canımlarbugün değişik bi gün oldu. insülin direnci için ilacıma başladım bikaç gündür. o mu etkiledi bilmiyorum ama canım hiçbişey yemek istemedi yahu. sabah 1 dilim ekmek peynir ve 2 zeytin, öğle bi lokma ekmek, bi Kaşık et ikindi hurmalı toptan 1 tane akşam 1 tabak taze fasulye yedim. benim menüm bu ama düne göre tartıda fazla çıkıyorum. ödemdir diyip yola devam..
gününüz nasıl geçti? var mı kaçak Göçek?
Hosgeldinnn canim, yok genelde simdi şeydaciyim ama karataya donecegim kilo verdikten sonra. Aslina bakarsan karisik oluyor. Aksama yulaf dusundum ama karabugday yiyecegim.
Simdi detoks suyumu iciyorum birde şekersiz kahve ictim.
Spor yapacagim 3 gibi.
canımlarbugün değişik bi gün oldu. insülin direnci için ilacıma başladım bikaç gündür. o mu etkiledi bilmiyorum ama canım hiçbişey yemek istemedi yahu. sabah 1 dilim ekmek peynir ve 2 zeytin, öğle bi lokma ekmek, bi Kaşık et ikindi hurmalı toptan 1 tane akşam 1 tabak taze fasulye yedim. benim menüm bu ama düne göre tartıda fazla çıkıyorum. ödemdir diyip yola devam..
gününüz nasıl geçti? var mı kaçak Göçek?
çok geçmiş olsun tatlım. bigünden bişey olmaz inşallah. dayanamazsan yoğurt yiyebilirsin. güzel günler yakın kızlaaaaaaarOdemdir dert etmeeee gidecek
Kızlar benim bugün çok kötü geçti kayinvalide rahatsızlandı öğlen apar topar oraya firladim
bu saat oldu daha yeni geldim eve. Öğlen kızın corbasindan icmistim azcık onunla kaldım. Çok açım ama bu saatte yemek yemek kötü olacak yemeyecegim. Çokta yorgunum erkenden uyuyacağım . Umarım siz tam gaz devam ediyorsunuzdur. Lütfen bozmayin kızlar karşılığını alacağız inanın bana. Aynada kendimizi seyretmek güzel kıyafetler denemek bunları hatırlayın. .
öpüyorum ikinizide. İyi geceler
Cardialgia
aaaah ah o misafirler yok mu diyet yapıyorum desen bi türlü demesen bi türlü. yarın sporu arttırıp telafi edersin canım. limonlu suyu içerim de tuz için söz verememBende ütü yapiyorum, misafirim vardi yemekte aksam ustune dogru az meyve yemistim. Sofrada yemeyecektim misafire ayip olmasin diye 2 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye yedim. Detoks suyu ictim. Utu yaparken de kayisili çay.
Yarin diyete dahada uyacagim.
Sende limonlu su iç ödem için. Tuzdan bir kaç gün uzak dur.
İyi geceler hanımlar bende aranıza katilmak istiyorum
aaaah ah o misafirler yok mu diyet yapıyorum desen bi türlü demesen bi türlü. yarın sporu arttırıp telafi edersin canım. limonlu suyu içerim de tuz için söz veremem
İyi geceler hanımlar bende aranıza katilmak istiyorum
Günaydın hepinize mutlu huzurlu fit hafif sabahlar dilerim
kahvaltinizi yapmayı ihmal etmeyin :)
Günaydın hosbulduminşallah veririm zaten bunu sadece kendim için istiyorun
bugün yiğenim benimle. hava serinlesin yürüyüşe çıkarız gezeriz biraz. benim sporum bugün bu :)Günaydin :)
En azindan azaltmaya çalış, dün 2,5 saat ütü yaptim biraz daha var bugun. Sporda yapacagim.
Hoşgeldin :)
Günaydinnnn çok lezzetli gözüküyor.
Simdi bende tarcinli, limonlu yesilcay hazirladim büyük bardaga.
Bol bol su bide kol ve bel icin de egsersizler yapacagim. Kahvalti yapmadim daha
kızlar merhaba. sıcaktan eriyerek Zayıflamak mümkün olsa ah keşke :) yeni gelen arkadaşım hoşgeldin. ben bugün 1 tostu kemirdim durdum. sanırım Akşama kadar bişey yemem de Kabızlık başladı be ya
bugün yiğenim benimle. hava serinlesin yürüyüşe çıkarız gezeriz biraz. benim sporum bugün bu :)