ben alenen söylüyorum sabah tek gözüm kapalıyken tartıya çıkıyorum sonra gidip Yüzümü yıkıyorumTamam haftalik derseniz haftalik olsun ama ben gizli gizli tartilabilirim size bahsetmeden
ay hızınıza yetişemedim ya hep benim mesajlar peşpeşe gelmiş. tartı konusunda bi diyetisyenim şöyle demişti. yaptığımız diyet spor vs bunun neticesini en az 1 haftada görürüz. yani ben bugün kilo verdiysem bu geçen hafta ki performansımın göstergesi. yoksa dün makarna yedim bugün 1 kilo fazla çıktım diye bişey yok. sadece ödem bunla alakalı değil..
ay hızınıza yetişemedim ya hep benim mesajlar peşpeşe gelmiş. tartı konusunda bi diyetisyenim şöyle demişti. yaptığımız diyet spor vs bunun neticesini en az 1 haftada görürüz. yani ben bugün kilo verdiysem bu geçen hafta ki performansımın göstergesi. yoksa dün makarna yedim bugün 1 kilo fazla çıktım diye bişey yok. sadece ödem bunla alakalı değil..
ben alenen söylüyorum sabah tek gözüm kapalıyken tartıya çıkıyorum sonra gidip Yüzümü yıkıyorum
Ne olabilir ödülümüz ve cezamiz?Tamam iste hafta da bir kilo paylasimi kamcilar bizi, ödül ve ceza olsun.
işte öyle değil vücut bi zaman sonra kısıtlı miktarda beslenmeye alıştığı için önceden Nasılsa aynı takılıyor. ben protein ağırlıklı beslenip sporla desteklediğimde kilo verebiliyorum..
hepimiz aynıyız ya bu kadar mı olur! ya tartı paylaşımını burda belirlediğimiz bi gün yapalım ama tabiki ben her sabah ayin gibi tartıma çıkmaya devam ederimYa o benim ben :) uyaniyorum direk tarti. Akşam yatarken dua ediyorum Allahım sabah tartida yüzümü guldurrrrrr
hepimiz aynıyız ya bu kadar mı olur! ya tartı paylaşımını burda belirlediğimiz bi gün yapalım ama tabiki ben her sabah ayin gibi tartıma çıkmaya devam ederim
Ne olabilir ödülümüz ve cezamiz?
hepimiz aynıyız ya bu kadar mı olur! ya tartı paylaşımını burda belirlediğimiz bi gün yapalım ama tabiki ben her sabah ayin gibi tartıma çıkmaya devam ederim
Bende her gün tartilmaya devam edeceğim çünkü sabah tartiya çıkacak olmak beni motive ediyor
Mesela o hafta kilo veremeyen kacamak yapamayacak diger tarti gününe kadar, yada 1 saat daha fazla spor yapacak. Ödül haftanin elemani olur :) ufacik bir kacamak olabilir.
Kizlar hergun devam tartilmaya hepimiz ama hesap gunu ayri bir gün ve kilo bildirimi olacak
Hepimiz birbirimizin koçuyuz
Kabul ediyorummmmmmmm
bana uyar tatlım. ama unutursam diyecem de sizden görüp hatırlarım
Unutmak yok hanimefendicimbana uyar tatlım. ama unutursam diyecem de sizden görüp hatırlarım
Unutmak yok hanimefendicim
Burasi zayiflama kampi lutfen bilincli olalim ilk dakikada olmuyor, yoksa yolunacagiz..
biliyor musunuz Hayatım boyunca gördüğüm en düşük kilo 77-79 arası oldu. şimdilik hedef 80 sonrasında tedavi sürecine göre yeni hedefler gelcek inşallah. vira Bismillah :)
Allah gönlümüze göre versin...biliyor musunuz Hayatım boyunca gördüğüm en düşük kilo 77-79 arası oldu. şimdilik hedef 80 sonrasında tedavi sürecine göre yeni hedefler gelcek inşallah. vira Bismillah :)
sen ki bu sitede benim nickimi yazan hemde ikinci kere yazan ilk insan, sen kiiiii topiğimizin sahibesi sana müsaade olmaz mı :) iyi geceler tatlı rüyalarBen hatirlatirim hiç merak etmeyin :)
eejanaika kızlar ben müsade istiyorum kızın mamasini yapıp yatacagim bugün çok yoruldum
Sakın bir şey yemeyin he
şu için yatana kadar
öperim sizi iyi geceler