Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Ben akşam yemeği yemedim . inanılmaz tatlı aseriyorum hiç bu kadar kriz yasamiyordum .
Misafirlerim var onlarla pasta yiyeceğim yemek yerine

Omlet iki dilim salam zeytin peynir azcik iki dilim ekmek
Ara çerez yarım avuç
Öğlen dürüm
Ara meyve iki tane
Akşam nohut pilav ama 6 kaşık kadar yicem bi de 20 dk yurudum mu tamamdır 2-3 lt su içtim

Öğlen dünkü ıspanaktan bir tabak bir dilim ekmek
Ara 1 elma 1 bardak süt
Akşam yemeği iki parça tavuk fırın ıZgara 3 kaşık pilav salata ayran
Birazdan bir meyve yatarken süt

çok pişmanım dürüm için . Bi de benim yarın tartı günüm
Bende ya c.tesi ya pazar günleri tartılıcam gecen hafta 80.7 olmuştum bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.. benim tartımın pili bitmişti pil aldım ama meğersem tartım bozulmuş o yüzDen hafta sonu annemlere gidince artık.. bu gecede annemlerdeyim..

Aynen valla ev işi yaptım üstüne 15 dk leslie 50 iç bacak yan karın 50 mekik 10 dk zumba baya ter attım .. iyi oldu yarın tartılcam.. kızlar bu arada siz tartılmıyormusunız hiç söylemiyosunuz..

Tartiliyoruz aslında ama son ikide ben kilo almış çıkıyorum diye tartilmadim :)
Adet olduğum için pazartesi tartilacagim .

Zumba da süper kalori yatırıyor . bugünu haftada 4 gun tekrarlasan müthiş etkisini görürsün

Bak seeeennn tartıda kilo almış göründüğü için söylemiyomuş :)) yazalım artık hatta bi tablo oluşturalım.. haftaada üç gün yapabilirim bakalım

iyi akşamlar arkadaşlar

kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.

ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)

akşam(saat 19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek

su içmeye devam 2 lt ancak içerim herhalde

spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .

Oyy maşallah bugün herkeste bir kaçamaklar.. bişi sorcam sen niye hergün muz yiyorsun merak ettim :)

Evet normalde elma yiyordum .elma aksine zayiflatıyo diye biliyorum . ama şuan adet haftamdayım muz tatli ihtiyacimi karşilıyo gibi geliyo
Elma lif kaynağı olduğu için zayıflatr canm doğru.. muz braz daha kalorili ve kabızlık yapar.. neyse canın çekmiş ye tabi arada bir afiyet olsun :)

Bak seeeennn tartıda kilo almış göründüğü için söylemiyomuş :)) yazalım artık hatta bi tablo oluşturalım.. haftaada üç gün yapabilirim bakalım

Kilo aldığımı söyledim eejanaika şahit :)
Gecen moralim bozulmasın diye tartilmadm onu diyorum .

Tablo yaparım . pazartesi yazsın herkes kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…