Canım gün içinde tarçınlı su tüketmeni öneririm gece yatarkende tarçınlı süt tatlı krizine iyi geliyo..Akşam yemeği yemedim yine onun yerine bir dilim tatlı yedim .
Bana ne oldu böyle bilmiyorum . ömrüm de yemedigim tatliyi son iki hafta da yedim . ve kilo da aldım tabi ki .
Cay bardağı içtim Allahtan saol canm baya kaloriliymiş ya kalanıda 3-4 günde tüketmek lazımmış eşime içireyim bari pekte sevmez ama napaalım.. 1 bardak 350 kaloribildiğim kadarıyla karbonhidrat kaynağı canım. miktarına dikkat et birde erken saatlerde tüket istersen
Cay bardağı içtim Allahtan saol canm baya kaloriliymiş ya kalanıda 3-4 günde tüketmek lazımmış eşime içireyim bari pekte sevmez ama napaalım.. 1 bardak 350 kalori
Canım gün içinde tarçınlı su tüketmeni öneririm gece yatarkende tarçınlı süt tatlı krizine iyi geliyo..
Çok geçmiş olsun eşin şimdi nasıl iyi mi ?
BİR daha ki aya atmakla bence çok iyi yapmışsın .
Şu dönemi atlatmanı sabırla bekliyorum .
Kendine dikkat et canım
iyi çok şükür canım. kilo vermem için de zamanım olur diye 1düşündüm. uykuya hasretim bide konuşmadan kimseyi görmeden 1 gün istiyorum :)
tatlı isteğin artmış bi resim ekliyorum incele istersen..
Yetiyor aslında ama bu aralar azaldı gibi su fayda etmiyor malesefbana günde 3 ltre içiyorum.. dereotu bulgura yöneleyim bari bozadan fayda göremedim xaten..[/QUOTE]QUOTE="chiLL, post: 48966502, member: 378737"]Eşine içir sonra o senin aldığın kalorileri sana yaktirir :)
Süt için bol su icsen yeter aslında ama .. yetmiyor mu ?
Geçmiş olsun canım afiyet şifa olsun sana..Boğazlarimda enfeksiyon var bu yuzden sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi . 1 dilim ekmek yiyim dedim onu da yutamadim .
1 büyük kupa ıhlamur ictim .
Az öncede az pilav bol kabak yemeği . ekmeksiz ohh afiyet olsun bana . Karnım doyunca iyilesmisim gibi hissettim :)
kısır ve kereviz salatası da yap onlardan yersinbügün kü menüm
kahvaltı yapmadım kocam işten öğlen de kahvaltıya geliyo onunla yapıyorum bazen
saat (12.00)
1 tost,yeşil zeytin,yeşil çay , domates ,salatalık.
küçük bir tabak kuymak ( ama ben ona tereyağ sonradan ekliyorum oda 1 tatlı kaşığını geçmiyo)
akşam( 17:20 )
bol marullu salata
tam buğday ekmek 1 dilim
et kavurma 1 tabak
kızlar yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapacağım . ne yapacağım ama ya onca hazırlık yapıcağım yememem lazım ama öyle de olmaz galiba diğer öğünleri hafif tutarım artık
mercimek köftesi yapacam planım da o var canım ondan yesem az birşey sorun olmaz heraldekısır ve kereviz salatası da yap onlardan yersin
mercimek köftesi yapacam planım da o var canım ondan yesem az birşey sorun olmaz heralde
kuymakkkkaman kuymak yağsız olmaz canım ekmek banmadan tadı çıkmaz
ben trabzonluyum canım. içerde kuymak için gerekli tüm malzemeler var oyyyy sen arkanı dönmüşsün ben aklımdan nasıl atayımGecen gun trabzon günü mü bir şey gördüm kuymak yapmışlar böyle peyniri nasıl uzamis nasıl uzamis . hemen arkami döndüm . bir kaç saniye daha baksam yemek zorunda kalacaktim çünkü