iyi akşamlar bayanlar
kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak
ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)
akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )
su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..
Sagol canım . ama en azindan bir parca bitter atsam agzima daha karliydim ama napalım bidaha olmaz insallah kendimi suclu hissediyorum :)Benim komşu getirse bende yerdim
Adetin ilk günü bende kendimi serbest bırakıyorum bence iyi yapmışsın afiyet olsun canım
Kızlar ben adetli değilim ama dün iki tane tulumba attım ağzıma dayanamadım misafirler yerken :))) eşimde inadına misafir yoksa bile tatlı almaya başladı dün kızdım onada diyette olduğumu biliyosun bana destek vercektin hani dedim bidaha tatlı girmicek bu eve dedi sen isteyene kadar anlaştk o konudaa bide annemi ikna edersem tam olcak :)) onun dışında diyet iyi gidiyo bu sabah tek yumurtayla menemen zeytin 4 tane.. yeşillik bol bol yedim 2 dilim t.buğday ekmeğ açık çay içtim.. öğlene ıspanak var arada dereotlu yoğurt yiycem..
Hadi inşallah :) ben yuruyus yapıyorum 20 dk ve sık sık yiyorum azar azar ekmek çok az ve bol suhoşgeldin benim gibi başta iyi vermişsin kalan 10+ kalmış.. bende emziriyorum oğlum 7 aylık.. neler yapıyorsun peki diyet spor olarak.. yaza kadar yavas yavas veririz kilolarımızı inşallah çocuklarımızda yaşına gircek ve biz zayıflamş olarak yaza merhaba diyeceğiz :)))
Kesinlikle katılıyorum aksi takdirde verdiklerimizi fazlasıyla geri alıyoruzHoşgeldin doğru yerdesin canım :)
İyi kilo vermişsin . daha da verirsin 1 yıl dolana kadar acele etmemek gerekiyor bence .
Bazı kurallar koymalıyız ekmek ve şeker gibi .
Hem kilo vermemiz kolaylaşır. Örneğin beyaz ekmeği eve sokmazsak bu hem bize hem bebegimize sağlıklı bir adım olur .
Ekmek sadece bir örnek , beslenme yanlislarimizi belirleyip bunları değiştirmeliyiz. .
Kesinlikle katılıyorum aksi takdirde verdiklerimizi fazlasıyla geri alıyoruzben emzirdigim için sıkı diyet yapamam ayda 2 kilo veriyorum canm :* hoş bulduk
Kahvalti da peynirli omlet 1 dilim tahilli ekmek
Şimdi yine domates çorbası yaptım sogusun onu içiçem .
Bu arada adet oldum çok mutluyum :)
Önemli değil canm iş ev çocuk derken gec yazman normal.. sistemin güzel ayda iki kiloda hiç fena değil geri almazsında yavaş verince..Hadi inşallah :) ben yuruyus yapıyorum 20 dk ve sık sık yiyorum azar azar ekmek çok az ve bol suya çalışıyorum aynı zamanda çok yogunum yazamadim kızlar erken, kusura bakmayın
Kahvaltı bir küçük börek domates zeytin yumurta.. bugün dedesi oğlumu gezmeye götürcek bende egzersiz yapıcam evde inşallah
Olabilir 15 dak leslie iç bacak egzeersizi mekik birazda zumba ortaya karışıkLeslie yap canım
Olabilir 15 dak leslie iç bacak egzeersizi mekik birazda zumba ortaya karışık
Ayy o kadar enerji bulabilirsem yaparım :)) oğlanı hazırladım emzirdim dedeyle gittiler evi topladım bulaşık çMaşır vs bitti biraz dinleneyim bakalm neler yapacağım..15 dakika çok az 35 dakikalık video var 2 mil onu yap bari yapmisken :)
Ayy o kadar enerji bulabilirsem yaparım :)) oğlanı hazırladım emzirdim dedeyle gittiler evi topladım bulaşık çMaşır vs bitti biraz dinleneyim bakalm neler yapacağım..