yani değişir de o kadar da değişir mi bilemiyorum bu hızla aşılama bile sorun çünkühızı halletsek sayı az onu halletsek morfoloji 4
Açıkcası buradan da baktığım kadarıyla tedavi ilaç süreçlerinden sonra da belirgin bir fark olmamış ama böyle direkt tüp yöntemi mantıklı görünüyor bana bunu düşünerek de Allah büyük tevekkül etmiyor muyum acaba diye düşünüyorum
Siz ne öneriyorsunuz?