Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Selamlar sabah kahvaltı sağlam yapıldı..
Öğle yemeğinde 1 kepçe mercimek çorbası 1 küçük dilim ekmek..
Ara öğünde 10 tane karışık kuruyemiş
Akşam 2 parça tavuk salata ayran
Bir çay bardağı boza içtim ama kalorisi baya yüksekmiş meyve falan yemedim.. şimdi bi açlık tuttu beni bi salatalık kemirdim ama midem zil çalıyo eşimi bekliyorum yoksa yatıcam ama adam işten gelcek sabahta 6 da çıkacak.. dayanırım inşallah

Akşam yemeği yemedim yine onun yerine bir dilim tatlı yedim .

Bana ne oldu böyle bilmiyorum . ömrüm de yemedigim tatliyi son iki hafta da yedim . ve kilo da aldım tabi ki .
Canım gün içinde tarçınlı su tüketmeni öneririm gece yatarkende tarçınlı süt tatlı krizine iyi geliyo..

bildiğim kadarıyla karbonhidrat kaynağı canım. miktarına dikkat et birde erken saatlerde tüket istersen
Cay bardağı içtim Allahtan saol canm baya kaloriliymiş ya kalanıda 3-4 günde tüketmek lazımmış eşime içireyim bari pekte sevmez ama napaalım.. 1 bardak 350 kalori

Cay bardağı içtim Allahtan saol canm baya kaloriliymiş ya kalanıda 3-4 günde tüketmek lazımmış eşime içireyim bari pekte sevmez ama napaalım.. 1 bardak 350 kalori

Eşine içir sonra o senin aldığın kalorileri sana yaktirir :)

Süt için bol su icsen yeter aslında ama .. yetmiyor mu ?

Çok geçmiş olsun eşin şimdi nasıl iyi mi ?
BİR daha ki aya atmakla bence çok iyi yapmışsın .

Şu dönemi atlatmanı sabırla bekliyorum .
Kendine dikkat et canım

iyi çok şükür canım. kilo vermem için de zamanım olur diye düşündüm. uykuya hasretim bide konuşmadan kimseyi görmeden 1 gün istiyorum :)

tatlı isteğin artmış bi resim ekliyorum incele istersen..

Eklentiler

• IMG_2102.PNG
    154,4 KB · Görüntüleme: 48
QUOTE="chiLL, post: 48966502, member: 378737"]Eşine içir sonra o senin aldığın kalorileri sana yaktirir :)

Süt için bol su icsen yeter aslında ama .. yetmiyor mu ?[/QUOTE]
Yetiyor aslında ama bu aralar azaldı gibi su fayda etmiyor malesefbana günde 3 ltre içiyorum.. dereotu bulgura yöneleyim bari bozadan fayda göremedim xaten..

iyi çok şükür canım. kilo vermem için de zamanım olur diye 1düşündüm. uykuya hasretim bide konuşmadan kimseyi görmeden 1 gün istiyorum :)

tatlı isteğin artmış bi resim ekliyorum incele istersen..

Kimseyi görmeden bir gün bende istiyorum konuşmadan kafa dinleyerek:)

Fotoğraf için teşekkür ederim canım. uygulama yapacağım bakalım ise yarayacak mi

QUOTE="chiLL, post: 48966502, member: 378737"]Eşine içir sonra o senin aldığın kalorileri sana yaktirir :)

Süt için bol su icsen yeter aslında ama .. yetmiyor mu ?
Yetiyor aslında ama bu aralar azaldı gibi su fayda etmiyor malesefbana günde 3 ltre içiyorum.. dereotu bulgura yöneleyim bari bozadan fayda göremedim xaten..[/QUOTE]

Öyle dene bakalim . bir de anneler için süt arttırıcı içecekler var. ben onlardan icmistim malt içeceği . ama çok kalorili

Boğazlarimda enfeksiyon var bu yuzden sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi . 1 dilim ekmek yiyim dedim onu da yutamadim .
1 büyük kupa ıhlamur ictim .

Az öncede az pilav bol kabak yemeği . ekmeksiz ohh afiyet olsun bana . Karnım doyunca iyilesmisim gibi hissettim :)

Geçmiş olsun canım afiyet şifa olsun sana..

Sabah kahvaltı 2 tane haslanmış yumurta 6 zeytin yarım domates 1 dilim helva 1 çay kaşığı baltereyağ 3 dilim ekmek hey maşallah ne yemişim bea

Tabi kahvaltı saat 12 de yapıldı bugün o yüzDen sağlam yemişim..
Saat 3 te yarım tabak yoğurt
Saat 5 te yarım avuç karışık kuruyemiş bol su içtim.
Akşamda annem ne yemek yaparsa onu yicem artık.

bügün kü menüm

kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen

saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)

akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak

kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık

kısır ve kereviz salatası da yap onlardan yersin

kuymakkkk aman kuymak yağsız olmaz canım ekmek banmadan tadı çıkmaz

Gecen gun trabzon günü mü bir şey gördüm kuymak yapmışlar böyle peyniri nasıl uzamis nasıl uzamis . hemen arkami döndüm . bir kaç saniye daha baksam yemek zorunda kalacaktim çünkü

Gecen gun trabzon günü mü bir şey gördüm kuymak yapmışlar böyle peyniri nasıl uzamis nasıl uzamis . hemen arkami döndüm . bir kaç saniye daha baksam yemek zorunda kalacaktim çünkü
ben trabzonluyum canım. içerde kuymak için gerekli tüm malzemeler var oyyyy sen arkanı dönmüşsün ben aklımdan nasıl atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…