Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Ben hatirlatirim hiç merak etmeyin :)
eejanaika eejanaika kızlar ben müsade istiyorum kızın mamasini yapıp yatacagim bugün çok yoruldum

Sakın bir şey yemeyin he
şu için yatana kadar
öperim sizi iyi geceler

İyi geceler, o minigi cokca op bizim icin :KK66:

Yemem söz simdi kayisili cay yaptim iciyorum...

Yarin buradayiz :KK66:

J3L3AY.jpg

Günaydın
150 kalorilik Kahvaltimi yaptım doydum mutluyum :21:

J3L3AY.jpg

Günaydın
150 kalorilik Kahvaltimi yaptım doydum mutluyum :21:

Günaydinnn harika bir kahvalti keske bana da bir tabak uzatsan :)
Sabaha kadar duzgun uyuyamadim. Bugun gec kaldim :KK43:

Simdi yumurta hasliyorum domates ve salatalik ile yiyecegim aksama ise yulaf ve cilek yerim. İki ögün yiyorum ben genelde.

Günaydinnn harika bir kahvalti keske bana da bir tabak uzatsan :)
Sabaha kadar duzgun uyuyamadim. Bugun gec kaldim :KK43:

Simdi yumurta hasliyorum domates ve salatalik ile yiyecegim aksama ise yulaf ve cilek yerim. İki ögün yiyorum ben genelde.

Afiyetler olsun canım.
Güzelce yap kahvaltini zinde ol. Metabolizman çalışmaya başlasın yağlar yansın ödemler gitsin :-)

Sagol canim sanada .:KK19:
Sade türk kahvesi yada kahve iç ardindan bence sende. Bizim diger kız kayıp neredekii:skandal:

Türk Kahvesi içiyorum canım bazen de Nescafe içiyorum sekersiz. Hatta şimdi kızımın çorbasını atıyorum ocağa bir yandan da kahve suyu koyayım.

Gelir birazdan sanırım :)

yettim gariiii :KK68: tünaydın diyim madem. bir Sivrisinek derdine sabahladım iyi mi :) chiLL chiLL kahvaltın güzel görünüyor şifa olsun. ben yine 1 dilim ekmek biraz peynirle yaptım kahvaltımı. sıcak havalarda yumurta çok ağır geliyor bana sabahları. aslında proteini çok iyi değerlendirmek Lazım. Cardialgia Cardialgia sen Karatay mı yapıyorsun?

yettim gariiii :KK68: tünaydın diyim madem. bir Sivrisinek derdine sabahladım iyi mi :) chiLL chiLL kahvaltın güzel görünüyor şifa olsun. ben yine 1 dilim ekmek biraz peynirle yaptım kahvaltımı. sıcak havalarda yumurta çok ağır geliyor bana sabahları. aslında proteini çok iyi değerlendirmek Lazım. Cardialgia Cardialgia sen Karatay mı yapıyorsun?
Oo tunaydin valla ben şuan kızımın çorbası arttı biraz onu içiyorum. Merak etmeyin çok sağlıklı içinde ne yağ var ne tuz :)

Yumurta bu aralar beni de zorluyor ama yerine birsey koyamiyorum beni çok tutuyor 4 saat duruyorum yumurta yiyince

Oo tunaydin valla ben şuan kızımın çorbası arttı biraz onu içiyorum. Merak etmeyin çok sağlıklı içinde ne yağ var ne tuz :)

Yumurta bu aralar beni de zorluyor ama yerine birsey koyamiyorum beni çok tutuyor 4 saat duruyorum yumurta yiyince
afiyet olsun prensesin annesi :)
yumurtayı domatesle denesene. menemenin ters mantığı yani az domates çok yumurta. lezzetli oluyor. bazı günler hindi füme yiyebilirsin mesela. protein grubu olunca yine tok tutar. bu arada kahvaltına zeytin yada ceviz ekle bence, oleik asit önemli :KK66:

afiyet olsun prensesin annesi :)
yumurtayı domatesle denesene. menemenin ters mantığı yani az domates çok yumurta. lezzetli oluyor. bazı günler hindi füme yiyebilirsin mesela. protein grubu olunca yine tok tutar. bu arada kahvaltına zeytin yada ceviz ekle bence, oleik asit önemli :KK66:

Zeytin sevmiyorum ara sıra salataya tuz niyetine koyuyorum
hindi füme çiğ dimi. Çiğler bana yasak
cevizi de ara öğün yapıyorum hemen hemen her gün ama bundan sonra hurmaya koyucam dün ki tarif :)

Zeytin sevmiyorum ara sıra salataya tuz niyetine koyuyorum
hindi füme çiğ dimi. Çiğler bana yasak
cevizi de ara öğün yapıyorum hemen hemen her gün ama bundan sonra hurmaya koyucam dün ki tarif :)
hahah içinde kakao var diye mi ne çikolatam var istediğim zaman yiyebilirim diye bakıyorum kendilerine. hurma şu gold dedikleri büyüklerden olursa daha kolay oluyor

Hosgeldinnn canim, yok genelde simdi şeydaciyim ama karataya donecegim kilo verdikten sonra. Aslina bakarsan karisik oluyor. Aksama yulaf dusundum ama karabugday yiyecegim.

Simdi detoks suyumu iciyorum birde şekersiz kahve ictim.
Spor yapacagim 3 gibi.

Hosgeldinnn canim, yok genelde simdi şeydaciyim ama karataya donecegim kilo verdikten sonra. Aslina bakarsan karisik oluyor. Aksama yulaf dusundum ama karabugday yiyecegim.

Simdi detoks suyumu iciyorum birde şekersiz kahve ictim.
Spor yapacagim 3 gibi.
kendi tarzını uyarlıyosun kim bilir günün birinde cardialgia diyeti derler :KK66: karabuğdayı çok duydum ama hiç denemedim, görmedim de. adı da hiç hoş Şeyler çağrıştırmıyor. ben diyetin sürdürülebilir Olmasını seviyorum. yemekten zevk almadığım bişey listemde olursa kaçak riskim artar

kendi tarzını uyarlıyosun kim bilir günün birinde cardialgia diyeti derler :KK66: karabuğdayı çok duydum ama hiç denemedim, görmedim de. adı da hiç hoş Şeyler çağrıştırmıyor. ben diyetin sürdürülebilir Olmasını seviyorum. yemekten zevk almadığım bişey listemde olursa kaçak riskim artar

Yakinda kitabimi basarim zaten yapimcilar da pesimde sorma :olamaz: tabi severek yemek önemli, bana karabugday en cok yardim eden sey oldu, kan seviyemi bile yükseltti. Zaten faydasi cok. Belki ilerde dener ve seversin değişik tariflerle.

Kalicida oluyor verdigin kilo.

Yakinda kitabimi basarim zaten yapimcilar da pesimde sorma :olamaz: tabi severek yemek önemli, bana karabugday en cok yardim eden sey oldu, kan seviyemi bile yükseltti. Zaten faydasi cok. Belki ilerde dener ve seversin değişik tariflerle.

Kalicida oluyor verdigin kilo.
hmmm araştırırım bi. kafama yatarsa denerim de. Kalıcı olur verdiğin kilo dedin beni fethettin :KK66:

X