Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

hoşgeldin benim gibi başta iyi vermişsin kalan 10+ kalmış.. bende emziriyorum oğlum 7 aylık.. neler yapıyorsun peki diyet spor olarak.. yaza kadar yavas yavas veririz kilolarımızı inşallah çocuklarımızda yaşına gircek ve biz zayıflamş olarak yaza merhaba diyeceğiz :)))

Sabah gec kalktım çok acıktım sağlam kahvaltı yaptım ekmeği 4 dilim yedim.. öğlen bir dilim ekmekle bir parca peynir attım ağzıma.. akşama doğru bir elma
Akşam yemeğni az önce yedim iki parca fırın ızgara tavuk 4 kaşık bulgur pilavı salata iki kaşık yoğurt yedim.. temizlik yaptım bol bol spor olsun :)))

Evet ödem olabilir .
Sabah tartıda yaşadığın mutluluğu aklından çıkarma o senin motivasyonun olacak

Afiyet olsun. Ekmek biraz fazla sanki :)

Bugün yemeği öğle yemeği için geç bir saat , akşam yemeği demek için erken olan bir saatte yedim . ve tabi ki yine aç kaldım . evde olmadığım da böyle dengem kaçıyor .
Aç Aç uyuyacağım bu gece de kötü oldu ama en azından bir daha bu hatayı yapmayacağım artık

Yok canm olsun o kadar :))) bugün daha kahvaltı yapamadım kahvaltı ve öğle yemeğini birleştrcem sanırım dikkat ederek tabiki..

Bende bugün kahvaltı ve öğle yemeğini birlestirdim .

Yağsız sebzeli börek . daha doğrusu sebzeleri yufkaya sarıp tavada pisirdim . yanına da yarım bardak ayran

Eğer uyumayacaksan bir şeyler at ağzına ki metabolizmanda uyandigini anlayıp calismaya başlasın canım .

Hiç bir şey yiyemezsen de 2 bardak su iç
sabah ilaçlarımla bol su içip yarım saat bekliyorum canım. sonra kahvaltı. bugün tulum peynir ve haşlanmış yumurta düşündüm. ama peyniri yiyince yumurtaya yer kalmadı.

ayrıca bugün hiç sigarasız ilk günüm. hiç. sıfır. zero. nada.

Kızlar ben dün ve bugün giremedim ama bugün yediklerimi yazayım kahvaltı normal salatalık lı domates zeytinli bi kahvaltı yaptım öğlen küçük bi porsiyon kıymalı patates yemeği yedim akşam mercimek çorbası ve yarım elma yedim yatmadan öncede arkadaşımızın dediği sodali limonlu yoğurdu yiyeceğim

Defalarca beğen ^ diye bir tus olsada bassam :) seni içten tebrik ediyorum Sigarasız ilk gününü ve bu adamını . güçlü ol iradeni kullan ve bırak :)

Çok hafif geçiriyorsun sende. ekmek olmadan iyi dayaniyorsun.

Bugün akşam yemegine kayinvalidedeydim . her zaman ki gibi yemek yapmaya üşendiği için kendisi çayın yanına bir ev pogacasi biraz da peynir yiyerek aksami geçirdim .
Acikir gibi oldum az önce de 2 parça çiğ köfte yedim

O nasıl iş ya hem yemeğe gidiyorsunuz hemde yemek yemiyorsunuz kayınvalideniz gerçekten çok ilginçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…