Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

bende fazla çıkıyorum canım. nasıl bir metabolizmadır bu sinirlerim bozuldu aha da böyle pıçaklayasım var kendimi
Sorma bigün 62.4 ken diğer gün 63.2 gordum kendimi ac karına çok fena şişkinlik oluyor bende 1 günde bir

Sabah 1 simit 1 dilim peynir açık çay.

Gecen hafta 80.7 den bu hafta 79.7 olmuş bulunuyorum ve çok mutluyummm 7 li rakamları gördüğüme

Ara öğün 1 küçük yerli muz

Bu arada ithal muz almayın kızlar yerli muz yiyelim. ithal muzlarda bir sorun varmış . doğru veya yanlış riske gerek yok yerli mali yurdun mali :)

Ara öğün yapmadım malesef öğle yemeğinde mantarlı omlet 3 dilim ekmek yoğurt yedim..

bugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek

ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı

akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)

yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim

spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt

Ara öğün 5 te ani tutan tatlı krizine birküçükdilim tahinhelva
Akşam yemeği 1 kepçeçorbaiki parca et 1 dilim ekmek salata.

Selam arkadaşlar.Ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim 10kilo vermstm 3 ay kadar zamanda 5 kilosunu geri aldım ama artık yeniden başlayacağım yaptiğim diyeti yeniden uygulayacağım umarım tekrar gider pis kilolar

Selam canım.
O 3 ayda ne oldu da aldın hemen? :/

İnşallah canm hedefim yılbaşında 75 olmak umarım başarırım.. ekmeği kesince aburu cuburu kesince oluyomuş demekki :)

Ekmeği kesme sende emziriyorsun . Beyaz ekmeği kes .
Tahilli yada çavdar ekmeği ye.
Limit koy günde 2 dilim.
Hazır dilimli ekmeklerin iki dilimi

Bugün dışarıda dolastigin için spor çokta gerekli değilmiş . yine ekstradan hareket etmişsin .
Evde olduğun günler yaparsın .
Ogunlerinde gayet iyi gidiyor bence

Ekmeği kesme sende emziriyorsun . Beyaz ekmeği kes .
Tahilli yada çavdar ekmeği ye.
Limit koy günde 2 dilim.
Hazır dilimli ekmeklerin iki dilimi
Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)

Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)

Eskiden bende öyleyim yerdim yarım ekmeği .

Şimdi o yediğim ekmekleri eritiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…