insallahhEvet o da olabilir .
Kek falan yeme de :) bir dilim kek 250 300 kalori ya çok fazla
Oluyo ben cok severim kuymagı ama yagli diye yiyemiyodum simdi tadımlık yagsiz yapyom az peynirli az tuzlu gayet guzel oluyokuymakkkkaman kuymak yağsız olmaz canım ekmek banmadan tadı çıkmaz
ben trabzonluyum canım. içerde kuymak için gerekli tüm malzemeler var oyyyy sen arkanı dönmüşsün ben aklımdan nasıl atayım
insallahh
gel yapayım şekerimOf birde sen yaptın mi hasini yaparsın . yemeden durulmaz :)
gel yapayım şekerim
Kader456 sen en iyisi gelen misafirlere diyet yaptığını söyle. ama geldikleri gibi söyle ki sonra yerken mecburen kendine hakim olursun
imamın fikri neyse zikri de o olurmuş sen tahıllı yazmışsın benim canım tahin istediği için ben tahinli ekmek okuyorumAvakado ve labne peynirli omlet yarım dilim tahilli ekmek
1 kupa ıhlamur
imamın fikri neyse zikri de o olurmuş sen tahıllı yazmışsın benim canım tahin istediği için ben tahinli ekmek okuyorum
Sabah kahvaltı baya tok tuttu beni .
Saat 4 de yemek yedim . baya yedim . öğle ve akşamı birlestirmis oldum .
az tavuk sote , az kabak yemeği , az makarna, 1 Kaşık yoğurt ve 2 küçük parça karnabahar kızartması
20 dakika leslie yaptım .
Çok vaktim yoktu o yüzden kısa da olsa 20 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım .
Evi sil süpür biraz da öyle yaktım .
Yarın da inşallah leslie yapıcam . aldığım 1 kiloyu hızlıca vericem
tam buğdaylı bisküvi değil mi? ben çok beğendim ama kutuda besin değerlerini göremedim. kaç kalori ki acabaaaa :)Ve yemekten sonra 2 parça mc vities yedim
tam buğdaylı bisküvi değil mi? ben çok beğendim ama kutuda besin değerlerini göremedim. kaç kalori ki acabaaaa :)
valla canım biz verelim derken niye böyle oluyo anlamıyorum. bende bi 88 çıkıyorum bi 90 ama o aradaki 89u hiç görmüyorum. ne oluyo anlamıyorum ki.
iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak
sabah : yok
öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)
akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata
su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam
Evet sagol :) daha da giderdi de hic spor yapamadım belim tutulduydu tam başlıcam belim tekrar sıkıntı çıkardı . inşallah tam iyileşirde spora devam ederin :/Tebrik ederim sonuçta gitmiş biraz :)