- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
biz istersek herşey mümkün de hani bazı insanlar hırslı olur bi bakışa kızar bi başlar Sıfır beden olana kadar durmaz ya.. işte o hırstan yok bende. ama kısır döngüye girip mutsuz olup yemek yiyip kilo alıp yine mutsuz olup yine yemek yemekten sıkıldım. bi de işte 1 yukarı çıkana kadar 1 aşağı inerim mantığı
tamam diyeti bozarsam parçalayın beni. lime lime edin Parça pinçik edinVardir sende de vardir :)
Bizde birbirimize kızariz 0 beden olana kadar
Kizlar tarti günü varmi? Spor yapacagiz degil mi? Ödül ve cezali sistem olsa dahami iyi ki?
yemek mutlu etmiyor aksine yerken başlıyorum kendimden nefret etmeye. ama yılların alışkanlığı bu. henüz mücadele ediyorum ama zaten bunu yenemezsem Hayatım boyunca kilo al ver al ver ..Mutlu olmak için yemek yemene gerek yok.
Yemeden önce izle Bunu mu yiyeceğim faydali mi doyuracak mı lezzetli mi buna ihtiyacım var mı aç miyim?
Bunları düşünürken bir yandan kafanin içinde fit guzel vucutlu kadınlar ^HAYIR^ yazılı pankartlari kaldırıyor olsun o zaman yemekten vaz geciyorsun kendini suçlu hissediyorsun :)
Sagol canım, yolariz birbirimizitamam diyeti bozarsam parçalayın beni. lime lime edin Parça pinçik edin
afiyet olsun
tamam diyeti bozarsam parçalayın beni. lime lime edin Parça pinçik edin
afiyet olsun
yemek mutlu etmiyor aksine yerken başlıyorum kendimden nefret etmeye. ama yılların alışkanlığı bu. henüz mücadele ediyorum ama zaten bunu yenemezsem Hayatım boyunca kilo al ver al ver ..
Kizlar amacim akil vermek degil ama fikir bu ve motivasyon icin bence sart. Haftalikmi yapalim günlukmu?Olabilir belirleyelim fikriniz neler
tarti günü her gün
her gün tartilip neden fazla çıktım
nasıl az çıktım bunu analiz edeceğiz
ben diyet listesinde olduğu gibi bu konuda da kuralları sevmiyorum. her gün tartılırım değişiklik olursa söylerim. zaten tartılmadan duramam. ödem mi oldu ödem atıcı bişey yapmak isterim mesela. menü paylaşımı da şuan çok kalabalık olmadığımız için yapılabilir bence. nihai karar ne olursa uyarım kızlarOlabilir belirleyelim fikriniz neler
tarti günü her gün
her gün tartilip neden fazla çıktım
nasıl az çıktım bunu analiz edeceğiz
Kizlar amacim akil vermek degil ama fikir bu ve motivasyon icin bence sart. Haftalikmi yapalim günlukmu?
ben diyet listesinde olduğu gibi bu konuda da kuralları sevmiyorum. her gün tartılırım değişiklik olursa söylerim. zaten tartılmadan duramam. ödem mi oldu ödem atıcı bişey yapmak isterim mesela. menü paylaşımı da şuan çok kalabalık olmadığımız için yapılabilir bence. nihai karar ne olursa uyarım kızlar
Tamam günluk yapalim da bende hep öyle yapiyorum.acaba haftalik belli gün olsa o gün bildirim zorunlu olsa en azindan birbirimizi tetikler yol gösteririz.Canim ben her gün çıkıyorum ve faydasını görüyorum bunun. Kendim neden fazla çıktım bunun cevabını verebilirsem aynı hatayı tekrarlamiyorum. Size de bunu tavsiye ederim
bozmayacağız yoldaşHayır bozmayacagiz
biz hak etmiyor muyuz mutluluğu?
Biz fazlaliklarimizdan kurtulunca daha güzel olmayacakmiyiz?
Daha sağlıklı olmayacak miyiz neden diyeti bırakıp kendimize kötülük edelim. Bırakmayacağız
sağ elimle yiyorum ama benim midem küçük olduğu için zaten bunlara ihtiyacım yok çok şükür. mesela anlaşılabilmek için örnek veriyorum, ben bir haşlanmış yumurta yediğimde yanında hiç bişey yemeyip tıka basa Doymuş hissediyorumSağ elinle mi yiyorsun sol elinle ye. Ya da tam tersi daha yavaş ve zor yersin eğer karnin toksa o an kendine söz gecirmen de daha kolay olur. Hangi elinle yiyorsun?
sağ elimle yiyorum ama benim midem küçük olduğu için zaten bunlara ihtiyacım yok çok şükür. mesela anlaşılabilmek için örnek veriyorum, ben bir haşlanmış yumurta yediğimde yanında hiç bişey yemeyip tıka basa Doymuş hissediyorum
Tamam günluk yapalim da bende hep öyle yapiyorum.acaba haftalik belli gün olsa o gün bildirim zorunlu olsa en azindan birbirimizi tetikler yol gösteririz.
işte öyle değil vücut bi zaman sonra kısıtlı miktarda beslenmeye alıştığı için önceden Nasılsa aynı takılıyor. ben protein ağırlıklı beslenip sporla desteklediğimde kilo verebiliyorum..Feci derecede kiskaniyorum şuanAllahım ben ne zaman tek yumurta ile doyacagimmmmm
Peki ne yapman gerekiyor senin?
Bende bendeTamam haftalik derseniz haftalik olsun ama ben gizli gizli tartilabilirim size bahsetmeden