Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Sabah 1 simit 1 dilim peynir açık çay.

Gecen hafta 80.7 den bu hafta 79.7 olmuş bulunuyorum ve çok mutluyummm 7 li rakamları gördüğüme

Ara öğün 1 küçük yerli muz

Bu arada ithal muz almayın kızlar yerli muz yiyelim. ithal muzlarda bir sorun varmış . doğru veya yanlış riske gerek yok yerli mali yurdun mali :)

Ara öğün yapmadım malesef öğle yemeğinde mantarlı omlet 3 dilim ekmek yoğurt yedim..

bugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek

ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı

akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)

yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim

spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt

Ara öğün 5 te ani tutan tatlı krizine birküçükdilim tahinhelva
Akşam yemeği 1 kepçeçorbaiki parca et 1 dilim ekmek salata.

Selam arkadaşlar.Ben geçen yıl diyetisyene gitmiştim 10kilo vermstm 3 ay kadar zamanda 5 kilosunu geri aldım ama artık yeniden başlayacağım yaptiğim diyeti yeniden uygulayacağım umarım tekrar gider pis kilolar

Selam canım.
O 3 ayda ne oldu da aldın hemen? :/

İnşallah canm hedefim yılbaşında 75 olmak umarım başarırım.. ekmeği kesince aburu cuburu kesince oluyomuş demekki :)

Ekmeği kesme sende emziriyorsun . Beyaz ekmeği kes .
Tahilli yada çavdar ekmeği ye.
Limit koy günde 2 dilim.
Hazır dilimli ekmeklerin iki dilimi

Bugün dışarıda dolastigin için spor çokta gerekli değilmiş . yine ekstradan hareket etmişsin .
Evde olduğun günler yaparsın .
Ogunlerinde gayet iyi gidiyor bence

Ekmeği kesme sende emziriyorsun . Beyaz ekmeği kes .
Tahilli yada çavdar ekmeği ye.
Limit koy günde 2 dilim.
Hazır dilimli ekmeklerin iki dilimi
Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)

Tamamen kesmedim canm azalttım yani birde beyaz ekmeği yemiyorum tam tahıllı yiyorum. Eskiden bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi bir iki dilim yetiyor o manada dedim :)

Eskiden bende öyleyim yerdim yarım ekmeği .

Şimdi o yediğim ekmekleri eritiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…