kahvaltı geçe kaldı canım çok acıkmıştım. birde sayınca çok görünüyor ama dilim ekmekleri biliyorsun küçük. üzerine krem peynir sürdüm. normalde bi yumurtayla doyardım bu sefer ecük fazla oldu
adet dönemin yakın mı? stresli misin? suyu az içmiş olabilirsin?
kıskanılacak bişey değil ki. hem az yiyorum hem vücudum bu miktar ile doymaya alıştığı için kalorili bişey yediğimde herkes gibi kilo alıyorum. tek güzelliği evde yemek yoksa yada acil bi durumda iki lokma yiyip geçiştirebilmekBiliyorum canım bende o dilimlileri kullanıyorum .
Evet bir yumurtayla doyuyorsun o yüzden dedim .
Çok kıskanıyorum şu bir yumurta ile doymani :)
bende bu ay çok geciktim. bugün başladı ama o kadar ters bi zamana denk geldi ki.. yarın eşim ameliyat olcak. cuma günü onu hastanede bırakıp tüp bebek merkezine gitmek zorundayım. şu günler bi bitse bi ohh dediğim günler gelse yaa1 haftadır adet bekliyorum hala olamadım . şişlik de yaptı aslında ama yine de yiyorum
benimde 35 . günüm hala adet olmadım hamileyimdir inşallah Allah istyen herkese nasip etsinbende bu ay çok geciktim. bugün başladı ama o kadar ters bi zamana denk geldi ki.. yarın eşim ameliyat olcak. cuma günü onu hastanede bırakıp tüp bebek merkezine gitmek zorundayım. şu günler bi bitse bi ohh dediğim günler gelse yaa
bende bu ay çok geciktim. bugün başladı ama o kadar ters bi zamana denk geldi ki.. yarın eşim ameliyat olcak. cuma günü onu hastanede bırakıp tüp bebek merkezine gitmek zorundayım. şu günler bi bitse bi ohh dediğim günler gelse yaa
artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştımbu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalah
sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir
ara öğün
muz,2 tane
aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık
saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır
(2 lt su)
benimde 35 . günüm hala adet olmadım hamileyimdir inşallah Allah istyen herkese nasip etsin
amiiinnnnTam olarak gün gün hesapladim az önce . 8 gün gecikmisim ama benim ki hamilelik falan değil . 2 gün daha bekleyeceğim .
Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir evlat . sana veeejanaika ya.
canım vardır bi allah'ın hikmeti diyorum ama yoruldum gerçekten. böyle demeye de korkuyorum çünkü her böyle dediğimde bişey çıkıyo katlanıyorum mecbur.Canim ne oluyor böyle ya hayırdır ? sürekli bir telaş icindesin
Hayir iki öğun yemek yiyorum bir kere ara öğün . bugün biraz duzensiz oldu normal de böyle degilCanim 2 tam muz dışında kötü olan bir şey yok .
2 yemek 2 ara öğün mu yapıyorsun sen hep ?
canım vardır bi allah'ın hikmeti diyorum ama yoruldum gerçekten. böyle demeye de korkuyorum çünkü her böyle dediğimde bişey çıkıyo katlanıyorum mecbur.
adetim gecikti bugün başladı. mecbur 2.veya 3.gün tüp bebek için muayene olmam lazım. yarın eşimin ameliyatı var. cuma taburcu olcak ama o taburcu olmadan erken saatte randevuma gitcem. birde bizim festivaller falan başladı. ablalarım çalışacağı için yiğenlerimle ben ve annem ilgilencez. böyle bişeyler bişeyler düşündükçe bu hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor.
Hayir iki öğun yemek yiyorum bir kere ara öğün . bugün biraz duzensiz oldu normal de böyle degil
canım bebeği yerleştirdiklerinde bikaç gün evden çıkmamam gerekiyor. o günlerde uykunun dibine vurcam.Canim eşine Allahtan şifa dilerim umarım kisa sürede toparlar.
Sana da güç kuvvet diliyorum :) atlat şu haftayı . tüp bebek tedavisinden sonra yatıp dinlenmen gerekecek ama sen dinlenemeyeceksin sanki
Kızlar ben bugün adet oldum sizce diyetime etkisi olurmuchiLL
canım bebeği yerleştirdiklerinde bikaç gün evden çıkmamam gerekiyor. o günlerde uykunun dibine vurcam.
çok teşekkür ederim tatlımherkesin bi hayat telaşı var gördün mü bak