Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Kizlar kacmadim buradayim. Teyzemin esi fenalasmis, bugun evde degildim. Aksilik okdu hep. Yarin sıfırdan basliyorum. Gelicem aksama buraya, rapor vericem.

Hiç iyi degilim :KK43:

Ben akşam yemeği olarak ızgara balık yedim 1 ip ince dilim mısır ekmeği. Roka salata. Bugün iyi gidiyorum. Canım çok tatlı istiyor şu toplardan mi yapsam yoksa sekerli bir Nescafe mi icsem karar veremedim :)
afiyet şifa olsun :) Nescafé iştah kapatır olabilir yani. yada tatlandırıcı varsa yoğurdun içine katabilirsin. yada sütün içine tarçın. tarçın da tatlı ihtiyacını kesiyor. ayyy Yılların birikimi bunlar ayol ufak Çaplı bi diyetisyen olmuşum da kendime hayrım yok :KK66:

Canim sen bir şey yemiyorsun ki tabi kabızlık olur. TamaM mide tüp ama bir tostla da gün geçmez.
aslında normalde böyle değildim. tüp mideliyim diye değil bu kadar az yemem. glifor içiyorum onun etkisi. öğleden sonra bir köfte biraz ekmek yedim. canım hiçbirşey istemiyor ay bugünleride mi görecektim :))

Kizlar kacmadim buradayim. Teyzemin esi fenalasmis, bugun evde degildim. Aksilik okdu hep. Yarin sıfırdan basliyorum. Gelicem aksama buraya, rapor vericem.

Hiç iyi degilim :KK43:
geçmiş olsun canım. umarım önemli bişey değildir. sen hiçbişey yok gibi düşün bence. sanki diyetine normal devam ediyormuşsun gibi..

gXj2NZ.jpg

Günaydın fit hafif ve mutlu sabahlar :)

aslında normalde böyle değildim. tüp mideliyim diye değil bu kadar az yemem. glifor içiyorum onun etkisi. öğleden sonra bir köfte biraz ekmek yedim. canım hiçbirşey istemiyor ay bugünleride mi görecektim :))

Ye yani yemeden metabolizma çalışmaz. Glifor ne hiç bilmiyorum

afiyet şifa olsun :) Nescafé iştah kapatır olabilir yani. yada tatlandırıcı varsa yoğurdun içine katabilirsin. yada sütün içine tarçın. tarçın da tatlı ihtiyacını kesiyor. ayyy Yılların birikimi bunlar ayol ufak Çaplı bi diyetisyen olmuşum da kendime hayrım yok :KK66:

Kendime hayrim yok diyerek haksızlık yapma. Kendine hayrin var daha da olacak..

Tarçın elma yapıp fırına atıyorum çok lezzetli ama süt ile tarçın yapamıyorum.
Nescafe içtim yine :)

Ya su ne kadar güzel bir şey
istediğin kadar icebiliyorsun rahatliyorsun
kalorisi yok
İçelim bol bol su içelim :KK25:

Ya su ne kadar güzel bir şey
istediğin kadar icebiliyorsun rahatliyorsun
kalorisi yok
İçelim bol bol su içelim :KK25:
afiyet olsun elmaya tarçın çok yakışıyor. gliforu sormuşsun canım insülin direnci için doktor vermişti. bi dönem bırakmak zorunda kalmıştım yine başladım. iştahsızlık yapıyo bende. su konusunda haklısın bide ben içebilsem. hep zorlayarak içiyorum ya bana Çay ver hüpletirim ama su gitmiyo..
bu arada sabah Peynirli Omlet çok az ekmekle yedim. bugün kahvaltımız benziyo :)

afiyet olsun elmaya tarçın çok yakışıyor. gliforu sormuşsun canım insülin direnci için doktor vermişti. bi dönem bırakmak zorunda kalmıştım yine başladım. iştahsızlık yapıyo bende. su konusunda haklısın bide ben içebilsem. hep zorlayarak içiyorum ya bana Çay ver hüpletirim ama su gitmiyo..
bu arada sabah Peynirli Omlet çok az ekmekle yedim. bugün kahvaltımız benziyo :)

Hmm anladim canım.

Afiyet olsun ben peynirli omlete avakado ezip ekledim çok az karabiber attım şahane bir şey oldu :21:

Simdi acıktım fasulye kavurdum birazdan onu yiyeceğim.
Ama aksama ne yerim bilmiyorum hiçbir şey bulamazsam süt ve yulaf ezmesi yapıp yiyeceğim.

Hmm anladim canım.

Afiyet olsun ben peynirli omlete avakado ezip ekledim çok az karabiber attım şahane bir şey oldu :21:

Simdi acıktım fasulye kavurdum birazdan onu yiyeceğim.
Ama aksama ne yerim bilmiyorum hiçbir şey bulamazsam süt ve yulaf ezmesi yapıp yiyeceğim.
baklagilleri de diyetine katabilirsin. ben yeşil mercimeği haşlıyorum. yoğurda katıp yediğimde hem lezzetli hem doyurucu oluyor. Akşama bende ne yerim bilmiyorum. Yumurtayla avokadoyu hayal edemedim ama sen beğenmişsen mesele yok :KK66:

X