Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

kahvaltı geçe kaldı canım çok acıkmıştım. birde sayınca çok görünüyor ama dilim ekmekleri biliyorsun küçük. üzerine krem peynir sürdüm. normalde bi yumurtayla doyardım bu sefer ecük fazla oldu

Biliyorum canım bende o dilimlileri kullanıyorum .

Evet bir yumurtayla doyuyorsun o yüzden dedim .
Çok kıskanıyorum şu bir yumurta ile doymani :)

Biliyorum canım bende o dilimlileri kullanıyorum .

Evet bir yumurtayla doyuyorsun o yüzden dedim .
Çok kıskanıyorum şu bir yumurta ile doymani :)
kıskanılacak bişey değil ki. hem az yiyorum hem vücudum bu miktar ile doymaya alıştığı için kalorili bişey yediğimde herkes gibi kilo alıyorum. tek güzelliği evde yemek yoksa yada acil bi durumda iki lokma yiyip geçiştirebilmek :KK66:

1 haftadır adet bekliyorum hala olamadım . şişlik de yaptı aslında ama yine de yiyorum
bende bu ay çok geciktim. bugün başladı ama o kadar ters bi zamana denk geldi ki.. yarın eşim ameliyat olcak. cuma günü onu hastanede bırakıp tüp bebek merkezine gitmek zorundayım. şu günler bi bitse bi ohh dediğim günler gelse yaa

bende bu ay çok geciktim. bugün başladı ama o kadar ters bi zamana denk geldi ki.. yarın eşim ameliyat olcak. cuma günü onu hastanede bırakıp tüp bebek merkezine gitmek zorundayım. şu günler bi bitse bi ohh dediğim günler gelse yaa
benimde 35 . günüm hala adet olmadım hamileyimdir inşallah Allah istyen herkese nasip etsin

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım o_O bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalahHoppa

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

Canim ne oluyor böyle ya hayırdır ? sürekli bir telaş icindesin

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım o_O bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalahHoppa

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

Canim 2 tam muz dışında kötü olan bir şey yok .
2 yemek 2 ara öğün mu yapıyorsun sen hep ?

Canim ne oluyor böyle ya hayırdır ? sürekli bir telaş icindesin
canım vardır bi allah'ın hikmeti diyorum ama yoruldum gerçekten. böyle demeye de korkuyorum çünkü her böyle dediğimde bişey çıkıyo katlanıyorum mecbur.

adetim gecikti bugün başladı. mecbur 2.veya 3.gün tüp bebek için muayene olmam lazım. yarın eşimin ameliyatı var. cuma taburcu olcak ama o taburcu olmadan erken saatte randevuma gitcem. birde bizim festivaller falan başladı. ablalarım çalışacağı için yiğenlerimle ben ve annem ilgilencez. böyle bişeyler bişeyler düşündükçe bu hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor.

Canim 2 tam muz dışında kötü olan bir şey yok .
2 yemek 2 ara öğün mu yapıyorsun sen hep ?
Hayir iki öğun yemek yiyorum bir kere ara öğün . bugün biraz duzensiz oldu normal de böyle degil

canım vardır bi allah'ın hikmeti diyorum ama yoruldum gerçekten. böyle demeye de korkuyorum çünkü her böyle dediğimde bişey çıkıyo katlanıyorum mecbur.

adetim gecikti bugün başladı. mecbur 2.veya 3.gün tüp bebek için muayene olmam lazım. yarın eşimin ameliyatı var. cuma taburcu olcak ama o taburcu olmadan erken saatte randevuma gitcem. birde bizim festivaller falan başladı. ablalarım çalışacağı için yiğenlerimle ben ve annem ilgilencez. böyle bişeyler bişeyler düşündükçe bu hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor.

Canim eşine Allahtan şifa dilerim umarım kisa sürede toparlar.
Sana da güç kuvvet diliyorum :) atlat şu haftayı . tüp bebek tedavisinden sonra yatıp dinlenmen gerekecek ama sen dinlenemeyeceksin sanki

Canim eşine Allahtan şifa dilerim umarım kisa sürede toparlar.
Sana da güç kuvvet diliyorum :) atlat şu haftayı . tüp bebek tedavisinden sonra yatıp dinlenmen gerekecek ama sen dinlenemeyeceksin sanki
canım bebeği yerleştirdiklerinde bikaç gün evden çıkmamam gerekiyor. o günlerde uykunun dibine vurcam.

çok teşekkür ederim tatlım :KK200: herkesin bi hayat telaşı var gördün mü bak

iyi akşamlar bayanlar

kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak

ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)

akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime:KK17::confused:)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )

su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..

Kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir ve zeytin

Öğlen 1.5 kase domates çorbası

Akşam 2 dilim et salata sekersiz kola

Yarım kase puding

X