bende fazla çıkıyorum canım. nasıl bir metabolizmadır bu sinirlerim bozulduKilo aldığımı söyledimeejanaika şahit :)
Gecen moralim bozulmasın diye tartilmadm onu diyorum .
Tablo yaparım . pazartesi yazsın herkes kilosunu
Çok iyi olur liste işi:) ben haftanın nerdeyse her günü tartiliyorumPazartesi günleri Tartiliyoruz . isteyen pazar günü tartilsin farketmez önemli olan haftada bir tartilmis olmak
Sorma bigün 62.4 ken diğer gün 63.2 gordum kendimi ac karına çok fena şişkinlik oluyor bende 1 günde birbende fazla çıkıyorum canım. nasıl bir metabolizmadır bu sinirlerim bozulduaha da böyle pıçaklayasım var kendimi
Çok iyi olur liste işi:) ben haftanın nerdeyse her günü tartiliyorum
Sabah 1 simit 1 dilim peynir açık çay.
Gecen hafta 80.7 den bu hafta 79.7 olmuş bulunuyorum ve çok mutluyummm 7 li rakamları gördüğüme
İnşallah canm hedefim yılbaşında 75 olmak umarım başarırım.. ekmeği kesince aburu cuburu kesince oluyomuş demekki :)Tebrik ederim yılbaşında 77.7 ol
7 li rakamları daha çok görelim :)
Aynen adet zamanı tartı sasiyo resmenBende her gün tartiliyordum 10 gündür bi iki kere tartildim . adet olmamıştım ya tarti yanıltıcı ve üzücü oluyor diye cikmadim . yine sürekli tartilicam
Selam arkadaşlar.Ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim 10kilo vermstm 3 ay kadar zamanda 5 kilosunu geri aldım ama artık yeniden başlayacağım yaptiğim diyeti yeniden uygulayacağım umarım tekrar gider pis kilolar
İnşallah canm hedefim yılbaşında 75 olmak umarım başarırım.. ekmeği kesince aburu cuburu kesince oluyomuş demekki :)
bugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek
ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı
akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)
yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim
spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt
Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)Ekmeği kesme sende emziriyorsun . Beyaz ekmeği kes .
Tahilli yada çavdar ekmeği ye.
Limit koy günde 2 dilim.
Hazır dilimli ekmeklerin iki dilimi
Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)