Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla ev işi yaptım üstüne 15 dk leslie 50 iç bacak yan karın 50 mekik 10 dk zumba baya ter attım .. iyi oldu yarın tartılcam.. kızlar bu arada siz tartılmıyormusunız hiç söylemiyosunuz..Bunları yaparken de zaten leslie yapmış gibi oluyor insan
Tartı günlerimiz olsa keşke chiLLAynen valla ev işi yaptım üstüne 15 dk leslie 50 iç bacak yan karın 50 mekik 10 dk zumba baya ter attım .. iyi oldu yarın tartılcam.. kızlar bu arada siz tartılmıyormusunız hiç söylemiyosunuz..
Bence olmalı yoksa nereden bilcez kim ne kadar vermiş hem motive oluruz.. ayrıcada bugün çok yemişsin sanki dürümler çerezler pilavlar hepsi yüksek kalori..Tartı günlerimiz olsa keşke chiLL
çok pişmanım dürüm için . Bi de benim yarın tartı günümBence olmalı yoksa nereden bilcez kim ne kadar vermiş hem motive oluruz.. ayrıcada bugün çok yemişsin sanki dürümler çerezler pilavlar hepsi yüksek kalori..
Bende ya c.tesi ya pazar günleri tartılıcam gecen hafta 80.7 olmuştum bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.. benim tartımın pili bitmişti pil aldım ama meğersem tartım bozulmuş o yüzDen hafta sonu annemlere gidince artık.. bu gecede annemlerdeyim..çok pişmanım dürüm için . Bi de benim yarın tartı günüm
Aynen valla ev işi yaptım üstüne 15 dk leslie 50 iç bacak yan karın 50 mekik 10 dk zumba baya ter attım .. iyi oldu yarın tartılcam.. kızlar bu arada siz tartılmıyormusunız hiç söylemiyosunuz..
Tartı günlerimiz olsa keşke chiLL
Bak seeeennn tartıda kilo almış göründüğü için söylemiyomuş :)) yazalım artık hatta bi tablo oluşturalım.. haftaada üç gün yapabilirim bakalımTartiliyoruz aslında ama son ikide ben kilo almış çıkıyorum diye tartilmadim :)
Adet olduğum için pazartesi tartilacagim .
Zumba da süper kalori yatırıyor . bugünu haftada 4 gun tekrarlasan müthiş etkisini görürsün
Oyy maşallah bugün herkeste bir kaçamaklar.. bişi sorcam sen niye hergün muz yiyorsun merak ettim :)iyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat 19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt ancak içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
meyve seviyorum ondan heralde :)Oyy maşallah bugün herkeste bir kaçamaklar.. bişi sorcam sen niye hergün muz yiyorsun merak ettim :)
Muzunda fazlası kilo yapar amameyve seviyorum ondan heralde :)
Evet normalde elma yiyordum .elma aksine zayiflatıyo diye biliyorum . ama şuan adet haftamdayım muz tatli ihtiyacimi karşilıyo gibi geliyoMuzunda fazlası kilo yapar ama
Elma lif kaynağı olduğu için zayıflatr canm doğru.. muz braz daha kalorili ve kabızlık yapar.. neyse canın çekmiş ye tabi arada bir afiyet olsun :)Evet normalde elma yiyordum .elma aksine zayiflatıyo diye biliyorum . ama şuan adet haftamdayım muz tatli ihtiyacimi karşilıyo gibi geliyo
Yok uyardğin iyi oldu en azindan hergün yememeye dikkat ederimElma lif kaynağı olduğu için zayıflatr canm doğru.. muz braz daha kalorili ve kabızlık yapar.. neyse canın çekmiş ye tabi arada bir afiyet olsun :)
Bak seeeennn tartıda kilo almış göründüğü için söylemiyomuş :)) yazalım artık hatta bi tablo oluşturalım.. haftaada üç gün yapabilirim bakalım
:) tamam canm yarın sabah tartılıp yazıyorum inşallah almamışımdır..Kilo aldığımı söyledim eejanaika şahit :)
Gecen moralim bozulmasın diye tartilmadm onu diyorum .
Tablo yaparım . pazartesi yazsın herkes kilosunu