Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Kizlar tarti günü varmi? Spor yapacagiz degil mi? Ödül ve cezali sistem olsa dahami iyi ki?

Mutlu olmak için yemek yemene gerek yok.
Yemeden önce izle Bunu mu yiyeceğim faydali mi doyuracak mı lezzetli mi buna ihtiyacım var mı aç miyim?
Bunları düşünürken bir yandan kafanin içinde fit guzel vucutlu kadınlar ^HAYIR^ yazılı pankartlari kaldırıyor olsun o zaman yemekten vaz geciyorsun kendini suçlu hissediyorsun :)

yemek mutlu etmiyor aksine yerken başlıyorum kendimden nefret etmeye. ama yılların alışkanlığı bu. henüz mücadele ediyorum ama zaten bunu yenemezsem Hayatım boyunca kilo al ver al ver ..

tamam diyeti bozarsam parçalayın beni. lime lime edin Parça pinçik edin
afiyet olsun

Hayır bozmayacagiz
biz hak etmiyor muyuz mutluluğu?
Biz fazlaliklarimizdan kurtulunca daha güzel olmayacakmiyiz?
Daha sağlıklı olmayacak miyiz neden diyeti bırakıp kendimize kötülük edelim. Bırakmayacağız

yemek mutlu etmiyor aksine yerken başlıyorum kendimden nefret etmeye. ama yılların alışkanlığı bu. henüz mücadele ediyorum ama zaten bunu yenemezsem Hayatım boyunca kilo al ver al ver ..

Sağ elinle mi yiyorsun sol elinle ye. Ya da tam tersi daha yavaş ve zor yersin eğer karnin toksa o an kendine söz gecirmen de daha kolay olur. Hangi elinle yiyorsun?

Olabilir belirleyelim fikriniz neler
tarti günü her gün
her gün tartilip neden fazla çıktım
nasıl az çıktım bunu analiz edeceğiz
Kizlar amacim akil vermek degil ama fikir bu ve motivasyon icin bence sart. Haftalikmi yapalim günlukmu?

Olabilir belirleyelim fikriniz neler
tarti günü her gün
her gün tartilip neden fazla çıktım
nasıl az çıktım bunu analiz edeceğiz
ben diyet listesinde olduğu gibi bu konuda da kuralları sevmiyorum. her gün tartılırım değişiklik olursa söylerim. zaten tartılmadan duramam. ödem mi oldu ödem atıcı bişey yapmak isterim mesela. menü paylaşımı da şuan çok kalabalık olmadığımız için yapılabilir bence. nihai karar ne olursa uyarım kızlar

Kizlar amacim akil vermek degil ama fikir bu ve motivasyon icin bence sart. Haftalikmi yapalim günlukmu?

Canim ben her gün çıkıyorum ve faydasını görüyorum bunun. Kendim neden fazla çıktım bunun cevabını verebilirsem aynı hatayı tekrarlamiyorum. Size de bunu tavsiye ederim

Evet dürüstçe paylaşalım. Bunu yediğimi görürlerse bana kizarlar düşüncesi ile yediklerimize dikkat edebiliriz :)

Canim ben her gün çıkıyorum ve faydasını görüyorum bunun. Kendim neden fazla çıktım bunun cevabını verebilirsem aynı hatayı tekrarlamiyorum. Size de bunu tavsiye ederim
Tamam günluk yapalim da bende hep öyle yapiyorum.acaba haftalik belli gün olsa o gün bildirim zorunlu olsa en azindan birbirimizi tetikler yol gösteririz.

Hayır bozmayacagiz
biz hak etmiyor muyuz mutluluğu?
Biz fazlaliklarimizdan kurtulunca daha güzel olmayacakmiyiz?
Daha sağlıklı olmayacak miyiz neden diyeti bırakıp kendimize kötülük edelim. Bırakmayacağız
bozmayacağız yoldaş hem biz güzeliz daha da güzel olmak için çıktık bu yola

Sağ elinle mi yiyorsun sol elinle ye. Ya da tam tersi daha yavaş ve zor yersin eğer karnin toksa o an kendine söz gecirmen de daha kolay olur. Hangi elinle yiyorsun?
sağ elimle yiyorum ama benim midem küçük olduğu için zaten bunlara ihtiyacım yok çok şükür. mesela anlaşılabilmek için örnek veriyorum, ben bir haşlanmış yumurta yediğimde yanında hiç bişey yemeyip tıka basa Doymuş hissediyorum

Feci derecede kiskaniyorum şuan Allahım ben ne zaman tek yumurta ile doyacagimmmmm

Peki ne yapman gerekiyor senin?

ay hızınıza yetişemedim ya hep benim mesajlar peşpeşe gelmiş. tartı konusunda bi diyetisyenim şöyle demişti. yaptığımız diyet spor vs bunun neticesini en az 1 haftada görürüz. yani ben bugün kilo verdiysem bu geçen hafta ki performansımın göstergesi. yoksa dün makarna yedim bugün 1 kilo fazla çıktım diye bişey yok. sadece ödem bunla alakalı değil..

Feci derecede kiskaniyorum şuan Allahım ben ne zaman tek yumurta ile doyacagimmmmm

Peki ne yapman gerekiyor senin?
işte öyle değil vücut bi zaman sonra kısıtlı miktarda beslenmeye alıştığı için önceden Nasılsa aynı takılıyor. ben protein ağırlıklı beslenip sporla desteklediğimde kilo verebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…