Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adanaya dr gittik fettah tosun belki yakinda olanlar bilir solda minimal varikosrl var ve reflu akim diye bosey varmis o oldugu ocin size ameliyat oneirirm 2 kere aci gercekle karsilasmissiniz dedi tuple de olsa baska boseulede olsa ameliyat dedi simdi kayseride bi prof daha gidip sonra ameliyat olacak esim buyuk ihtimal
Kayseri de gideceğiniz profun ismini söyleyebilir misin canım acaba

Herkese merhabalar, bizde 6 aydır denedik olmadi, geçen hafta tüm kontrolleri yaptırdık, bende şükür bir sey Yok, ama eşimin spermler sknti. 49 milyon sperm var sayı iyi, ileri hızli 0, yavas ileri 27, morfoloji 2, lökosit çok bir de, 1.7 milyon... Sperm dna hasarı için test verdik bakalım, bekliyoruz..
Bu lökositlerde sperm kalitesine etki ediyormuş, nasıl düşer acaba?? Bilginiz var mı.
Biizmde aynı siz gibiydi değerler çok şükür kendiliğinden oldu allahım size de nasip etsin

Herkese merhabalar, bizde 6 aydır denedik olmadi, geçen hafta tüm kontrolleri yaptırdık, bende şükür bir sey Yok, ama eşimin spermler sknti. 49 milyon sperm var sayı iyi, ileri hızli 0, yavas ileri 27, morfoloji 2, lökosit çok bir de, 1.7 milyon... Sperm dna hasarı için test verdik bakalım, bekliyoruz..
Bu lökositlerde sperm kalitesine etki ediyormuş, nasıl düşer acaba?? Bilginiz var mı.
bizde de aynı sıkıntı var canım ileri hareketli sprem sayısını arttırmak için vitamin kullandı eşim ama sonuç alamadık maalesef

Canım normal yoldan olmaz diyemeyiz hiçbir zaman olur ama sağlıklı embriyo olurmu o süpheli.Bende morfoloji 0 iken normal yolla kaldım ama 2 ay sonunda bebeğin kalbi durdu sağlıksızmış yani sebebi suan bilinmiyor bile ben spermden oldugunu düşünüyorum.Daha dün ilaçla düşük yaptım inan çok kötü rabbim kmseye yasatmasın bu gibi sperm dusukluklerinde en iyisi tüp bebek yaptırmak orda sonucta saglıklı sperm ve yumurta secilerek döllendiriliyo embriyo oluştuuryolar
benim eşiminde ileri hareketli sperm sayısı 0 bende hiçbir sıkıntı yok 2.tüp bebek denememizde 6.haftada düşük yaptım bende sperme bağlıyor hiç hareketi yok yumurtayı dölleyemediğini düşünüyorum

merhba kızlar belki ümit olurum size tüp bebek için yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme uyguladı doktor daha transfer olmadan dün gebelik haberimi aldımm eşimdeydi sorun ama oldu umudunuzu kaybetmeyin hiçbir zaman rabbim büyük
Allahım bize nasip etsin inş.normal yoldan bende hamile kalmak istiyorum tüp bebek süreci yordu beni

Merhabalar.
Bizde 11 aydır deniyoruz.
Eşimin sperm sayısı 24.3 milyondu.
Hareketsizlik %99.
Yerinde hareket %1.
İleri hareket yok 😏
Ama benim doktorum eşimin test yaptıği hastanenin detaylı bakmadığını söyledi. Morfolojiye falan bakmamıştı.
O yüzden tekrar başka bi hastanede yapacak İnşallah.
Keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum.
Ve incir kürü yaptım onu veriyorum.
Hacamat sülük yaptı.
İnşallah şifa olur ❤️

A evet duydum canım bizde zamanında gidelim demiştik onun yerine oğuz ekmekçioğlu na gitmiştik bir dahakine Mustafa hocaya gideriz
Biz ameliyat olcaz gibi canim mustafa hocada olsun derse hast ve dr arastirmaya baslicaz.keske kendiliginden olsada gerek kalmasa ama 2 sefer kalbi durarak aci tecrubeyle anladikki bi yerde sikinti var insallah her sey gonlumuzce olsun..bu arada iyi bayramlar herkese 🙋‍♀️🤲

