Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

senin kv pis diye hatırlıyorum onun yaptığı poğaça yenir mi chillciğim nettin sen

sigaraya hala yenilmedim. 10 seneyi geçti tiryakiydim. ilk defa bırakıyorum. en zoru alışkanlıklar biliyor musun yemek yiyorum aklıma sigara geliyor. iş yapıyorum ara verdiğimde yine öyle. umarım bu en zor gündür de yarın daha rahat ederim. sende tek tük başlamıştın. katıl bana şekerim

bugün sabah menümü yazmıştım. öğle yemeği olarak sabah haşlayıp yiyemediğim yumurtayı peynir ve yarım dilim çok tahıllı ekmeğimle yedim. buraya kadar sıkıntı yok lakin akşam yemeğinde biraz cozuttum yazmıyorum bu kadar insanın günahını istemiyorum

spor olarak yaklaşık 15 dk eliptik bisiklet. mesafe olarak 3km gösteriyor ama bi garip geldi..

Öğle yemeğinde önce biraz haşlayıp sonra kendi yağında kavurduğum etimi yedim tabiki yağlarını yemedim yanına salata ayran ve yarım dilim ekmek yedim akşamda mercimekli pilava yağ koymadan ayırıp yoğurt ile karıştırıp yiyeceğim tabi yatmadan yoğurtlu içeceğim var bugünlük benden bu kadar kızlar unutmadan bugün temizlik yaptım çok yoruldum herhangi bir egzersiz yapmadım

Tek tük kalmadı yine içiyorum günde 6 7 oluyor rahat .

Her geçen gün daha da kolaylaşıyor emin ol canım

Kv öyle ama aç kalınca yedim . kızıma yedirmedim çok şükür :)

3 km 15 dakika da yapilabiliyor mu bende emin değilim

Bugün kahvaltı da bir dilim ekmege labne sürdüm .

Tüm gün dışarıda bir şey yiyemedim sadece kızımın haşlanmış havucundan bir parça attım ağzıma .

Gelince cevizli erişte ve minik bir dilim kabak tatlısı .

Bugün böyle oldu ama yarın böyle olmayacak . .

Sabah 2 yumurta kırdım . 1 dilim tahilli ekmek ile yedim .

Öğle Yemeği olarak peynir ve dereotlu Yağsız makarna yedim

Kızlar bugün kahvaltıda bir dilim ekmeğin üzerine labne sürdüm yanına bi tane domates dilimledim yedim öğlen misafirim vardı 5 adet mercimekli köfte yedim yanında yeşillik ayran akşam oldu ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor acaba bi tane ton baligimi yesem sizce nasıl olur

kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çok tahıllı ekmek ve peynir
öğle 1 haşlanmış yumurta ve bir parça börek
henüz akşam yemeğime karar vermedim ama sanırım köfte olur..

Eğer acikirim diyorsan saat geç olmadan ye canım .

kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çok tahıllı ekmek ve peynir
öğle 1 haşlanmış yumurta ve bir parça börek
henüz akşam yemeğime karar vermedim ama sanırım köfte olur..

Kahvaltıyı iyi yemissin şaşırdım . bize göre az sana göre çok :)

Benim bugün istahim çok açık .
Bütün gün bir şeyler yedim .

En son fırın köfte patates . 2 çorba kaşığı pilav . Biraz yeşillik yarım dilim revani .

Niye böyle oldum ben bilmiyorum

Kahvaltıyı iyi yemissin şaşırdım . bize göre az sana göre çok :)
kahvaltı geçe kaldı canım çok acıkmıştım. birde sayınca çok görünüyor ama dilim ekmekleri biliyorsun küçük. üzerine krem peynir sürdüm. normalde bi yumurtayla doyardım bu sefer ecük fazla oldu

Benim bugün istahim çok açık .
Bütün gün bir şeyler yedim .

En son fırın köfte patates . 2 çorba kaşığı pilav . Biraz yeşillik yarım dilim revani .

Niye böyle oldum ben bilmiyorum
adet dönemin yakın mı? stresli misin? suyu az içmiş olabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…