Yerken iyiydide eritirken baya çaba sarfediyoruz :)) aslında ben gebelikten önce hep sabittim hiç kiilo almazdm o kadar yememe ragmen gebelikte uçtum hayatımda ilk kez tartıda 102 kiloyu gördüm yyaa :)) 65-68 li yıllarımı özlüyorum inşallah çabucak dönerim eski kiloma tabi zayıflamak isteyen herkesteEskiden bende öyleyim yerdim yarım ekmeği .
Şimdi o yediğim ekmekleri eritiyorum :)
Yerken iyiydide eritirken baya çaba sarfediyoruz :)) aslında ben gebelikten önce hep sabittim hiç kiilo almazdm o kadar yememe ragmen gebelikte uçtum hayatımda ilk kez tartıda 102 kiloyu gördüm yyaa :)) 65-68 li yıllarımı özlüyorum inşallah çabucak dönerim eski kiloma tabi zayıflamak isteyen herkeste
Sende mi 100 le gittinBende 100 kilo ile gittim doğuma .
65 68 o kiloları bende çok özledim :) 70 72 ye kadar yine kaldiriyorum yapim gereği ama 78 olmak istemiyorum
Vericez inşallah . Spor yapamıyorum ben. Spor yapsam hemen farkediyor. ama vakit bulamıyorum kızım beni çok oyaliyor .
İnşallah yaa 73 ü görmek istiyorum artik o zman daha da motive olcam . ben elimden geleni yapayim da er yada gec zayiflayacaģima inanıyorum insallah hepberaber zayiflayalim tez zamandaBugün dışarıda dolastigin için spor çokta gerekli değilmiş . yine ekstradan hareket etmişsin .
Evde olduğun günler yaparsın .
Ogunlerinde gayet iyi gidiyor bence
Sende mi 100 le gittinay beni çok iyi anlarsın o zaman neyseki iyi vermişsin yine.. benim oğlum çok yaramaz öyle çok değil bir iki hareket yapıyorum sdece dün dedemize gitti bi o zaman sağlam yaptım..
İnşallah yaa 73 ü görmek istiyorum artik o zman daha da motive olcam . ben elimden geleni yapayim da er yada gec zayiflayacaģima inanıyorum insallah hepberaber zayiflayalim tez zamanda
canım eşimin ameliyatı çok ağır geçti. adetin 2.yada 3.günü muayene olmam gerekiyordu. o günlerde ben eşimle hastanede kalıyordum. bırakmaya yüreğim elvermedi. tabi birde tüm bu strese tedavinin stresini eklemek istemedim. sigarayı bıraktım ama beynimden atamıyorum.
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah canım.. eşinin yanında olman çok güzel tedavi sonrasında da olur nasılsacanım eşimin ameliyatı çok ağır geçti. adetin 2.yada 3.günü muayene olmam gerekiyordu. o günlerde ben eşimle hastanede kalıyordum. bırakmaya yüreğim elvermedi. tabi birde tüm bu strese tedavinin stresini eklemek istemedim. sigarayı bıraktım ama beynimden atamıyorum.
bu topiği takip ediyorum yeni gelen arkadaşlarda var ne güzel .. şimdilik diyet ve spor mevzularından uzaklaşmamak adına tek yaptığım sizlerin yazdıklarını okumak.
çok teşekkür ederim. allah razı olsunGeçmiş olsun inşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah canım.. eşinin yanında olman çok güzel tedavi sonrasında da olur nasılsa
Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim eşinede şifalar versin evinize neşe katacak güzeller güzeli evlatlar nasip etsin inşallah bir değil birden fazla..canım eşimin ameliyatı çok ağır geçti. adetin 2.yada 3.günü muayene olmam gerekiyordu. o günlerde ben eşimle hastanede kalıyordum. bırakmaya yüreğim elvermedi. tabi birde tüm bu strese tedavinin stresini eklemek istemedim. sigarayı bıraktım ama beynimden atamıyorum.
bu topiği takip ediyorum yeni gelen arkadaşlarda var ne güzel .. şimdilik diyet ve spor mevzularından uzaklaşmamak adına tek yaptığım sizlerin yazdıklarını okumak.
aminnnÇok geçmiş olsun canım ya Rabbim eşinede şifalar versin evinize neşe katacak güzeller güzeli evlatlar nasip etsin inşallah bir değil birden fazla..
tabi asıl hedefim 55Benim hedefim de 72
bildiğim kadarıyla karbonhidrat kaynağı canım. miktarına dikkat et birde erken saatlerde tüket istersenKızlar boza kilo yapar mı yaa içtim artık ama evde daha var süt yapar diye aldım ama kiloları almayalım içince
canım eşimin ameliyatı çok ağır geçti. adetin 2.yada 3.günü muayene olmam gerekiyordu. o günlerde ben eşimle hastanede kalıyordum. bırakmaya yüreğim elvermedi. tabi birde tüm bu strese tedavinin stresini eklemek istemedim. sigarayı bıraktım ama beynimden atamıyorum.