Biz ameliyat olcaz gibi canim mustafa hocada olsun derse hast ve dr arastirmaya baslicaz.keske kendiliginden olsada gerek kalmasa ama 2 sefer kalbi durarak aci tecrubeyle anladikki bi yerde sikinti var insallah her sey gonlumuzce olsun..bu arada iyi bayramlar herkese 🙋‍♀️🤲
İnşallah emeklerimizin karşını alıp evladını kucağına alırsın canım

Kızlar Ankarada önerebileceğiz erkek infertilite kaynaklı tüp bebek merkezi var mi ?lab. Cok önemli.

Bende size durumumu anlatayim belki birileride beni duyar :KK43: 5 senelik evliyim 2 kere kalp durmasinsan kaybettim bebeklerimi gelisimi sıkıntılı dediler kurtaj materyalinden hic bisey cikmadi.sonrasi filmler tahliller genetikler derken heo bana bakildi asilama mi denesek demisken esimin sayi 20 milyon harekette dusuktu tam hatirlayamadim morfoloji de %1cikti dr ancak tuple hamile kalabilirsin bu sartlarda asilama zaman kaybi dedi ve yaptirdik ondada aynisi oldu ve kaybettik.simdi iyi bi urolog arayisindayiz.artik napcami sasirir oldum sanki hic anne olamicam hissi var neler yapabilirim alkol sigara yok saglikli besleniyo ve spor yapiyoruz cokta dikkatli yasiyoruz ama nasip iste maalesef olmuyo
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik geçiririp sağ Salim kucağınıza alın inşallah.
Gebeliklerinizde kan sulandırıcı kullandınız mı?

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik geçiririp sağ Salim kucağınıza alın inşallah.
Gebeliklerinizde kan sulandırıcı kullandınız mı?
Allah razi olsun Amin isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşAllah ..Kullandim canim benim kullanmammi kullandim tabi genetigimdede pithilasma cikmadi ona ragmen kullandim mor mor olmustum ama yine aynisi oldu iste esimde varikosel varmis yakin zamanda insallah o ameliyat olcak dr esinden kaynakli dedi saglikli gelismiyo bi yerde duruyo iste.bu islerde kesinlikle iki tarafli bakilmali tek tarafli gittiler acilarla ogrendik biz..kimseler yasamasin kaybetmek zaten zor kurtaj ayri bi zor.. :KK43:

Canim ben duyumlara gore soyelyim bahcecinin iyi oldugunu soyluyolar ama tabi orada yasayan birileri cok daha iyi bilecektir.
Bahçeci umut doktorum Cem Çelik.💚
İlk denemede çok şükür bebeğim benimle. Darısı isteyen dileyen herkesin başına 🙏 Sperm iki testte 4 milyon son testte 6 milyon çıktı ileri hareket 0 morfoloji 0 ne kullandıysak bunlar hiç değişmedi.

Bahçeci umut doktorum Cem Çelik.💚
İlk denemede çok şükür bebeğim benimle. Darısı isteyen dileyen herkesin başına 🙏 Sperm iki testte 4 milyon son testte 6 milyon çıktı ileri hareket 0 morfoloji 0 ne kullandıysak bunlar hiç değişmedi.
Bizlere umut oldun canim saglicakla kucagina da al insallah ♡♡

Kızlar Ankarada önerebileceğiz erkek infertilite kaynaklı tüp bebek merkezi var mi ?lab. Cok önemli.
Canim lab. Olarak en iyi en gelişmis bahçeci.. İmsi adli bi yontemle sperm seciliyo, 8bin kat buyuterek seciyolar spermi. Ve dış baglantilari var. Dilersen bi ongorusme ayarla arayip,ucretsiz. Gerekli bilgiyi al. Ama burda o kadar çok olumlu dönüsler varkii.. Bende gidecegim, selen hanima. Bahcecide

X